Strona 10 z 14 PierwszyPierwszy ... 89101112 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 136

Wątek: Filmy

Łowczy Awatar Myrtan
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    0
    Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
    Nie zapomnijcie w opisach zmienić link do kanału Temera na link do mojego. Jakbyście też mogli zareklamujcie też to, że Niemieckie odcinki będą u mnie, bo przez tą przepaść zapewne nikt ich nie szuka w sieci. Z góry dzięki!

Podkomorzy
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    271
    Otrzymał 153 podziękowań w 108 postach
    Załamaliście Chronologie
    Mój poprzedni nick to Adrian15o

Podstoli
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    30
    Otrzymał 20 podziękowań w 18 postach
    WMM jeszcze nie wstawił swojego filmu

Ranga Stara Gwardia, która wyparowała podczas zmian Awatar Wielki Mistrz Malborka
    Tournaments Joined
    6
    Tournaments Won
    1
    Podziękował
    10
    Otrzymał 98 podziękowań w 83 postach
    Bo mój net jest tak wolny teraz ze nawet w 144p mi laguje. Jak sie ogarnie to wysle
    Szukasz mocnej i wyluzowanej ekipy do gry w Total Wary? Zapraszam do SUNTZU! Napisz do mnie na steam.
    Odwiedź nasz kanał na YouTubie jeśli chcesz obejrzeć emocjonujące bitwy z Total Warów na najwyższym poziomie lub luźne zabawne materiały z udziałem naszych klanowiczów.
    Działacz i główny koordynator polskiej sceny multiplayer w Arenie Polskiej Społeczności Klanowej. Organizator Piątków z Areną co tydzień od 20:00.

Moderatorzy Globalni Awatar tuff_gru
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    584
    Otrzymał 439 podziękowań w 227 postach
    Cytat Zamieszczone przez Andrij Marszałek Zobacz posta
    Załamaliście Chronologie
    Juz tak chyba bylo raz.

Cytat Zamieszczone przez Myrtan Zobacz posta
    Nie zapomnijcie w opisach zmienić link do kanału Temera na link do mojego. Jakbyście też mogli zareklamujcie też to, że Niemieckie odcinki będą u mnie, bo przez tą przepaść zapewne nikt ich nie szuka w sieci. Z góry dzięki!
    Jak WMM doda do playlisty to automatycznie sie zareklamuje u nas wszystkich na kanalach.

Ranga Stara Gwardia, która wyparowała podczas zmian Awatar Wielki Mistrz Malborka
    Tournaments Joined
    6
    Tournaments Won
    1
    Podziękował
    10
    dodałem już wczoraj
    Szukasz mocnej i wyluzowanej ekipy do gry w Total Wary? Zapraszam do SUNTZU! Napisz do mnie na steam.
    Odwiedź nasz kanał na YouTubie jeśli chcesz obejrzeć emocjonujące bitwy z Total Warów na najwyższym poziomie lub luźne zabawne materiały z udziałem naszych klanowiczów.
    Działacz i główny koordynator polskiej sceny multiplayer w Arenie Polskiej Społeczności Klanowej. Organizator Piątków z Areną co tydzień od 20:00.

Moderatorzy Globalni Awatar tuff_gru
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    584
    Otrzymał 439 podziękowań w 227 postach
    Kolejny odcinek

Cześnik Awatar Ashgan
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    12
    Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
    Polska tura 6

Kanał YouTube Ashgan

Znajdziecie tam potyczki z Shoguna 2 TW multiplayer, obecną kampanię Polską w Medieval II, kilka kampanii w Rome II i Attila Total War. Ponadto jest tam też kilka innych produkcji, więc jeśli macie ochotę zajrzeć to zapraszam serdecznie

Podstoli
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    30
    Otrzymał 20 podziękowań w 18 postach
    Proponuję zaczekać z publikacja dalszą filmów, dopóki WMM nie wrzuci swoich filmów z 6 i 7 tury. Rozumiem, że ma teraz słabego neta, ale robi się bałagan w serii, zaczekajmy więc na nadrobienie luk.

Tournaments Joined
    6
    Tournaments Won
    1
    Podziękował
    10
    Z Temerem jest też jedna wielka luka. W okolicach 22 mi się net ogarnie więc trzeba by było się wstrzymać na 2 tygodnie całkowicie.

Strona 10 z 14 PierwszyPierwszy ... 89101112 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów