Strona 6 z 9 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 85

Wątek: KOlejka

Szambelan
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    77
    Otrzymał 22 podziękowań w 18 postach
    OK, gotowe! Sorry za poślizg czasowy (mieliście w sobotę zaczynać).

Szambelan
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    77

Szambelan
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    77
    Proszę jeszcze o info, kto kim gra, to dodam do Kolejki informację i kolejność ruchów.

Ranga Stara Gwardia, która wyparowała podczas zmian Awatar Wielki Mistrz Malborka
    Tournaments Joined
    6
    Tournaments Won
    1
    Podziękował
    10
    Otrzymał 98 podziękowań w 83 postach
    Mogą być takie ustawienia.
    Hiszpania - Remiks
    Aztekowie - Ashgan
    Majowie - WMM
    Apacze - Radek
    Tarascanie - TUFF
    Tlaxcalanie - Wojtascythe
    Chichimekowie - Strategos

Nie pomyliłem się? Jechałem z pamięci. Pewnie któreś z plemion też źle napisałem ale mam nadzieję, że każdy wie, o które mi chodziło
    Szukasz mocnej i wyluzowanej ekipy do gry w Total Wary? Zapraszam do SUNTZU! Napisz do mnie na steam.
    Odwiedź nasz kanał na YouTubie jeśli chcesz obejrzeć emocjonujące bitwy z Total Warów na najwyższym poziomie lub luźne zabawne materiały z udziałem naszych klanowiczów.
    Działacz i główny koordynator polskiej sceny multiplayer w Arenie Polskiej Społeczności Klanowej. Organizator Piątków z Areną co tydzień od 20:00.

Szambelan
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    77
    Dzięki. Nazwy OK, nie wiem czy kolejności nie pomyliłeś, ale chyba nie.

Cześnik Awatar RadekGames
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    8
    Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach
    Chciałbym podziękować za kampanie,ale uważam coś takiego za totalny bezsens.wszystko co zostało zrobione zostało za przeproszeniem rozjebane.Losujmy frakcję huraaa i huj z tego bo i tak wszyscy się wymieniają. Gdzie tu sens? Widzowie robią między sobą spiny bo coś tam ktoś zrobił etc.Ile będzie takich rzeczy jeszcze? Cały sens przedstawienia tej gry na luzie odpadł. Nie na takie KO przystawałem więc zadowolę się tymi granymi poza nagrywaniem. Na moje miejsce zaproście choćby Kubusiowego. Nie chciałem wam psuć zabawy ale te spiny w komentarzach na forach i ostatecznie tworzenie jakiś grup działających ze sobą i handlujących frakcjami to nie założenie jakie były podczas pierwszego KO.

Pozdrawiam i dziękuję za pierwszą KO, mam nadzieję że znajdzie się ktoś na moje miejsce. Jeśli będziecie potzrebowali kogoś do kolejnego i powrócicie do poprzednich założeń to jestem wstanie choćby popatrzeć na to i zareklamować wśród moich widzów.Jeszcze raz dzięki między innymi Domenowi za trud jaki włożył w te kampanie i proszę nie traktujcie tego jako sarkazm. GL jeśli wam to odpowiada nie będę ingerował.

Ranga Stara Gwardia, która wyparowała podczas zmian Awatar Wielki Mistrz Malborka
    Tournaments Joined
    6
    Tournaments Won
    1
    Podziękował
    10
    Cytat Zamieszczone przez Domen Zobacz posta
    Dzięki. Nazwy OK, nie wiem czy kolejności nie pomyliłeś, ale chyba nie.
    Kolejność pisałem losowo, jak kto mi się przypomniał. Jeśli trafiłem to mam niezłego farta albo fotograficzną pamięć.
    Szukasz mocnej i wyluzowanej ekipy do gry w Total Wary? Zapraszam do SUNTZU! Napisz do mnie na steam.
    Odwiedź nasz kanał na YouTubie jeśli chcesz obejrzeć emocjonujące bitwy z Total Warów na najwyższym poziomie lub luźne zabawne materiały z udziałem naszych klanowiczów.
    Działacz i główny koordynator polskiej sceny multiplayer w Arenie Polskiej Społeczności Klanowej. Organizator Piątków z Areną co tydzień od 20:00.

Podstoli
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    30
    Otrzymał 20 podziękowań w 18 postach
    Najważniejsza jest szczerość... WMM, ty pisałeś wcześniej że w razie czego kogoś masz, chodziło o Kubusia? Bo jeśli tak to przyda się ekspresowa wiadomość.

Tournaments Joined
    6
    Tournaments Won
    1
    Podziękował
    10
    Miałem na myśli kogoś innego ale przez ten czas wiele się w jego życiu wydarzyło i na razie stracił ochotę. Wciąż jest jeszcze niepoinformowany Legvan. Co do wymiany frakcjami: Ja się z początku wymieniłem z Remiksem, bo po moim pierwszym losowaniu bardzo się ucieszył z Hiszpanii i na nią napalił i był zawiedziony, że w drugim jej nie dostał, a, że mi było całkowicie obojętne czym zagram to postanowiłem Remiksa ucieszyć. Natomiast z wymianą między Legvanem a Ashganem nie miałem nic wspólnego a Strategos zastępując Legvana wolał być na jakimś mniejszym państwie.

Tournaments Joined
    6
    Tournaments Won
    1
    Podziękował
    10
    Ok, TerraMilitia się zgodził.

Strona 6 z 9 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów