Po pierwsze - mieszkańcy tamtych republik nawet zbytnio nie garneli się do separatyzmu, po drugie - w przeciwieństwie do Jugosławii Ukraina nie jest sztucznym tworem, po trzecie - obowiązuje regulamin na agorze i każdy musi się do niego stosować.To ze za lby sie znow wezma jest tylko kwestia czasu gdyz jak sam Poroszenko mowil z Donbasu nie zrezygnuje a mieszkancy tej republiki z kolei tego osobnika nie chca uznac za swego przywodce.Zatem sprzecznosc interesow ktora rozwiaze kolejne 'wybijanie zebow" a po trzech dniach znow bedzie wielki krzyk i placz ze nas bija.
Zrobic z tego bekarta administracyjnego dokladna kopie dawnej Jugoslawii a bedzie spokoj i porzadek.Przynajmniej pozostawieni sami sobie upaincy rzuca sie sobie do gardel i bedzie po krzyku.Bez zalu ze strony panstw osciennych...
Przepis na idealną kawę:
Grafik: Co to za lura!? Kawa powinna być czarna, mocna, ostra i aromatyczna. Zrób mi drugą.
Tytus: Rozkaz! Kawa powinna być czarna… Carbo medicinalis, czyli węgiel drzewny powinien ją doczernić. …mocna… Czy może być coś mocniejszego od spirytusu 95%? …ostra i aromatyczna… Reszty dokona papryka, pieprz, jodyna i… dezodorant „Brutal”.
Grafik: O, teraz to jest kawa! To mnie postawi na nogi!
Tytus: Szkoda, że nie dodałem jeszcze dynamitu.
Księga XVI