Zobacz wyniki ankiety: Kogo popierasz w wyścigu po fotel prezydencki?

Głosujących
67. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Grzegorz Braun

1 1.49%
  • Waldemar Deska

0 0%
  • Andrzej Duda

14 20.90%
  • Anna Grodzka

0 0%
  • Adam Jarubas

0 0%
  • Bronisław Komorowski

18 26.87%
  • Janusz Korwin-Mikke

18 26.87%
  • Marian Kowalski

5 7.46%
  • Paweł Kukiz

6 8.96%
  • Magdalena Ogórek

4 5.97%
  • Janusz Palikot

0 0%
  • Jacek Wilk

1 1.49%
Strona 36 z 55 PierwszyPierwszy ... 26343536373846 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 351 do 360 z 542

Wątek: Wybory Prezydenckie 2015

Troublemaker Awatar Nezahualcoyotl
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    373
    Otrzymał 893 podziękowań w 599 postach
    Cytat Zamieszczone przez chochlik20 Zobacz posta
    Z tego co czytałem w tym artykule miał przełożyć wizytę - http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll...IE01/150428816
    Boi sie spotkan z ludzmi to przyjezdza po cichaczu strzelic pare fotek w fabryce i zawinac kite z powrotem pod zyrandol.Taki zwolennik dialogu ze spoleczenstwem

In quexquichcauh maniz camanahuatl ayc pollihuiz yn iteno yn itauhca in Mexico-Tenochtitlan

Jeśli avek to tylko z Indianką!
    https://www.youtube.com/channel/UCo3...6M-C3c_Wc_57BQ

Był czas kiedy osobnika owego zwano @zajac.

Cześnik Awatar NexaT
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    7
    Otrzymał 9 podziękowań w 8 postach
    Ech jakby różniło się kto zaczął. Palikot zaczął, dołączył się Korwin, który jak widać nie jest pod tym względem mądrzejszy. Korwinowi wolno, bo nie on zaczął
    Czyli co? Korwin nie jest już monarchistą tylko zwolennikiem demokracji?
    Czytaj ze zrozumieniem. Korwin odpowiedział mu na jego zaczepkę, już nie pamiętam o co poszło. A dla Dudy wytknął hipokryzje w swoim przemówieniu.
    Łączy się to jakoś z wypowiedziami Palikota, który każdego chciał zbesztać, ale mu nie wychodziło? Nie jestem pewny, ale chyba w każdej wypowiedzi nawiązał do któregoś z kontrkandydatów. O dziwo osobiście nie nawiązał tylko do Kowalskiego, ale burknął o tym zacofanym patriotyzmie.
    Wytrzymujcie Polaków natarcia w jak najgęstszym szyku, albowiem luźni niezwłocznie ich natarcia nie wytrzymacie. Niechaj zaś żaden z was w ucieczce ratunku nie szuka, albowiem nic nie jest w stanie ujść przed nadzwyczajną koni polskich rączością i wytrzymałością.

W bitwie pod Chocimiem szarża 700 husarzy spędziła z pola 10.000-15.000 Turków, na widok czego młody osmański dowódca popłakał się z żalu i bezsilności.

Cześnik Awatar Ponury Joe
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    22
    Otrzymał 112 podziękowań w 54 postach
    - Magdalena Ogórek - kompletna klapa, gdyby nie mrugała i nie mówiła pomyślałbym, że jest to manekin z wystawy, zero życia. Gdy rzucała artykułami z konstytucji wyglądało jakby wykuła ją na pamięć. Ogólnie po pierwszej kobiecie, która startuje w takich wyborach spodziewałbym się znacznie więcej.
    Ekhm, 1995 - Hanna Gronkiewicz-Waltz, 2005 - Henryka Bochniarz.

Samej debaty nie oglądałem. Szkoda czasu na coś takiego. Dziś bardzo mądrze całą debatę skomentował p. Rokita - PR, PR i jeszcze raz PR, a wszystko to, co tam mówiono to nic innego jak farmazony i czcze obietnice. Zresztą nie mogło być inaczej, bo półtoragodzinna debata z udziałem 10 kandydatów to farsa i nic więcej.

Troublemaker Awatar Nezahualcoyotl
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    373
    Otrzymał 893 podziękowań w 599 postach
    Cytat Zamieszczone przez Ponury Joe Zobacz posta
    Byl jeszcze ta no Grodzka ale teczowi nie staneli na wysokosci zadania i skonczylo sie na falstarcie:

In quexquichcauh maniz camanahuatl ayc pollihuiz yn iteno yn itauhca in Mexico-Tenochtitlan

Jeśli avek to tylko z Indianką!
    https://www.youtube.com/channel/UCo3...6M-C3c_Wc_57BQ

Był czas kiedy osobnika owego zwano @zajac.

Szambelan Awatar Gajusz Mariusz
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 067
    Otrzymał 1 057 podziękowań w 710 postach
    Nawet podobny/a*
    * niepotrzebne skreślić.

"Będziemy walczyć na plażach, na polach, na ulicach. Będziemy walczyć na wzgórzach. Nigdy się nie poddamy!!!" Winston Churchill
    "Godna śmierć wystarczy za nagrodę."
    "Spartanie nie pytają ilu, tylko gdzie?" Agis II

Szambelan Awatar chochlik20
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    292
    Otrzymał 482 podziękowań w 340 postach
    Cytat Zamieszczone przez NexaT Zobacz posta
    Czytaj ze zrozumieniem. Korwin odpowiedział mu na jego zaczepkę, już nie pamiętam o co poszło. A dla Dudy wytknął hipokryzje w swoim przemówieniu.
    Łączy się to jakoś z wypowiedziami Palikota, który każdego chciał zbesztać, ale mu nie wychodziło? Nie jestem pewny, ale chyba w każdej wypowiedzi nawiązał do któregoś z kontrkandydatów. O dziwo osobiście nie nawiązał tylko do Kowalskiego, ale burknął o tym zacofanym patriotyzmie.
    Korwin odpowiedział mu na jego zaczepkę.... i już dla Ciebie świat stanął do góry nogami ,gdyby Palikot był uparty to mógłby wytknąć Korwinowi taką hipokryzję, że hej, bo wiele się nazbierało. Nie ważne jest teraz kto zaczął lub kto skończył, bo i tak moim zdaniem Palikot z tamtych kandydatów zaprezentował się najlepiej.

Zapomniałem, dzięki za przypomnienie.

Samej debaty nie oglądałem. Szkoda czasu na coś takiego. Dziś bardzo mądrze całą debatę skomentował p. Rokita - PR, PR i jeszcze raz PR, a wszystko to, co tam mówiono to nic innego jak farmazony i czcze obietnice. Zresztą nie mogło być inaczej, bo półtoragodzinna debata z udziałem 10 kandydatów to farsa i nic więcej.

Ja teraz żałuję, że ja oglądałem, bo debata była moim zdaniem niepotrzebna, nie dla tego, że Komorowskiego nie było, ale dla tego, że jak kilku kandydatów tam słusznie zauważyło prezydent ma ograniczoną władzę. A prowadzący pyta się o politykę zagraniczną, problemy społeczne, gospodarkę, co by zmienił w konstytucji, na dobrą sprawę to nie leży w gestii prezydenta tylko rządu. Prezydent może chcieć, a parlament i tak tego nie przegłosuje.

Wizja debaty według Kaczyńskiego? Dwóch dziennikarzy sympatyków kandydatów, którzy zdawaliby krzyżowo pytania

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...tml#Czolka3Img chyba występ Dudy w debacie nie spodobał się Kaczyńskiemu.
    Ostatnio edytowane przez chochlik20 ; 07-05-2015 o 07:59
    Przepis na idealną kawę:

Grafik: Co to za lura!? Kawa powinna być czarna, mocna, ostra i aromatyczna. Zrób mi drugą.

Tytus: Rozkaz! Kawa powinna być czarna… Carbo medicinalis, czyli węgiel drzewny powinien ją doczernić. …mocna… Czy może być coś mocniejszego od spirytusu 95%? …ostra i aromatyczna… Reszty dokona papryka, pieprz, jodyna i… dezodorant „Brutal”.
    Grafik: O, teraz to jest kawa! To mnie postawi na nogi!
    Tytus: Szkoda, że nie dodałem jeszcze dynamitu.

Księga XVI

Podkomorzy Awatar szwejk
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    219
    Otrzymał 371 podziękowań w 273 postach
    Przeglądałem różne fora internetowe w sprawie debaty. W większości opinii, dobrze wypadł Braun i zaskakujące - Kowalski. Akurat podzielam tę opinię. Swoją drogą: kto by się spodziewał?
    Natomiast Duda trochę rozczarował. Tylko na tle Komorowskiego błyszczy...
    "A teraz słuchajcie wy, ludzie z NATO! Bombardujecie ścianę, co nie przepuszczała potoku afrykańskiej migracji do Europy, ścianę, co stopuje terrorystów . Tą ścianą była Libia. Rujnujecie ją. Wy - idioci. Za tysiące migrantów z Afryki, za wsparcie terrorystów będziecie płonąć w piekle. I tak będzie".

Mu'ammar al - Kaddafi

Kapitan królów i król kapitanów. Awatar PaskudnyPludrak
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    148
    Otrzymał 237 podziękowań w 155 postach
    Cytat Zamieszczone przez szwejk Zobacz posta
    W większości opinii, dobrze wypadł Braun
    Co analizował tym razem ? 'Harry'ego Pottera', 'Władce pierścieni', 'Grę o tron' czy może 'Avengers' ? jako żydowski spisek, którego celem jest indoktrynacja młodzieży chrześcijańskiej ? bo o "Gwiezdnych Wojnach" już wszystko jasne https://www.youtube.com/watch?v=bYRYHLUNEs4

Swoją drogą w TV republika i innych Pis'owskich mediach Brauna już nie lubią, bo nazywa PIS Judeo-amerykańską agenturą, oj jak przykro
    Ostatnio edytowane przez PaskudnyPludrak ; 07-05-2015 o 12:11
    ...a sławny generał Wit-tenberg poprzedza go tak ,jak jutrzenka poprzedza słońce.-W.Kochowski "Lata potopu"
    "Nie wykuwać tarcz utopii. I nie kruszyć o nie kopii "

Stara Gwardia Awatar Grogmir
    Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    36
    Otrzymał 68 podziękowań w 40 postach
    Tak z ciekawości, gdzie Braun przewiduje rozdział kościoła od państwa i jak ma to wyglądać? Bo w programie nic o tym nie ma, widziałem tylko wypowiedzi o intronizacji Chrystusa na króla polski, rocznicy chrztu Polski, ogólnie szczęść Boże, chyba, że jesteś Żydem lub masonem.

Strasznie szkoda faceta, bo ma idealną dykcję i świetnie się go słucha - powinien zostać lektorem albo radiowcem, a nie pchać się w politykę ze średniowiecznymi poglądami.

Holy Father Awatar Volomir
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    173
    Otrzymał 265 podziękowań w 166 postach
    Zrobiłem sobie "test latarnika" na facebooku. Troszkę dziwny bo 75% zdobyli u mnie Palikot i Wilk a różnią się dosyć znacznie poglądami. Dalej Tanajno - ale na niego nie zagłosuje, chciałem bo demokracja bezpośrednia, jednak jego ostatnie wystąpienia były kiepskie. Później Ogórek - i nawet bym na nią zagłosował bo ładna i niegłupia babka ale to nadal głosowanie na system i Leszka Millera. Potem Kukiz i Kurwin - ale celebryta ze swoimi humorkami mnie nie przekonuje. Jowy, jowy i nic więcej - a same jowy są do bani. Co do Korwina, wiadomo, sęp i hipokryta Na szarym końcu Duda, Bronek, Pudzian, Jarubas i Żydbraun. Taki mam dylemat i chyba na Wilka się zdecyduje. Nie żeby ten test mnie przekonał, ale tak ostatnio mnie jego postać zaciekawiła.

Strona 36 z 55 PierwszyPierwszy ... 26343536373846 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów