Zobacz wyniki ankiety: Jak powinniśmy tolerować związki homoseksualne?

Głosujących
228. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Homoseksualizm jest zboczeniem podobnym do pedofilii więc powinien być karany.

56 24.56%
  • Homoseksualizm nie jest przestępstwem, ale związki tego typu nie powinny być rejestrowane przez państwo.

96 42.11%
  • Związki homoseksualne powinny mieć prawo to rejestracji i części prawi które mają Heteroseksualiści.

16 7.02%
  • Związki homoseksualne powinny mieć takie same prawa co związki heteroseksualne, lecz nie mogą adoptować dzieci.

34 14.91%
  • Związki homoseksualne powinny mieć nie tylko takie same prawa co heteroseksualne ale również prawa do adopcji.

26 11.40%
Strona 130 z 141 PierwszyPierwszy ... 3080120128129130131132140 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 291 do 1 300 z 1409

Wątek: Homoseksualiści i ich tolerancja.

Holy Father Awatar Volomir
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    173
    Otrzymał 265 podziękowań w 166 postach
    Nie no, zgoda że ja mam podobne poglądy. Poza Islamem, bo cały Islam uważam za zło generalnie (oczywiście to nie jest takie czarno białe ale jednak dużo bardziej czarne niż białe). Także multi-kulti spoko ale bez Islamu.

A Biedronia nie trawię. Może to wina tego, że nadal nie odpowiedział przed sądem za składanie fałszywych zeznań. Ale wiadomo, polityk może więcej. Gdyby nie ten zgrzyt to byłby fajną prezentacją, że homo są normalni, a tak mamy kolejnego polityka nadużywającego władzy.

Podkomorzy Awatar Sam Fisher
    Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    24
    Otrzymał 10 podziękowań w 6 postach

Sam Fisher: [having grabbed one of the men torturing Morganholt] I already don't like you, so don't make this any worse for yourself.

Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    173
    Wrzucasz jakiś trolling, nie ma co się tym przejmować.

Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    24
    Nie przejmuję się. Śmieję się z głupoty.

Sam Fisher: [having grabbed one of the men torturing Morganholt] I already don't like you, so don't make this any worse for yourself.

Kapitan królów i król kapitanów. Awatar PaskudnyPludrak
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    148
    Otrzymał 237 podziękowań w 155 postach
    Niesamowicie zabawny jest ten ból pupy na polskiej prawicy w związku z tym co miało miejsce w USA, ta wojenka na flagi na FB itd
    ...a sławny generał Wit-tenberg poprzedza go tak ,jak jutrzenka poprzedza słońce.-W.Kochowski "Lata potopu"
    "Nie wykuwać tarcz utopii. I nie kruszyć o nie kopii "

Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    24
    Tak tak. Śmiejcie się lewaki. Cieszcie się i radujcie. To w ktorym miejscu tego co przystoi wyznaczymy teraz granice? Może za 20 lat powalczycie o prawa pedofilów? No bo czemu nie?

Pampa
    Gość
    Halo halo, nie wyzywać mi się tu.

Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    173
    Cytat Zamieszczone przez Sam Fisher Zobacz posta
    Tak tak. Śmiejcie się lewaki. Cieszcie się i radujcie. To w ktorym miejscu tego co przystoi wyznaczymy teraz granice? Może za 20 lat powalczycie o prawa pedofilów? No bo czemu nie?
    XD wiedziałem! Jestem jasnowidzem! Zawsze się ktoś pojawi i zawsze "odkrywa Amerykę" w jego mniemaniu. Ten "argument" pojawiał się 1000 razy i 1001 razy był obalany. No ale za pół roku ktoś sobie znowu przypomni o tym temacie i wyjedzie ze "swoimi" teoriami.

Pedofilia nie będzie zalegalizowana. A wiesz dlaczego? Bo w przeciwieństwie do homoseksualizmu nie jest świadomą decyzją dwóch dojrzałych fizycznie i psychicznie osób. Co więcej, pedofilia jest zaburzeniem i nie chodzi tylko o nazewnictwo, a na przykład kompulsywne myśli o "ofierze" - bo tak należy traktować dziecko w tej sytuacji.

Ten temat nie przestanie mnie bawić

Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    24
    Brawo. Tylko kompletnie zignorowałeś najważniejszą rzecz. Przeczytaj jeszcze raz list pani Heather Barwick. Mówisz o świadomej decyzji dorosłych osób. Czy dziecko miało coś do powiedzenia w sprawie adopcji przez parę homoseksualną? Kompletnie zignorowałeś dziecko w tym wszystkim. Nie mam nic do tego co robią sobie homosie w pupe. Całej reszcie mówię nie.
    Co do tego co jest zaburzeniem, a co nie to jest jeden wielki śmiech na sali. Kiedyś było zaburzeniem, dzisiaj nie jest. Być może nie jest i nie mam z tym problemu. Mają inne potrzeby. Rozumiem. Tylko czemu mamy mówić o relacji dorosłego z małoletnim jako pedofilii skoro wyraźnie można zmieniać obyczaje. To wszystko jest umowne. W niektorych kulturach małżeństwa z nieletnimi (z naszej perspektywy rzecz jasna) istnieją więc sorry. To wszystko jest umowne, a Ty wyjeżdżasz od strony naukowej. Szkoda, że nie mamy 1973 roku to ciekawe z której naukowej strony byś się uczepił tematu . Nic nie nauczył cię światowy trend? Przekraczanie kolejnych granic? Wcale bym się nie zdziwił gdyby kiedys wykreślono pedofilię z zaburzeń. Wolność i swoboda.
    http://www.homoseksualizm.edu.pl/ind...b-psychicznych
    Tyle na temat wielkiej nauki o homoseksualizmie. Ale dalej podcieraj sobie tyłek papierem z czasopisma "bo tak naukowcy mówio". Nauka. Wielki mi argument.

Masz rację. Wiele rzeczy się powtarza. Tylko zamieściłem informacje co w trawie piszczy, a kto rozkręcił temat?
    Nie mam ochoty na wymienianie się argumentami itd. Wszystko już to było wałkowane. Skończmy więc jednak na linkach, które podałem i niech każdy rozumuje po swojemu. Najlepiej w ciszy. Jak sam widzisz - pokusiłem się o bardzo krótki komentarz w tamtym poście. Im mniej będziesz się odzywał tym mniej będzie tu zawieruchy.

Troublemaker Awatar Nezahualcoyotl
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    373
    Otrzymał 893 podziękowań w 599 postach
    Pederaści byli,są i będą bo taka już jest skomplikowana ludzka natura.Jedni wolą kobiety,inni facetów a pozostali samochody.Niechaj każdy sobie robi co chce byle tylko nie właził na głowę pozostałym swoimi upodobaniami.Przynajmniej raz do roku zawsze jest beka z tych przebierańców którzy uaktywniają się tylko dzięki obstawie krawężników:

P.S.I żeby nie było zażaleń gdyż słowo "pederastia" nie jest ani obrażliwe ani nieprawdziwe a wręcz jak najbardziej prawidłowe i poprawne politycznie:
    https://pl.wikipedia.org/wiki/Pederastia

In quexquichcauh maniz camanahuatl ayc pollihuiz yn iteno yn itauhca in Mexico-Tenochtitlan

Jeśli avek to tylko z Indianką!
    https://www.youtube.com/channel/UCo3...6M-C3c_Wc_57BQ

Był czas kiedy osobnika owego zwano @zajac.

Strona 130 z 141 PierwszyPierwszy ... 3080120128129130131132140 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów