Nie zapominaj też, że skoro GW zerka uważnie na pracę CA, by wszystko się zgadzało z uniwersum, więc zapewne nie pozwolą na takie buble jak np. te z miastami![]()
Nie zapominaj też, że skoro GW zerka uważnie na pracę CA, by wszystko się zgadzało z uniwersum, więc zapewne nie pozwolą na takie buble jak np. te z miastami![]()
Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
"Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo
Z tego co wiem to akurat GW słabo się przyglądała w przeszłości grom na swojej licencji, grunt by kasa się zgadzała. Choć może przy tak dużym projekcie obie firmy się przyłożą.
Nie mogę się pozbyć tego pesymistycznego nastawienia, za często się rozczarowywałem.
Śmierć to Twoje przeznaczenie.
A poza tym sądzę, że Rzym należy zniszczyć.
KABANOS to taka kiełbaska i zespół muzyczny, oba polecam.
Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.
GW zerka pewnie tylko pod względem czarów i jednostek. To nie od nich zależy czy miasta będą odwzorowane, oni pewnie tylko pilnują, by twórcy trzymali się odpowiednich AB. Zresztą TW rzadko miał dobrze odwzorowane miasta, więc nie liczę, że wszystko będzie tak jak powinno.
Edit. mieli coś ujawnić 16, więc może wtedy dowiemy się czegoś więcej. Pewnie pokażą filmiki z których powstały sreeny.
Przepis na idealną kawę:
Grafik: Co to za lura!? Kawa powinna być czarna, mocna, ostra i aromatyczna. Zrób mi drugą.
Tytus: Rozkaz! Kawa powinna być czarna… Carbo medicinalis, czyli węgiel drzewny powinien ją doczernić. …mocna… Czy może być coś mocniejszego od spirytusu 95%? …ostra i aromatyczna… Reszty dokona papryka, pieprz, jodyna i… dezodorant „Brutal”.
Grafik: O, teraz to jest kawa! To mnie postawi na nogi!
Tytus: Szkoda, że nie dodałem jeszcze dynamitu.
Księga XVI
I chyba nici, bo nie ma nic nowego
Za to znalazłem oto takie skumulowane informację, z tego co zostało ujawnione do tej pory:
Spoiler:
http://forums.totalwar.com/showthrea...m-the-articles
Przepis na idealną kawę:
Grafik: Co to za lura!? Kawa powinna być czarna, mocna, ostra i aromatyczna. Zrób mi drugą.
Tytus: Rozkaz! Kawa powinna być czarna… Carbo medicinalis, czyli węgiel drzewny powinien ją doczernić. …mocna… Czy może być coś mocniejszego od spirytusu 95%? …ostra i aromatyczna… Reszty dokona papryka, pieprz, jodyna i… dezodorant „Brutal”.
Grafik: O, teraz to jest kawa! To mnie postawi na nogi!
Tytus: Szkoda, że nie dodałem jeszcze dynamitu.
Księga XVI
Pomysł walk w powietrzu mi się bardzo podoba, choć dziwne, że będzie to jak walka psów w Rome II/Attila.
Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
"Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo
http://www.pcgamer.com/total-war-war...3-impressions/
Kolejna wiadomość na PCGamer o TW: Warhammer
Screen zapewne już tu był, jednak jeszcze raz wrzucam. Ciekawe, jak to zaimplementują do gry - będzie ciężko.
Czemu tak sądzisz? Dogfight - to nie walka psów, tylko pojedynki powietrzne
Jak na razie zapowiedzi wyglądają zachęcająco, łącznie z animozją między różnymi oddziałami zielonoskórych na polu bitwy. To może boleć gracza kierującego ta nacją, ale jest bardzo klimatyczne
Nie podoba się mi za to ten fragment "It's still very much a sandbox game. You can do whatever you want. If you want to make friends with the Greenskins, you can." - nie wyobrażam sobie sojuszu goblinoidów z Imperium czy Krasnoludami.
Wypowiedź Arroyo o walkach psów to żart (oparty na błędzie logicznym, którego nazwy już nie pamiętam - dosłowne rozumienie idiomów itp) :-D
Asuryan, ale brawo za refleks :-D
Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka
Asur, dlatego będzie można go sobie rozbić zapewne mieczem lub magią![]()