Ok działa wszystko po prostuwcześniej użyłem starego save'a. Teraz użyłem tego nowego i działa i nie musiałem patchować.
Ok działa wszystko po prostuwcześniej użyłem starego save'a. Teraz użyłem tego nowego i działa i nie musiałem patchować.
Jedyną przeszkodą w osiągnięciu sukcesu jesteśmy my sami
Zapraszam osoby które lubią gry strategiczne na mój kanał na ytpóki jest tam głównie total war ale również coś innego się będzie pojawiać
https://www.youtube.com/user/MsRemix1992
Wydaje mi sie ze patch 1.52 nie jest wersja steamowska tylko jest wersja specjalna dla zlotej edycji. Wnioskuje tak bo nie mam kingdoms.exe a mimo to dlc jest.
Prawdopodobnie zintegrowali kingdoms.exe razem z medival2.exe i wszystsko jest w jednym pliku...
Dodatkowo wydaje mi sie ze jest to aktualny ostatni patch poniewaz steam aktualizuje wszystko automatycznie. Z drugiej strony steam ssie więc równie dobrze mógł wszytsko z... popsuć...
Remix - ściągnij jeszcze raz pliki i użyj najnowszego sejwa (nazwa z końcówką ZakonKrz). Patchować nie musisz.
WMM - czyli wszystko już działa, super.To możesz robić turę, bo jesteś pierwszy w kolejce - z sejwa ...ZakonKrz.
![]()
Jeśli gra działa to jest OK, bo ustawiłem tak, żeby przy najmniejszej niezgodności czegokolwiek wywalało do pulpitu.
Jak odpalacie grę i macie ekran gdzie wpisuje się hasło, to jest tam linia "Dopuść wady zgodności: NIE".![]()
Poczekam jak się sytuacja polityczna rozwinie, na razie mamy tylko połowę ambasad![]()
Szukasz mocnej i wyluzowanej ekipy do gry w Total Wary? Zapraszam do SUNTZU! Napisz do mnie na steam.
Odwiedź nasz kanał na YouTubie jeśli chcesz obejrzeć emocjonujące bitwy z Total Warów na najwyższym poziomie lub luźne zabawne materiały z udziałem naszych klanowiczów.
Działacz i główny koordynator polskiej sceny multiplayer w Arenie Polskiej Społeczności Klanowej. Organizator Piątków z Areną co tydzień od 20:00.
No włąsnie predkosci przesuwu kamery w mapie kampani nie mozna edytowac z gry. Tylko kamere w bitwie. Chyba....
Tutaj jest video jak mi sie przesuwa kamera. Może gorszy komp musze kupic
http://www.speedyshare.com/yEE4Z/med...3-23-58-46.mp4
Właściwie brakuje tylko ambasad Niemców i Mongołów:
1. Zakon - Wielki Mistrz Malborka - DZIAŁA / Ambasada jest
2. Litwa - RadekGames -DZIAŁA / Ambasada jest
3. Nowogród - Remix - DZIAŁA / Ambasada jest
4. Niemcy - Temer -/ BRAK ambasady
5. Dania - TUFF gamer - DZIAŁA / Ambasada jest
6. Polska - Ashgan - DZIAŁA / Ambasada jest
7. Norwegia - Legvan -/ Ambasada jest
8. Mongolia - Marvolo Games -/ BRAK ambasady
Można w pliku preference (otwierasz w notatniku). Tylko najpierw zmień żeby nie był "tylko do odczytu".No włąsnie predkosci przesuwu kamery w mapie kampani nie mozna edytowac z gry.
Linijki dotyczące prędkości kamery / gry z tego pliku to chyba te:
[camera]
default_in_battle = rts
move = 54
restrict = 0
rotate = 20
[controls]
campaign_scroll_max_zoom = 30
campaign_scroll_min_zoom = 30
keyset = 0
[game]
advanced_stats_always = 0
advisor_verbosity = 0
ai_factions = skip
allusers = 1
auto_save = 1
blind_advisor = 0
campaign_map_game_speed = 99
campaign_map_speed_up = 0
campaign_num_time_play = 4078
========================
Ale powinno chyba być w grze też. Zaraz sprawdzę.