Zobacz wyniki ankiety: Kogo popierasz w wyścigu po fotel prezydencki?

Głosujących
67. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Grzegorz Braun

1 1.49%
  • Waldemar Deska

0 0%
  • Andrzej Duda

14 20.90%
  • Anna Grodzka

0 0%
  • Adam Jarubas

0 0%
  • Bronisław Komorowski

18 26.87%
  • Janusz Korwin-Mikke

18 26.87%
  • Marian Kowalski

5 7.46%
  • Paweł Kukiz

6 8.96%
  • Magdalena Ogórek

4 5.97%
  • Janusz Palikot

0 0%
  • Jacek Wilk

1 1.49%
Strona 3 z 55 PierwszyPierwszy 123451353 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 542

Wątek: Wybory Prezydenckie 2015

Szambelan Awatar adriankowaty
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    375
    Otrzymał 39 podziękowań w 32 postach
    Tak tak... zawodowy polityk jest gorzej przygotowany do pełnienia swej służby niż ochroniarz z dyskoteki. Winszuję!
    http://forum.totalwar.org.pl/image.php?type=sigpic&userid=5038&dateline=1420376  708
    "Wolność, Równość, Braterstwo lub Śmierć!"
    Hasło przewodnie rewolucjonistów z 1789.

Pampa
    Gość
    Elektryka już mięliśmy, także czemu nie ochroniarz? Jest takim samym obywatelem jak każdy.

Pysiaczek Samicka Awatar Presidente
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    206
    Otrzymał 230 podziękowań w 152 postach
    A on nie jest przypadkiem właścicielem firmy ochroniarskiej?

Stary nick:kujon333

Szambelan Awatar chochlik20
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    292
    Otrzymał 482 podziękowań w 340 postach
    Cytat Zamieszczone przez Pampa Zobacz posta
    Elektryka już mięliśmy, także czemu nie ochroniarz? Jest takim samym obywatelem jak każdy.
    I ładnie na tym wyszliśmy... Wiem, że Pampo jesteś z RN, ale naprawdę nie mieliście innego kandydata? Jeszcze nie wiadomo czy wystartuje, bo jest oskarżony o pobicie.

http://www.fakt.pl/polityka/marian-k...ly,511172.html
    Przepis na idealną kawę:

Grafik: Co to za lura!? Kawa powinna być czarna, mocna, ostra i aromatyczna. Zrób mi drugą.

Tytus: Rozkaz! Kawa powinna być czarna… Carbo medicinalis, czyli węgiel drzewny powinien ją doczernić. …mocna… Czy może być coś mocniejszego od spirytusu 95%? …ostra i aromatyczna… Reszty dokona papryka, pieprz, jodyna i… dezodorant „Brutal”.
    Grafik: O, teraz to jest kawa! To mnie postawi na nogi!
    Tytus: Szkoda, że nie dodałem jeszcze dynamitu.

Księga XVI

Łowczy Awatar Veritimus
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    26
    Otrzymał 13 podziękowań w 8 postach
    Cytat Zamieszczone przez chochlik20 Zobacz posta
    Na pewno jest lepiej przygotowany jak widzę, zna reżimowe media wie, że straciliśmy suwerenność takie argumenty padają, że nic więcej nie dodam
    Pierwsze pytanie dotyczyło gospodarki - szkoda, że nie słuchasz uważnie, ale widzę, że Tobie wcale nie chodzi o merytoryczną dyskusję, tylko o kiepskie sianie fermentu.

To się nazywa debata polityczna, obaj panowie z prawicy i obaj zgadzają się ze sobą
    A z kim mają dyskutować, jak Komorowski się boi:
    http://www.wykop.pl/link/2384726/kom...-tura-wyborow/
    "Łatwiej jest zginąć z bronią w dłoni w imię wzniosłych idei, niż mądrze się ukorzyć i w cichości pozwolić im przetrwać, by w odpowiednim czasie rozbłysły swym blaskiem." - ja
    "Niech wam ziemia lekką będzie... by psy mogły was łatwiej wykopać." - Marcjalis

Szambelan Awatar adriankowaty
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    375
    Otrzymał 39 podziękowań w 32 postach
    Poza tym, Wałęsa się przynajmniej krajowi przysłużył, a pan Kowalski jest tylko szarym ochroniarzem, zresztą przestępcą.
    http://forum.totalwar.org.pl/image.php?type=sigpic&userid=5038&dateline=1420376  708
    "Wolność, Równość, Braterstwo lub Śmierć!"
    Hasło przewodnie rewolucjonistów z 1789.

Łowczy Awatar Veritimus
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    26
    Cytat Zamieszczone przez adriankowaty Zobacz posta
    Tak tak... zawodowy polityk jest gorzej przygotowany do pełnienia swej służby niż ochroniarz z dyskoteki. Winszuję!
    Zawodowy polityk?

Cytat Zamieszczone przez adriankowaty Zobacz posta
    Poza tym, Wałęsa się przynajmniej krajowi przysłużył, a pan Kowalski jest tylko szarym ochroniarzem, zresztą przestępcą.
    Winszuję dyskryminacji i segregacji klasowej.
    "Łatwiej jest zginąć z bronią w dłoni w imię wzniosłych idei, niż mądrze się ukorzyć i w cichości pozwolić im przetrwać, by w odpowiednim czasie rozbłysły swym blaskiem." - ja
    "Niech wam ziemia lekką będzie... by psy mogły was łatwiej wykopać." - Marcjalis

Pampa
    Gość
    Czy jest przestępcą to bym nie przesadzał, a czym Bolek się przysłużył to chyba tylko salwami śmiechu. ,,Ja który pokonałem komunizm" ,,Gdzie Pan był kiedy ja walczyłem", zadufany w sobie dziadek. Chochlik, ja i tak głosować nie mam zamiaru. Znaczy mam, ale oddać nieważny głos.

A i najlepszy tekst pana Wałęsy ,,To jest zbrodnia myśli wobec mnie!" czyżby Orwell i rok 84'?

Podczaszy Awatar Henryk5pio
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    29
    Otrzymał 52 podziękowań w 39 postach
    Na pewno jest lepiej przygotowany jak widzę, zna reżimowe media wie, że straciliśmy suwerenność takie argumenty padają, że nic więcej nie dodam

To się nazywa debata polityczna, obaj panowie z prawicy i obaj zgadzają się ze sobą
    Dokładnie chochlik20, taką debatę to każdy w swoim domu może przeprowadzić. A ten plakat Ruchu Narodowego za prowadzącym, to już szczyt profesjonalizmu

@Pampa, bardzo Cię proszę, nie błaznuj tymi tekstami o Wałęsie, on wtedy był liderem Solidarności i gdyby go ówczesne władze wtedy jakoś wyeliminowały, to nie wiadomo jak by dzisiejsza Polska wyglądała. Jako prezydent popełnił kilka błędów, kto ich nie popełnia, ale nie wypada tak pisać o człowieku, który był natchnieniem dla innych i jest symbolem...

Faktycznie, u nas w Polsce opluwa się kogoś, kto na całym Zachodnim Świecie jest poważany i przyjmowany z honorami... No, chyba, że ktoś uważa, iż zdołał oszukać nawet Papieża, no ale wtedy to nie ma co na ten temat dyskutować...
    Ostatnio edytowane przez Henryk5pio ; 13-02-2015 o 00:27
    "Aby pisać historię, trzeba być więcej niż człowiekiem, ponieważ autor trzymający pióro wielkiego sędziego powinien być wolny od wszelkich uprzedzeń, interesów lub próżności." - Napoleon Bonaparte

Łowczy Awatar Veritimus
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    26
    Cytat Zamieszczone przez henryk5pio Zobacz posta
    Dokładnie chochlik20, taką debatę to każdy w swoim domu może przeprowadzić. A ten plakat Ruchu Narodowego za prowadzącym, to już szczyt profesjonalizmu
    http://www.wykop.pl/link/2384726/kom...-tura-wyborow/

Szczyt hipokryzji, Panowie.

Strona 3 z 55 PierwszyPierwszy 123451353 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów