Wychodzi na to, że bogaci nie kradną, tylko biedni. Korwin jest bogaty, więc nie ukradnie.
I głosi te poglądy od tylu lat, że już dawno 3/4 Polski by na niego głosowało, a jak pokazują sondaże tak nie jest.
Umiesz czytać ze zrozumieniemChyba jasno napisałem, że taki argument pojawia się, gdy rozmawia o energetyce, gospodarce czy też polityce. Magiczne słowo "złodziej" nie sprawi, że poprawi się stan Polski.
O dziwo zrozumieli, go tylko ludzie dość młodzi, reszta poszła głosować na inne partie.
Ja mogę Ci pokazać, że opieka prywatna kosztuje równie dużo. Ludzie w USA zadłużają się by zapłacić za szpital. Zresztą ten temat był wielokrotnie wałkowany i nie ma sensu do niego wracać. A co do prywatyzacji - Korwin chce by w rękach państwa nic nie zostało, nawet gmina nie może mieć żadnego zakładu, wszystko ma być prywatne. Zastanów się kto skorzysta najwięcej na prywatyzacji takiego majątku. Ty?
To samo można powiedzieć o innych politykach. To nie jest żaden argument.
Nie, nie przyznam Ci racji. Zwłaszcza po tym jak przeczytałem jego wpis o ateistach, którzy mają być wdzięczni Bogu za istnienie
Ten jest równie mądry:
http://korwin-mikke.blog.onet.pl/200...karze-smierci/Wiadomo, że kobieta przesiąka poglądami człowieka, z którym sypia. Ostatecznie (Natura czy Bóg – nie będziemy się spierać) nie po to tak skonstruował mężczyzn, by setki tysięcy plemników się marnowały; wnikają one w ciało kobiety i przerabiają ją na obraz i podobieństwo mężczyzny, do którego ona należy. Te głupoty, które p.Nowicka wygaduje, są Jej po prostu biologicznie narzucone.
Na 73 stronie obaliłem to na podstawie innych linków, jakby co.
Każda partia jest populistyczna PO, PiS, PSL czy też SLD, bo jak przychodzi co do czego, to okazuję się, że rzeczywistości nie da się nagiąć do ich mrzonek.
Wybory lokalne nie były transmitowane czy też nagłaśniane w telewizji a nigdzie, żadnemu kandydatowi nie udało się wygrać czy też wejść do rady miasta, gminy, powiatu. Wytłumaczysz mi fonemem, że w wyborach lokalnych nie udało się przedstawicielom KNP nigdzie wygrać? I to po sukcesie do PE?

Odpowiedz z cytatem