"Łatwiej jest zginąć z bronią w dłoni w imię wzniosłych idei, niż mądrze się ukorzyć i w cichości pozwolić im przetrwać, by w odpowiednim czasie rozbłysły swym blaskiem." - ja
"Niech wam ziemia lekką będzie... by psy mogły was łatwiej wykopać." - Marcjalis
O dziwo wśród dewiacji seksualnych nie ma nic na temat - homoseksualizmu - http://poradnictwo-psychologiczne.pl...n-seksualnych/ O ile dobrze kojarzę, kiedyś na tej liście było, potem zostało z niej skreślone.
Przepis na idealną kawę:
Grafik: Co to za lura!? Kawa powinna być czarna, mocna, ostra i aromatyczna. Zrób mi drugą.
Tytus: Rozkaz! Kawa powinna być czarna… Carbo medicinalis, czyli węgiel drzewny powinien ją doczernić. …mocna… Czy może być coś mocniejszego od spirytusu 95%? …ostra i aromatyczna… Reszty dokona papryka, pieprz, jodyna i… dezodorant „Brutal”.
Grafik: O, teraz to jest kawa! To mnie postawi na nogi!
Tytus: Szkoda, że nie dodałem jeszcze dynamitu.
Księga XVI
Nooo fajnie, że mi słownik podtykasz, ale ja dobrze znam kilka znaczeń dewiacji. Nadal homo jest naturalne i kolokwialnie rzecz ujmując - normalne.
Pamiętacie że temat o homoseksualistach zamknięto? Wracajcie do meritum a nie się zapędzacie w mrok i ciemność.
"Łatwiej jest zginąć z bronią w dłoni w imię wzniosłych idei, niż mądrze się ukorzyć i w cichości pozwolić im przetrwać, by w odpowiednim czasie rozbłysły swym blaskiem." - ja
"Niech wam ziemia lekką będzie... by psy mogły was łatwiej wykopać." - Marcjalis
Zdziwiłbyś się, ale są książki obiektywne, gdzie padają merytoryczne argumenty poparte wiedzą naukową, oparte na badaniach, które same pozwalają wyciągnąć wnioski. W przypadku tej książki mamy jak sam stwierdziłeś ocenę subiektywna autorki, opartą o jej światopogląd. I to na jego podstawie mam uznać, że gender jest tym co opisujesz?
W Twoim linku WHO proponuje by wytłumaczyć dzieciom czym jest masturbacja, gdzie oprócz tytułu masz dowód, że to gender? W Twoim linku występują państwo Wunderlicht - czemu ich skazali? Bo uczyli dzieci w domu, podczas, gdy edukacja szkolna jest obowiązkowa. I jak to się ma do deprawacji dzieci? Kolejny nagięty argument, byle tylko czymś uzasadnić swoje poglądy.
Rozejrzyj się wokół siebie - wszędzie masz kulturę opartą na seksie - kreskówki, filmy, reklamy itd. Wszędzie są podteksty oparte o seks, dzieci w obecnych czasach dojrzewają szybciej. Wiek inicjacji seksualnej znacznie się obniżył. Na szybko z wiki - http://pl.wikipedia.org/wiki/Inicjacja_seksualna
A jaka jest polska tradycja względem kobiet - gary i dzieci? Feministki niech mówią co chcą, maja do tego prawo, nie obrażają przy tym nikogo.
Wyciąłem resztę, by nie ciągnąć tabu forumowego. To przez X lat dziecko musiałoby być nieustannie bombardowane, wręcz molestowane, aby wprowadzić zmiany w jego psychice. Nie stawiaj znaku równości pomiędzy czymś, że coś jest dobre a naturalne.
Gdyby w polskiej szkole mielibyśmy taką edukację seksualną - http://www.fokus.tv/program/edukacja-seksualna/23?offset_news=0&offset_gals=0 to chyba zaczełby płonąć stosy![]()
Przepis na idealną kawę:
Grafik: Co to za lura!? Kawa powinna być czarna, mocna, ostra i aromatyczna. Zrób mi drugą.
Tytus: Rozkaz! Kawa powinna być czarna… Carbo medicinalis, czyli węgiel drzewny powinien ją doczernić. …mocna… Czy może być coś mocniejszego od spirytusu 95%? …ostra i aromatyczna… Reszty dokona papryka, pieprz, jodyna i… dezodorant „Brutal”.
Księga XVI
Już tyle tu pisaliśmy o homo, ale znajdzie się ktoś nowy i wyciąga stare suchary. Homo zostało wpisane jako choroba na podstawie sfałszowanych wyników badań. Poza tym jak pisałem, jak uznajesz homo za chorobę (choć założeń choroby czy dewiacji seksualnej w żaden sposób nie spełnia) to musisz też uznać rude włosy za chorobę. Osobiście wolałbym, żeby ignorancję wpisać jako chorobę ale cóż zrobićZa sprawą głosowania. Od kiedy d***kracja jest dowodem naukowym?
Fascynujące, że nie potrafisz odnieść się do tego co napisałem. To jest agora, tu się używa argumentówJak widać nie, skoro takie bzdury wypisujesz.Poza tym nadal nie wiem gdzie tu jest jakiś konflikt w tym co podałeś a co pisałem. Jest jeszcze kilka definicji dewiacji tak na marginesie.
Nie, nie mogą. Po prostu nie da sięi jeśli będzie się wmawiać dzieciom że to coś naturalnego to MOGĄ sami się tacy stać.![]()
PS: już nie offtopuje, ale ciężko mi znieść jak ktoś tak pisze w moim kierunku bez argumentów![]()
Z postem Volomira kończymy ten wątek homo. Uznajmy że wypowiedział się jako ,,druga strona" od teraz będą kary.
In quexquichcauh maniz camanahuatl ayc pollihuiz yn iteno yn itauhca in Mexico-Tenochtitlan
Jeśli avek to tylko z Indianką!
https://www.youtube.com/channel/UCo3...6M-C3c_Wc_57BQ
Był czas kiedy osobnika owego zwano @zajac.
Przepis na idealną kawę:
Księga XVI