Zobacz wyniki ankiety: Kogo popierasz w wyścigu po fotel prezydencki?

Głosujących
67. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Grzegorz Braun

1 1.49%
  • Waldemar Deska

0 0%
  • Andrzej Duda

14 20.90%
  • Anna Grodzka

0 0%
  • Adam Jarubas

0 0%
  • Bronisław Komorowski

18 26.87%
  • Janusz Korwin-Mikke

18 26.87%
  • Marian Kowalski

5 7.46%
  • Paweł Kukiz

6 8.96%
  • Magdalena Ogórek

4 5.97%
  • Janusz Palikot

0 0%
  • Jacek Wilk

1 1.49%
Strona 31 z 55 PierwszyPierwszy ... 21293031323341 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 301 do 310 z 542

Wątek: Wybory Prezydenckie 2015

Podkomorzy Awatar Bronti
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    257
    Otrzymał 118 podziękowań w 79 postach
    Cytat Zamieszczone przez NexaT Zobacz posta
    http://www.wykop.pl/artykul/2508273/...-i-swoj-wykop/

Jeszcze dzisiaj oglądałem, jak autobusami przywozili tym razem udawaną grupę wyborców, aby jakoś to wyglądało w telewizji.

Komor propagandy uczy się chyba od TVN. PRL byłby dumny z takiego przywódcy!

Jestem ciekaw jak w takich sytuacjach czują się wyborcy Komorowskiego? Ma ktoś się odwagę wypowiedzieć?

Troublemaker Awatar Nezahualcoyotl
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    373
    Otrzymał 893 podziękowań w 599 postach
    Obserujac przebieg kampanii Komorowskiego odnosze wrazenie ze w sztabie wyborczym pracuja jacys dywersanci.Obojetnie co wymysla i wprowadza w zycie obraca sie w satyre przedstawiajac ich zleceniodawce w groteskowym swietle.Proponuje wiecej wyjazdow w plener i wiecej spotkan z wyborcami oraz wiecej wywiadow gdyz to bedzie oznaczac wiekszy odplyw elektoratu bez zbytniego zaangazowania sie kontrkandydatow.Ale jak sie mowi:"Jaki pan taki kram".

Cytat Zamieszczone przez Bronti Zobacz posta
    Jestem ciekaw jak w takich sytuacjach czują się wyborcy Komorowskiego? Ma ktoś się odwagę wypowiedzieć?
    Prozny trud gdyz moja skromna osoba jeszcze nie doczekala sie chocby lakonicznego komentarza na temat materialow poswieconych rekordowemu powiekszaniu sie stanu majatkowego obecnego prezydenta ze o dzialaniu na niekorzysc panstwa polskiego na stanowiskach ministerialnych juz nie wspomne.

In quexquichcauh maniz camanahuatl ayc pollihuiz yn iteno yn itauhca in Mexico-Tenochtitlan

Jeśli avek to tylko z Indianką!
    https://www.youtube.com/channel/UCo3...6M-C3c_Wc_57BQ

Był czas kiedy osobnika owego zwano @zajac.

Szambelan Awatar chochlik20
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    292
    Otrzymał 482 podziękowań w 340 postach
    Cytat Zamieszczone przez zajac Zobacz posta
    1.No cos w tym jest:Irak,Afganistan,Syria,Libia a teraz Ukraina.Fakt o przypadku lub zbiegu okolicznosci tutaj mowy byc nie moze.
    2.Spoko niech probuja kolejne 3 a nawet i 333 lat.Oby jak najdluzej.
    3.Krotka pilka zatem:W swietle przytoczonych materialow prezydent ma wplyw na rozwoj gospodarki lub jej regres?Tak czy nie?
    4.Tego jeszcze brakowalo zeby w demokratycznym panstwie ktokolwiek wplywal na Wymiar Sprawiedliwosci!Rada Gabinetowa to instrument za pomoca ktorego prezydent moze udzielac wskazowek,porad a nawet nagan poszczegolnym ministrom za sytuacje w podleglych im resortach.Co dalej mam nadzieje ze jest oczywista oczywistoscia...
    5.@chochlik ten link http://wiadomosci.onet.pl/swiat/prez...nfo_dsainfo_mp jest z 2013(jajeczny zamach) ale masz racje ze rok pozniej ton Komorowskiego sie zmienil bo nie wykrztusil z siebie ani jednego slowa.Nawet nie objal patronatu nad skromnymi obchodami zeby bron Boze nie urazic uczuc naszego sasiada.Najwyzszy urzednik w panstwie przejmujacy sie bardziej innymi anizeli swoimi.Dziekuje za taka postawe.
    1 - aż dziw, że jeszcze nie podciągasz Jemenu czy też walk w Jugosławii
    2 - szkoda tylko, że po za samym strachem jaki sieją, nie przedstawili nigdy rzetelnych dowodów
    3 - nie odpowiem Ci jednoznacznie tak czy nie, bo się nie da. Z Lecha Kaczyńskiego z PiS-u, gdy rządziła PO również udawało się jej zdobywać podpisy prezydenta. Jeżeli mam coś Ci odpowiedzieć to tylko tyle, że prezydent ma minimalny wpływ na gospodarkę
    4 - czyli twierdzisz, że Rada Gabinetowa jest na tyle wpływowym organem, który może wpływać na losy ministrów? Z definicji wynika tylko, że może zwracać uwagę i żądać wyjaśnień i informacji. A jak ustosunkuje się do niej Rada Ministrów to już inna kwestia
    5 - mój błąd przyznaję, ale nie udało mi się znaleźć czegoś więcej na temat obchodów w 2014r, po za krótkimi lakonicznymi artykułami

Wypowiedz szefa FBI zostala opublikowana dokladnie tydzien temu.Nasi dyplomaci zareagowali cztery dni po zdarzeniu.Ok,sa okreslone procedury ktore nakazuja sprawdzenie i potwierdzenie danej informacji kanalami oficjalnymi oraz nieoficjalnymi,skontaktowanie sie z redakcja,agencja lub osoba i moze to zabrac kilka godzin ale nie dni!Zdarzenie z James Comey'em pokazuje jak powolna i nieskuteczna jest polska dyplomacja.Strach pomyslec o czasie jej reakcji w chwili jakiegos powaznego kryzysu lub zagrozenia.
    Chociaz moze najpierw potrzebowala sie skontaktowac z wladzami USA o porady w ustosunkowaniu sie wobec pomowien ze strony amerykanskiej .
    Jakby nie patrzeć szef FBI najpierw przemówił, później jedna z gazet amerykańskich przedrukowała jego przemówienie, które później trafiło do naszego kraju. Więc opóźnienie jest zrozumiałe, to nie była dyskusja na żywo, by móc odeprzeć od razu zarzuty.

Jaka poczta!To niezalezny redaktorek uzyl kompletnie niewlasciwej terminologii,czyli slowa "list",zamiast "nota dyplomatyczna" i juz traktujesz wszystko doslownie.
    Chciałem Ci przypomnieć, że używałeś tej gazety do różnych argumentów. Czyżby w innych artykułach mielibyśmy podobne pomyłki?

Cytat Zamieszczone przez Bronti Zobacz posta
    To nie jest kwestia wiary, abym wierzył komuś na słowo. Jeżeli mam się ustosunkowywać to do jakiegoś linku, filmu itd.

Prozny trud gdyz moja skromna osoba jeszcze nie doczekala sie chocby lakonicznego komentarza na temat materialow poswieconych rekordowemu powiekszaniu sie stanu majatkowego obecnego prezydenta ze o dzialaniu na niekorzysc panstwa polskiego na stanowiskach ministerialnych juz nie wspomne.
    Bądź też raz obiektywną osobą i napisz coś na temat powiązań SKOK-ów z PiS-em, bo coś cicho jest na temat afery z "bankierem" PiS-u.
    Przepis na idealną kawę:

Grafik: Co to za lura!? Kawa powinna być czarna, mocna, ostra i aromatyczna. Zrób mi drugą.

Tytus: Rozkaz! Kawa powinna być czarna… Carbo medicinalis, czyli węgiel drzewny powinien ją doczernić. …mocna… Czy może być coś mocniejszego od spirytusu 95%? …ostra i aromatyczna… Reszty dokona papryka, pieprz, jodyna i… dezodorant „Brutal”.
    Grafik: O, teraz to jest kawa! To mnie postawi na nogi!
    Tytus: Szkoda, że nie dodałem jeszcze dynamitu.

Księga XVI

Cześnik Awatar NexaT
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    7
    Otrzymał 9 podziękowań w 8 postach
    To nie jest kwestia wiary, abym wierzył komuś na słowo. Jeżeli mam się ustosunkowywać to do jakiegoś linku, filmu itd.
    Przecież są zdjęcia i filmik.

https://www.youtube.com/watch?v=xmHWz8i7JJM
    Tutaj spontaniczne spotkanie.

A tutaj nasz prezydent przedstawia propozycję odbudowy kraju:
    https://www.youtube.com/watch?v=wdldByp3Q-w
    Wytrzymujcie Polaków natarcia w jak najgęstszym szyku, albowiem luźni niezwłocznie ich natarcia nie wytrzymacie. Niechaj zaś żaden z was w ucieczce ratunku nie szuka, albowiem nic nie jest w stanie ujść przed nadzwyczajną koni polskich rączością i wytrzymałością.

W bitwie pod Chocimiem szarża 700 husarzy spędziła z pola 10.000-15.000 Turków, na widok czego młody osmański dowódca popłakał się z żalu i bezsilności.

Troublemaker Awatar Nezahualcoyotl
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    373
    Otrzymał 893 podziękowań w 599 postach
    Cytat Zamieszczone przez chochlik20 Zobacz posta
    1 - aż dziw, że jeszcze nie podciągasz Jemenu czy też walk w Jugosławii
    2 - szkoda tylko, że po za samym strachem jaki sieją, nie przedstawili nigdy rzetelnych dowodów
    3 - nie odpowiem Ci jednoznacznie tak czy nie, bo się nie da. Z Lecha Kaczyńskiego z PiS-u, gdy rządziła PO również udawało się jej zdobywać podpisy prezydenta. Jeżeli mam coś Ci odpowiedzieć to tylko tyle, że prezydent ma minimalny wpływ na gospodarkę
    4 - czyli twierdzisz, że Rada Gabinetowa jest na tyle wpływowym organem, który może wpływać na losy ministrów? Z definicji wynika tylko, że może zwracać uwagę i żądać wyjaśnień i informacji. A jak ustosunkuje się do niej Rada Ministrów to już inna kwestia
    5 - mój błąd przyznaję, ale nie udało mi się znaleźć czegoś więcej na temat obchodów w 2014r, po za krótkimi lakonicznymi artykułami
    1.Obecne wydarzenia w Jemenie sa wypadkowa dzialan ISIS ktore powstalo w wyniku radykalizacji (fundamentalizacji) bojowek partyzanckich sfinansowanych i powstalych dzieki dzialaniom USA przeciwko "rezimowi" al-Asada .Co do Balkanow to stworzony przez Waszyngton albanski wrzod znow zaczyna rosnac tym razem w kierunku Macedonii.
    W tych slownych szrankach calkowicie sie oddalilismy od omawianego 1-go filaru piecioletniej prezydentury Komorowskiego,czyli bezpieczenstwa.
    Na chwile obecna Polska nie ma zadnych bliskich stosunkow ze swoimi sasiadami.Czechy,Slowacja zwrocily sie w strone Wegrow i Austrii zaciesniajac relacje pomiedzy soba.Litwa tradycyjnie pluje na nasz kraj oraz polska mniejszosc w jej granicach.Ukraina patrzy jak jeszcze wyciagnac kasy od polskiego podatnika odplacajac jemu kolejnymi upa-prowokacjami na ktore nasz rzad jest gluchy i slepy(patrz Konsul Generalny w Lublinie) a Niemcy to juz nawet sobie glowy nami nie zawracaja.No moze przy nadchodzacym sezonie szparagowym pojawi sie wiecej ogloszen o prace.Natomiast z Rosja jakie mamy relacje wszyscy wiemy.Jednak my gapimy sie w Bialy Dom stojacy zza oceanem jak ten wol w namalowane wrota.
    A w samym kraju kilku kelnerow podsluchuje rozmowy najwazniejszych osob w tym panstwie.Faktycznie ze jestesmy bezpieczni jak nigdy wczesniej w swojej historii.
    2.Byly proby wprowadzenia programu "gender' w polskich przedszkolach jednak po ostrych protestach rodzicow ministerstwo wycofalo sie z projektu.
    3.Zatem sie w czyms zgadzamy.
    4.Rada Gabinetowa jest odpowiednikiem nadzwyczajnego posiedzenia Zarzadu Spolki ktore sie odbywa w wyjatkowych i majacych kluczowe znaczenie dla losow firmy momentach.Jesli pojawia sie podejrzenie o lamanie prawa w jakims resorcie(resortach) minister(ministrowie) podejmuja zdecydowane dzialania w celach wyjasniajacych.Masz racje ze juz tylko od czlonkow Rady Ministrow zalezy jak sie ustosunkuja jej poszczegolni czlonkowie wobec podjetych decyzji przez Rade Gabinetowa.W Polsce jest norma trzymanie sie koryta jak tylko mozna najdluzej obojetnie jakim kosztem.Afera podsluchowa dobitnie pokazala ze wlasnie mamy tego typu politykow.
    Jednak i bez Rady Gabinetowej prezydent moze skutecznie wplywac na zycie polityczne obywateli oraz kariery politykow co dobitnie pokazalo warszawskie referendum ktore mialo na celu odwolanie z urzedu prezydenta miasta HGW.Sam Komorowski oraz owczesny premier Tusk publicznie namawiali do nie brania udzialu w referendum co jest przykladem na przekroczenie kompetencji prezydenckich.Jednak solidarnosc partyjna ponad wszystko.
    5.W tym wlasnie sek ze oprocz nieoficjalnych obchodow ktore odbyly sie 11 Lipca w ktorych nie wzieli udzialu nawet przedstawiciele rzadu oraz prezydenta(!) w naszym kraju rocznica Rzezi wolynskiej przeszla bez echa o co postaraly sie najwieksze medialne portale i dzienniki.Kazdy moze to sobie latwo sprawdzic na necie.Tu jest wlasnie pies pogrzebany ze rok temu nasze wladze olaly te uroczystosci w imie dobrych stosunkow polsko-ukrainskich.
    Dla porownania wszyscy pamietamy jaka mialy cieczke te same media w rocznice "czarnego czwartku" i "niebianskiej sotni" .

Jakby nie patrzeć szef FBI najpierw przemówił, później jedna z gazet amerykańskich przedrukowała jego przemówienie, które później trafiło do naszego kraju. Więc opóźnienie jest zrozumiałe, to nie była dyskusja na żywo, by móc odeprzeć od razu zarzuty.
    Rozwazamy kwestie kilku godzin od momentu przemowienia James Comey'a do chwili upublicznienia jego wystapienia na lamach "Washington Post" na portalu w formie "Breaking news" az do momentu reakcji polskiej dyplomacji po czterech dniach!

Chciałem Ci przypomnieć, że używałeś tej gazety do różnych argumentów.
    Co to ma do rzeczy?Moge sie nawet posilkowac michnikowska szmata jesli zajdzie taka potrzeba.

Czyżby w innych artykułach mielibyśmy podobne pomyłki?
    Jedyna pomylka bylo uzycie niewlasciwego nazewnictwa w artykule ktory zalinkowales i stad Twoje nieporozumienie z poczta.Omawiamy konkretny przypadek i nie widze potrzeby marnowania czasu zeby szukac bledow w innych publikacjach portalu "niezalezna.pl" gdyz nawet nie maja one powiazania z omawianym zagadnieniem.Reasumujac pojedyncze slowo stalo sie przyczyna na wypaczenie tresci calego artykulu ktorego padles ofiara.

Znajdziesz takowe chocby w moich ostatnich postach.

Bądź też raz obiektywną osobą i napisz coś na temat powiązań SKOK-ów z PiS-em, bo coś cicho jest na temat afery z "bankierem" PiS-u.
    Chwileczke ale tym razem nie dosc ze nie udzielasz odpowiedzi to jeszcze wymagasz ode mnie ustosunkowania sie wobec osoby nie majacej zadnego powiazania z jakimkolwiek kandydatem na urzad prezydenta?Niejasnosci stanu majatkowego Komorowskiego oraz jego dzialalnosci w poszczegolnych resortach maja ogromne znaczenie w przeciwnienstwie do "osiagniec" Biereckiego.

Cytat Zamieszczone przez NexaT Zobacz posta
    Przecież są zdjęcia i filmik.
    https://www.youtube.com/watch?v=xmHWz8i7JJM
    Tutaj spontaniczne spotkanie.
    W przypadku tego materialu video jestem troche zaklopotany gdyz jak podaje portal "trojmiasto.pl" z autobusow wysiadaja pracownicy Urzedu Miejskiego idacy na spotkanie z Komorowskim w Muzeum Gdynii.Zatem moze to nie byc "ustawka" z oplacanych zwolennikow lecz wycieczka urzednikow ktora odbyla sie w godzinach pracy(10:30):
    http://www.fakt.pl/gdansk/prezydent-...ly,539502.html
    http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/...im-n89900.html

Ale znalazlem przypadkiem cos takiego:
    http://muzeumzgody.pl/galeria.html
    Ostatnio edytowane przez Nezahualcoyotl ; 24-04-2015 o 05:07

In quexquichcauh maniz camanahuatl ayc pollihuiz yn iteno yn itauhca in Mexico-Tenochtitlan

Jeśli avek to tylko z Indianką!
    https://www.youtube.com/channel/UCo3...6M-C3c_Wc_57BQ

Był czas kiedy osobnika owego zwano @zajac.

Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    292
    1 - można powiedzieć, że wybierasz jak chcesz i co Ci pasuje. W Afganistanie miałeś rządy talibów i bezsprzeczne ich powiązania z Osamą. Po drugie - Jemen - właśnie skończyłem książkę Kaplana, gdzie pojawił się rozdział poświęcony Omanowi, gdzie porównywał go do sąsiedniego Jemenu. O ile Oman to pustynia, gdzie istniała silna centralna władza w osobie króla i pustynne plemiona była zjednoczone, o tyle Jemen to kraj górzysty, gdzie poszczególne plemiona były zantagonizowane. W Jemenie, czy też Libii i Syrii doszło do walk, które zostały spowodowane przez "arabską wiosnę ludów". W wielu krajach dochodziło do zmiany władzy. Dzięki Amerykanom i ich pieniądzom w Egipcie doszło do obalenia przez armię Bractwa Muzułmańskiego, które pchało ten kraj w stronę radykalizmu. W Libii o ile dobrze pamiętam, doszło do sporu pomiędzy USA i kongresem. Mogę się mylić, ale pierwsze naloty na pozycje wojsk Kadafiego dokonały samoloty Francji lub Wlk. Brytanii, Ameryka włączyła się później. W Syrii, gdzie również oskarżasz Amerykę, ta w ogóle nie reagowała i nie wtrącała się. Naloty zaczęły się, gdy zostało proklamowane PI, które zaatakowało płn. Irak. Jedyną kontrowersyjną i budzącą sprzeciw decyzją jest wojna w Iraku.
    Mylisz się dalej. Doszło do zacieśnienia współpracy trzech państw - Austrii, Czech i Słowacji, Węgry zostały pominięte przez Orbana - http://www.osw.waw.pl/pl/publikacje/...cy-regionalnej. Litwa to państwo nacjonalistyczne z którym od dłuższego czasu próbujemy się ułożyć. Uważasz, że jak walniemy pięścią w stół to sytuacja Polaków na Litwie się ułoży? Co do Ukrainy i Rosji - w obu tych przypadkach nasz rząd jest ślepy na poczynania obu tych krajów względem swojej historii. Obecnie przez nasz kraj przejeżdżają Rosjanie rajdem samochodowym machając flagą z sierpem i młotem, co podobno jest zgodne z prawem. Co do Białego Domu, to chociaż uważam, że obecne stosunki są na złej stopie władca - podany, to nie istnieje żaden inny kraj, który mógłby nam gwarantować niepodległość. Takim państwem mogłaby być zjednoczona Europa przez UE, ale do tego jest jeszcze daleka droga, więc nie mamy wyboru.
    2 - o programie jakim mówisz było głośno, a najgłośniej krzyczała prawica i Kościół, a wiadomo, że ten kto krzyczy najgłośniej ma pewnie rację. I nie pojawiły się podczas tej akcji sprzeciwu merytoryczne argumenty
    3- w przeciwieństwie do Rady Gabinetowej rada spółki ma jakąś władzę. Ten pierwszy twór to organ opiniotwórczy, bez konkretnej władzy
    4 - w tym sęk, że mieliśmy nieoficjalne obchody a nie jak do tej pory było oficjalne. Z tego co czytałem, to były nawet spory co do daty tych obchodów. Tutaj masz ciekawy artykuł zwłaszcza jego wnioski - http://pogranicze.uni.opole.pl/bibli...bujak_t2n1.pdf

Co do Węgier - to jak się okazuje, być może redaktor tego artykuły nie pokpił jednak sprawy - http://natemat.pl/140223,dlaczego-na...wami-szefa-fbi oraz http://www.radiomaryja.pl/informacje...nt-holokaustu/

Co do SKOK-ów - ależ proszę ustosunkuję się. Cała ta sprawa mnie śmieszy i to z jednego powodu. Brak w niej zwykłego obiektywizmu. Skupiamy się na jednym wycinku rzeczywistości pomijając inne. Czyli likwidację WSI przez Macierewicza, brak zabezpieczenia SKOK-ów, które przegłosował PiS itd. Nie skupiajmy się tylko na Komorowskim, ale na innych politykach i partiach, które teraz pokazując, że są czyste w tej konkretnej sprawie. Gdyby doszło do ogólnej debaty na temat SKOK-ów wówczas o wiele łatwiej byłoby wyrazić mi swoje zdanie i zarazem oburzenie.

Nie wiem, czy wiesz, ale pani Ogórek kończą się pieniądze. Członkowie SLD niechętnie wpłacają, banki nie udzieliły kredytu, a podobno lwia część poszła na luksusowe samochody, który jeździ po Polsce (gdzie te PKS-y?) oraz na tajemniczą osobę od pijaru.
    Przepis na idealną kawę:

Grafik: Co to za lura!? Kawa powinna być czarna, mocna, ostra i aromatyczna. Zrób mi drugą.

Tytus: Rozkaz! Kawa powinna być czarna… Carbo medicinalis, czyli węgiel drzewny powinien ją doczernić. …mocna… Czy może być coś mocniejszego od spirytusu 95%? …ostra i aromatyczna… Reszty dokona papryka, pieprz, jodyna i… dezodorant „Brutal”.

Księga XVI

Podstoli
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    7
    Otrzymał 12 podziękowań w 9 postach

​Nic dodać, nic ująć.

Jaki poeta zrobił się z niego
    Sprzedali Polskę: papież Pius VI, biskup Michał Sierakowski, biskup Józef Kossakowski, biskup Wojciech Skarszewski, biskup Jan Giedroyć, biskup Ignacy Massalski, prymas Władysław Łubieński, biskup Andrzej Młodziejowski, prymas Gabriel Podoski, prymas Antoni Ostrowski

Podkomorzy Awatar Dagorad
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    5
    Otrzymał 87 podziękowań w 65 postach
    Ten drugi filmik nie wygląda na nowy, ktoś wytrzasnął go nie wiadomo skąd. Trochę to dziwne. No i te wkurzające śmiechy w tle. Tak czy siak chyba na żywca gadał, nikt rozsądny raczej by mu nie napisał przemówienia o tym jak to fajnie patrzeć "z góry".

Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    292
    "Niezależna" jak zwykle czuwa! Tym razem wychwyciła długopisy z znikającym wkładem - http://niezalezna.pl/66508-uwaga-tak...nym-dlugopisem. Kartkę też powinniśmy mieć swoją? PiS tworzy lotne brygady z prawnikiem, fotografem, kamerzystą itd - http://wyborcza.pl/1,75478,17825555,...e_brygady.html mężowie zaufania polegli, czas na coś nowego. A po wyborach i tak będzie krzyk i lament, że wybory zostały sfałszowane, bo nasz kandydat nie wygrał.
    Przepis na idealną kawę:

Księga XVI

10. Użytkownicy którzy uznali post chochlik20 za przydatny:

Stolnik Awatar Piner
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    316
    Otrzymał 124 podziękowań w 97 postach
    Wybory tuż tuż a więc i działania poszczególnych partii przybierają na sile.
    Nie Talleyrand,napatrz się pan,nasłuchaj i nawąchaj aż do mdłości.Żeby pertraktować o pokoju,trzeba znać jego cenę.- Napoleon ( film z 2002 roku)

- Czy to wystarczy?
    - Nie. Ale widok jest wspaniały
    .- (Napoleon 2002) Napoleon obserwujący początek wielkiej szarzy pod Eylau.

Strona 31 z 55 PierwszyPierwszy ... 21293031323341 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów