Zobacz wyniki ankiety: Kogo popierasz w wyścigu po fotel prezydencki?

Głosujących
67. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Grzegorz Braun

1 1.49%
  • Waldemar Deska

0 0%
  • Andrzej Duda

14 20.90%
  • Anna Grodzka

0 0%
  • Adam Jarubas

0 0%
  • Bronisław Komorowski

18 26.87%
  • Janusz Korwin-Mikke

18 26.87%
  • Marian Kowalski

5 7.46%
  • Paweł Kukiz

6 8.96%
  • Magdalena Ogórek

4 5.97%
  • Janusz Palikot

0 0%
  • Jacek Wilk

1 1.49%
Strona 35 z 55 PierwszyPierwszy ... 25333435363745 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 341 do 350 z 542

Wątek: Wybory Prezydenckie 2015

Podkomorzy Awatar Dagorad
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    5
    Otrzymał 87 podziękowań w 65 postach
    Z Kukizem mają umowę, że nawet gdyby w UK ten UKiP miał więcej niż 20 miejsc, ale Korwin będzie miał mniejsze poparcie od Kukiza, to mu je przekaże. I w odwrotną stronę.
    Skąd te rewelacje? Jak jakby co ocenią kto ma mniejsze poparcie? Przecież Korwin nie wierzy w sondaże.

Cześnik Awatar NexaT
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    7
    Otrzymał 9 podziękowań w 8 postach
    Nie pamiętam, żeby nie wierzył. Raczej zawsze twierdził, że ma zaniżany procent. W sumie mam to głęboko, ważne, że prawica się dogaduje.

http://polska.newsweek.pl/debata-kan...8,1.html#fp=nw

Skomentowałbym te kretynizmy, ale przypominając sobie niedawną "aferę" o to, że nie powinno się źle mówić na szanownego Komorowskiego, wstrzymam się.
    Wytrzymujcie Polaków natarcia w jak najgęstszym szyku, albowiem luźni niezwłocznie ich natarcia nie wytrzymacie. Niechaj zaś żaden z was w ucieczce ratunku nie szuka, albowiem nic nie jest w stanie ujść przed nadzwyczajną koni polskich rączością i wytrzymałością.

W bitwie pod Chocimiem szarża 700 husarzy spędziła z pola 10.000-15.000 Turków, na widok czego młody osmański dowódca popłakał się z żalu i bezsilności.

Szambelan Awatar chochlik20
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    292
    Otrzymał 482 podziękowań w 340 postach
    Cytat Zamieszczone przez NexaT Zobacz posta
    To prowokacja jakaś? Palikot przyszedł tam chyba tylko po to, aby doczepiać się innych kandydatów. Wielce oburzony, bo reszta nie jest za związkami homoseksualnymi i legalizacją marihuanen. Sam chyba nie zna poglądów innych i błądzi bez celu. Mówię teraz o Braunie, który chce rozdziału państwa od kościoła, a ten Palikmiot i tak do niego podjeżdżał w tym temacie.
    Rechot Korwina na koniec, gdy Palikot mówił o monarchii i królu-prymasie bezcenny

A ogólnie do Palikot masz pretensje, że pojechał po innych kandydatach, ale podobało Ci się, że Korwin sam pojechał po Palikocie i Dudzie. Wiesz czym to pachnie?

Nie pamiętam, żeby nie wierzył. Raczej zawsze twierdził, że ma zaniżany procent. W sumie mam to głęboko, ważne, że prawica się dogaduje.
    Jak ktoś patrzy na ilość lajków na fb i kliknięć na twitterze to się nie dziwię, że nie wierzy w sondaże.
    Przepis na idealną kawę:

Grafik: Co to za lura!? Kawa powinna być czarna, mocna, ostra i aromatyczna. Zrób mi drugą.

Tytus: Rozkaz! Kawa powinna być czarna… Carbo medicinalis, czyli węgiel drzewny powinien ją doczernić. …mocna… Czy może być coś mocniejszego od spirytusu 95%? …ostra i aromatyczna… Reszty dokona papryka, pieprz, jodyna i… dezodorant „Brutal”.
    Grafik: O, teraz to jest kawa! To mnie postawi na nogi!
    Tytus: Szkoda, że nie dodałem jeszcze dynamitu.

Księga XVI

Pampa
    Gość
    Uprzedzam że 8 maja zamknę temat, a każde wspominanie o wyborach od tego dnia będzie karane z miejsca banem. Taka wcześniejsza cisza wyborcza żebyście się przyzwyczajali. Jasne?

5. Następujących 2 użytkowników podziękowało Pampa za ten post:

Cześnik Awatar NexaT
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    7
    Otrzymał 9 podziękowań w 8 postach
    Cytat Zamieszczone przez chochlik20 Zobacz posta
    Rechot Korwina na koniec, gdy Palikot mówił o monarchii i królu-prymasie bezcenny

A ogólnie do Palikot masz pretensje, że pojechał po innych kandydatach, ale podobało Ci się, że Korwin sam pojechał po Palikocie i Dudzie. Wiesz czym to pachnie?
    Palikot przecież pierwszy zaczął, więc dostał. A o Dudzie Korwin wspomniał tylko, że PiS podpisał traktat lizboński, a Duda coś tam chyba napominał o wolności.

Trochę się to różni od siania głupot o królu prymasie, czepiania się o zdjęcia i orzełka oraz kościół. Ba, ten osobnik mówił o reszcie jako konserwie, która chce stagnacji. Sam wybił się wcześniej tylko na marihuanie i homosiach.

Korwina można uważać za oszołoma przez jego niechlubne wypowiedzi z przeszłości, ale Palikot to jednak jest mistrz. Dobrze, że zakręci się w okół ostatniego miejsca.

Takie głupoty można tylko w ten sposób skomentować.
    Niech idzie wymachiwać dildo w sejmie.

edit: Widzę, że niezły cenzor na forum.
    http://europejczycy.info/55247/artyk...ej-od-podatku/
    Wytrzymujcie Polaków natarcia w jak najgęstszym szyku, albowiem luźni niezwłocznie ich natarcia nie wytrzymacie. Niechaj zaś żaden z was w ucieczce ratunku nie szuka, albowiem nic nie jest w stanie ujść przed nadzwyczajną koni polskich rączością i wytrzymałością.

W bitwie pod Chocimiem szarża 700 husarzy spędziła z pola 10.000-15.000 Turków, na widok czego młody osmański dowódca popłakał się z żalu i bezsilności.

Kapitan królów i król kapitanów. Awatar PaskudnyPludrak
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    148
    Otrzymał 237 podziękowań w 155 postach
    Tak się dogaduję, że Kukiz mówi, że Korwin wbił mu nóż w plecy, i zachował się jak ruscy w 39.Wipler coś ściemnia,i próbuję załagodzić sytuacje, że już jest niby ok, szkoda, że Kukiz cały czas na swoim FB profilu rozpacza i lamentuje jak to Korwin się wstrętnie zachował.
    Zresztą, Kukiz to prawica ? sam o sobie mówi, że ma lewicowe serce, cokolwiek to znaczy
    ...a sławny generał Wit-tenberg poprzedza go tak ,jak jutrzenka poprzedza słońce.-W.Kochowski "Lata potopu"
    "Nie wykuwać tarcz utopii. I nie kruszyć o nie kopii "

Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    292
    Palikot przecież pierwszy zaczął, więc dostał. A o Dudzie Korwin wspomniał tylko, że PiS podpisał traktat lizboński, a Duda coś tam chyba napominał o wolności.

Trochę się to różni od siania głupot o królu prymasie, czepiania się o zdjęcia i orzełka oraz kościół. Ba, ten osobnik mówił o reszcie jako konserwie, która chce stagnacji. Sam wybił się wcześniej tylko na marihuanie i homosiach.
    Ech jakby różniło się kto zaczął. Palikot zaczął, dołączył się Korwin, który jak widać nie jest pod tym względem mądrzejszy. Korwinowi wolno, bo nie on zaczął
    Czyli co? Korwin nie jest już monarchistą tylko zwolennikiem demokracji?

Korwina można uważać za oszołoma przez jego niechlubne wypowiedzi z przeszłości, ale Palikot to jednak jest mistrz. Dobrze, że zakręci się w okół ostatniego miejsca.
    Z przeszłości... w przyszłości zapewni nam pewnie równie wiele takich wypowiedzi

Takie głupoty można tylko w ten sposób skomentować.
    Niech idzie wymachiwać dildo w sejmie.
    No cóż, przynajmniej Palikot pierwszy wpadł na ten pomysł. Korwin z szabelką w sejmie ściągnął od innego Polaka, który wyzwał na pojedynek polityka brytyjskiego.
    Przepis na idealną kawę:

Grafik: Co to za lura!? Kawa powinna być czarna, mocna, ostra i aromatyczna. Zrób mi drugą.

Tytus: Rozkaz! Kawa powinna być czarna… Carbo medicinalis, czyli węgiel drzewny powinien ją doczernić. …mocna… Czy może być coś mocniejszego od spirytusu 95%? …ostra i aromatyczna… Reszty dokona papryka, pieprz, jodyna i… dezodorant „Brutal”.

Księga XVI

Troublemaker Awatar Nezahualcoyotl
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    373
    Otrzymał 893 podziękowań w 599 postach
    Mieliśmy też apel abp. Gądeckiego, który stwierdził:

http://wiadomosci.onet.pl/kraj/abp-g...edbania/r8g92s

W całej tej kampanii wyborczej widać jest kogo popiera Kościół w Polsce.
    Calkiem gietkie i neutralne kazanie.Zadnych naciskow,nazwisk i przejawow stronnicznosci ze strony duchownego wobec odbiorcow.Przekaz jest jasny a mianowicie wyborca ma isc i zaglosowac w zgodzie z wlasnym sumieniem oraz przekonaniami.Gdzie tutaj przejaw wplywu duchowienstwa na decyzje obywateli?No chyba ze juz sama taka deklaracja jest kojarzona jako nacisk instytucji koscielnej na spoleczenstwo.

Zajac jest różnica, bo nawet poseł z PiS-u Czarniecki stwierdził, że część hierarchów popiera Dude.
    Czyli kto?Ilu?

Dla mnie różnicą czy przemawiał prezydent jako głowa państwa, czy też kandydat dopiera na niego.
    Zadna roznica.Pierwszy sie pucowal do KK i wiernych(obywateli) po wyborach a drugi przed wyborami.Intencje te same a efekty zobaczymy po weekendzie.

Można powiedzieć, że kandydatka się w końcu ujawniła bo jak do tej pory to jej obecność zarejestrowano na pokazie mody, firmy, która dostarcza jej ubranka.
    Slaby zatem masz zmysl obserwacji.Umowa sponsoringowa zoobowiazuje obie strony do jej przestrzegania no i przynajmniej nie szaleje na koszt podatnika jak Komorowski.

Skończył 18 lat? Skończył. Jest dorosły, odpowiada sam za siebie i jeżeli nie potrafi dorosnąć to tylko jego sprawa.
    Wielu ludzi w tym kraju ma juz dawno pokonczone 18 lat jednak musza wpuscic panstwowego urzednika na swoja posesje lub teren zakladu pracy.Ale z takim nazwiskiem jak Komorowski "Pan na zagrodzie..."

Jak rozumiem masz na to żelazne dowody, a nie spekulacje, które podpierasz niechęcią do niego?
    Rodzice obydwoje pracujacy w UB i czlonkowie PZPR ot tak oddali "opozycjoniscie" Komorowskiemu reke swojej corki.Mow mi jeszcze .

Jak dostaje od tej firmy wdzianka to nie dziwota, że nie mogła jej zabraknąć na pokazie.
    Cytat Zamieszczone przez Gajusz Mariusz Zobacz posta
    Inaczej bym tego nie ujął, klękaj narodzie. Moda moda moda...
    Ma biegac w jednej sukience ?Widac wplyw obsychajacej "Stokrotki"
    http://wiadomosci.onet.pl/kraj/monik...-ogorek/g7knk3

@Zajac - nie mam co relacjonować, bo nie przyjechał
    Widocznie bronkobusem przyjechal bronkopodobny kandydat na prezydenta RP.Dobra strona tego wodolejstwa jest postep w nauce ojczystego jezyka zwlaszcza odmiana przez przypadki zwrotu"polski przemysl zbrojeniowy".Lepiej pozno niz wcale:

http://www.prezydent.pl/aktualnosci/...jeniowego.html

Moze Komorowski wciaz jeszcze jest podszyty tchorzem i boi sie pojawiac oficjalnie przed narodem?

http://polska.newsweek.pl/debata-kan...8,1.html#fp=nw

Skomentowałbym te kretynizmy, ale przypominając sobie niedawną "aferę" o to, że nie powinno się źle mówić na szanownego Komorowskiego, wstrzymam się.
    Tutaj nie ma czego komentowac.Slowa wypowiedziane przez milosciwie nam panujacego sa najlepszym komentarzem.

In quexquichcauh maniz camanahuatl ayc pollihuiz yn iteno yn itauhca in Mexico-Tenochtitlan

Jeśli avek to tylko z Indianką!
    https://www.youtube.com/channel/UCo3...6M-C3c_Wc_57BQ

Był czas kiedy osobnika owego zwano @zajac.

Szambelan Awatar Gajusz Mariusz
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 067
    Otrzymał 1 057 podziękowań w 710 postach
    Cytat Zamieszczone przez zajac Zobacz posta

Ma biegac w jednej sukience ?Widac wplyw obsychajacej "Stokrotki"
    http://wiadomosci.onet.pl/kraj/monik...-ogorek/g7knk3
    Wpływ na kogo? Bo ja widzę kobietę, która na wszystkie okazje zakłada sukienki/spódnice w stylu: jakie mam ładne kolana. Nie chodzi mi o to, że ma się pokazywać tylko w spódnicy/sukni po kostki, albo w spodniach do żakietu, ale chyba po prostu innych nie ma... Polityki do tego nie dorabiaj.

"Będziemy walczyć na plażach, na polach, na ulicach. Będziemy walczyć na wzgórzach. Nigdy się nie poddamy!!!" Winston Churchill
    "Godna śmierć wystarczy za nagrodę."
    "Spartanie nie pytają ilu, tylko gdzie?" Agis II

Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    292
    Calkiem gietkie i neutralne kazanie.Zadnych naciskow,nazwisk i przejawow stronnicznosci ze strony duchownego wobec odbiorcow.Przekaz jest jasny a mianowicie wyborca ma isc i zaglosowac w zgodzie z wlasnym sumieniem oraz przekonaniami.Gdzie tutaj przejaw wplywu duchowienstwa na decyzje obywateli?No chyba ze juz sama taka deklaracja jest kojarzona jako nacisk instytucji koscielnej na spoleczenstwo.
    Tyle, że te przekonania i sumienie musi być zgodne z wiarą katolicką, katolickimi wartościami oraz zasadami moralnymi. A pod drugie - nigdzie nie znalazłem, by Kościół w Polsce podczas tych wyborów dał moralne poparcie innemu kandydatowi niż Duda.

Czyli kto?Ilu?
    Zapytaj się Czarnieckiego nie mnie, ja tylko cytuję jego słowa.

Zadna roznica.Pierwszy sie pucowal do KK i wiernych(obywateli) po wyborach a drugi przed wyborami.Intencje te same a efekty zobaczymy po weekendzie.
    Ambona to chyba nie miejsce na gatki polityczne przed wyborami.

Slaby zatem masz zmysl obserwacji.Umowa sponsoringowa zoobowiazuje obie strony do jej przestrzegania no i przynajmniej nie szaleje na koszt podatnika jak Komorowski.
    SLD dostanie jaka każda partia zwrot kosztów od państwa, a faktem jest, że pieniędzy SLD w kampanii nie przybywało, ale ubywało. To członkowie nie byli chętni płacić, to banki nie udzieliły kredytu.

Wielu ludzi w tym kraju ma juz dawno pokonczone 18 lat jednak musza wpuscic panstwowego urzednika na swoja posesje lub teren zakladu pracy.Ale z takim nazwiskiem jak Komorowski "Pan na zagrodzie..."
    Ojciec odpowiada za pełnoletniego syna?

Rodzice obydwoje pracujacy w UB i czlonkowie PZPR ot tak oddali "opozycjoniscie" Komorowskiemu reke swojej corki.Mow mi jeszcze .
    Korwin podpisał lojalkę z SB a jego nikt się nie czepia, po drugie - bawimy się w spowiedź "furtkową"? Prześwietlamy rodzinkę kandydatów czy ma chwalebny życiorys?

Widocznie bronkobusem przyjechal bronkopodobny kandydat na prezydenta RP.Dobra strona tego wodolejstwa jest postep w nauce ojczystego jezyka zwlaszcza odmiana przez przypadki zwrotu"polski przemysl zbrojeniowy".Lepiej pozno niz wcale:

http://www.prezydent.pl/aktualnosci/...jeniowego.html

Moze Komorowski wciaz jeszcze jest podszyty tchorzem i boi sie pojawiac oficjalnie przed narodem?
    Z tego co czytałem w tym artykule miał przełożyć wizytę - http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll...IE01/150428816

Cytat Zamieszczone przez Gajusz Mariusz Zobacz posta
    Wpływ na kogo? Bo ja widzę kobietę, która na wszystkie okazje zakłada sukienki/spódnice w stylu: jakie mam ładne kolana. Nie chodzi mi o to, że ma spódnicy w sukni po kostki, albo w spodniach do żakietu, ale chyba po prostu innych nie ma... Polityki do tego nie dorabiaj.
    Jak usłyszałem w debacie, że prosi o głosy kobiet i ludzi młodych to przypomniałem sobie stwierdzenie Korwina, że kobiety do polityki się nie nadają. I patrząc na nią oraz na jej wypowiedz i zachowanie to skłony jestem się z nim zgodzić. Pierwsza kobieta, która bierze udział jako kandydatka w wyborach jest sztuczną "laską" ,którą musi usprawiedliwiać Miller, bo sama nie grzeszy zbytnio mądrością.
    Przepis na idealną kawę:

Księga XVI

Strona 35 z 55 PierwszyPierwszy ... 25333435363745 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów