Strona 51 z 104 PierwszyPierwszy ... 41495051525361101 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 501 do 510 z 1031

Wątek: Dyskusja ogólna o grze Total War: Attila

Chłop
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    3
    Otrzymał 1 podziękowanie w 1 poście
    Bedzie nowe DLC frakcje Longobardowie, Burgundowie i Alemanowie.Wyjdzie 26 lutego te dlc cos czuje ze do tej gry będzie mnóstwo dlc...

Łowczy Awatar Saruman555
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    19
    Otrzymał 12 podziękowań w 12 postach
    Dzięki opisowi nowego DLC ,już nic nie rozumiem co się dzieje z towarzyszami postaci,a konkretniej z ich portretami.Na początku zdziwiłem się ,że nie mają ubrań z epoki.Wyglądają jakby CA wkleiło paru(dwóch) ludzi jako portrety(coś jak ludzie na identyfikatorach w Alien:Isolation).Jednak ,teraz w opisie nowego DLC zobaczyłem dwóch nowych towarzyszy wyglądających mniej więcej normalnie.Tak więc nie wiem czy mam buga ,czy może jednak to nowy styl designerski.
    http://steamcommunity.com/sharedfile.../?id=397887284

Chłop
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    0
    Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
    Nie minął tydzień od premiery a już drugie DLC wydają..co ta Sega wyrabia.. :/

Wojski Awatar moochaPL
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    26
    Otrzymał 8 podziękowań w 6 postach
    Chłopy dajcie znać jak u Was wygląda kwestia wskaźnika (paska) poziomu Imperium. Grając Jutami podbiłem do tej pory wyłącznie skandynawski region Getów i ten stan posiadania mi się utrzymuje. Od razu po zdobyciu wspomnianych ziem poziom Imperium się nie zmienił, ale stało się to dwukrotnie w ciągu kolejnych kilku tur, choć wcale nie poszerzyłem swych włości. Tym samym, mając pod panowaniem jedynie 2 regiony w jednej prowincji, dostaję już na samym początku kampanii u niektórych nacji -25 do stosunków dyplomatycznych. Dodam: poziom wyzwania bardzo trudny.

Łowczy
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    0
    Czy wie ktoś jak zaaranżować mariaż córki z którymś gubernatorem?
    Szkoda że w RTW2 nie ma już typowego genealogicznego drzewa.
    Mogli by też karty jednostek zmienić.

Wojski Awatar Atar
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    4
    Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach
    Cytat Zamieszczone przez Vlad Zobacz posta
    Czy wie ktoś jak zaaranżować mariaż córki z którymś gubernatorem?
    Klikasz córkę W panelu działań będzie ikona chyba serca, pojawi się rodzaj celownika i wybierasz postać, ślub dopiero w następnej turze.

Cytat Zamieszczone przez moochaPL Zobacz posta
    Chłopy dajcie znać jak u Was wygląda kwestia wskaźnika (paska) poziomu Imperium. Grając Jutami podbiłem do tej pory wyłącznie skandynawski region Getów i ten stan posiadania mi się utrzymuje. Od razu po zdobyciu wspomnianych ziem poziom Imperium się nie zmienił, ale stało się to dwukrotnie w ciągu kolejnych kilku tur, choć wcale nie poszerzyłem swych włości. Tym samym, mając pod panowaniem jedynie 2 regiony w jednej prowincji, dostaję już na samym początku kampanii u niektórych nacji -25 do stosunków dyplomatycznych. Dodam: poziom wyzwania bardzo trudny.
    Na moje pasek imperium jest wypadkową kilku czynników, nie tylko ilości podbitych prowincji. W trakcie mojej kampanii Sasanidami (poziom vh) po kilkunastu turach podskoczył mi poziom imperium po rozbudowie kilku prowincji i wynalezieniu paru technologii, a z tego co pamiętam nie podbiłem żadnej nowej prowincji.

7. Użytkownicy którzy uznali post Atar za przydatny:

Chłop
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    29
    Otrzymał 10 podziękowań w 6 postach
    Tak jak kolega wspomniał wyżej na wzrost paska imperium składają się co zauważyłem podboje oraz wygrywanie bitew, ale nie koniecznie tylko one. Do tego dochodzą budowa armii/flot, technologie, działania dyplomatyczne --> sojusze, wasale itp., rozbudowa miast, mianowanie gubernatorów, szkolenie agentów od tego wszystkiego pasek skacze w górę.

9. Użytkownicy którzy uznali post Shiroyasha za przydatny:

Chłop
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    0
    To jest śmiech na sali... nie ogarniam jak można iśc w takim kierunku. Wiedźmin - 16 darmowych DLC. Total war - 500 płatnych DLC po 10 euro. Nosz szlag człowieka trafia. Ale jest na to sposób. Kupi sie pomarańczową kolekcję ze wszytkimi DLC jakie wyszły... nie teraz. Za jakiś czas.

Asuryan
    Gość
    500? 50 nawet w żadnym tytule Total War się nie mogę doliczyć

Chłop
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    0
    na to sie zapowiada w przypadku attili. DLC na PREORDER, DLC na tydzien po premierze itd... Jak policzysz cenę wszytkich DLC do Rome 2 to cie wyjdzie wiecej kasy niż podstawka.. a może i nawet kolekcjonerska którą widziałem za 250zł nową... przecież to jest nienormalne.

PS. tych 500 nie bierz dosłownie. (to taka metafora)

Strona 51 z 104 PierwszyPierwszy ... 41495051525361101 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów