To jest jeden z 40 000 modów do tej gry (a obczajam tylko jeden portal z modami)
Jeden z dwóch (obok warsztatu steam) które się liczą.

Oj nie wiesz co mówisz:
Eskpansja do Skyrima - http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/9782/? Cały nowy świat - Możesz się znaleźc w Krainie Kahjitów. To jest jak inna gra w Świecie Elderscrollsów. Jedna z wielu...
Jak mówiłem takie mody lubię i doceniam. Nie przesadzaj jednak z tym "jedna z wielu..." takich (dobrych) akurat wiele nie ma.

Co do reszty to możesz wymieniać i wymieniać, wiem bo sam przeglądałem wiele modów. Tylko, że na koniec i tak zainstalowałem kilka. Lepsza grafika, ładny domek i to chyba tyle. Reszta mnie nie interesowała. Opcja potrzeby jedzenia? Ciekawy dodatek i tyle, nie każdego to musi pociągać. Nowy mechanizm walki? Fajna rzecz, zwłaszcza jak komuś uda się to zainstalować. Jak ktoś nie lubi gry to nie polubi jej jednak dzięki temu, że inaczej się macha mieczem itd. Samochody itd., nie włączam Skyrim żeby sobie pojeździć. Mody można niby łączyć, ale dobrze pewnie wiesz ile to potrafi zająć czasu i jak się skończyć.

Pojedyncze mody potrafią już tworzyć problemy. Jak więc ktoś nie gra w Skyrim ciągle, a od czasu do czasu to raczej mody wiele nie zmienią. Żeby odkryć ich potencjał i się nimi nacieszyć trzeba grze trochę godzin poświęcić. Ktoś kto pogra kilka dni na rok może nawet nie chcieć bawić się w ściąganie dziesiątków modów bo i na to trzeba czas poświecić.

Ojjj. Z całym szacunkiem dla sceny moderskiej medka II, ale po prostu nie.
Masz prawo do takiej opinii.

Rozumiem że ktoś może niechcieć modów bo gra mu najzwyczajniej w świecie wystarcza tak jaka jest więc PEACE zgadzamy się w tej kwestii.
Nie mam niechęci do modów. Po prostu większość z nich mnie nie interesuje.

To o czym piszemy to jednak kwestia gustu więc nie ma co tego kontynuować. A co do Wiedźmina 3 to mam nadzieję, że będę miło rozczarowany i otwarty świat się w nim sprawdzi.