Nie zapomnijcie w opisach zmienić link do kanału Temera na link do mojego. Jakbyście też mogli zareklamujcie też to, że Niemieckie odcinki będą u mnie, bo przez tą przepaść zapewne nikt ich nie szuka w sieci. Z góry dzięki!
Nie zapomnijcie w opisach zmienić link do kanału Temera na link do mojego. Jakbyście też mogli zareklamujcie też to, że Niemieckie odcinki będą u mnie, bo przez tą przepaść zapewne nikt ich nie szuka w sieci. Z góry dzięki!
Załamaliście Chronologie![]()
Mój poprzedni nick to Adrian15o
WMM jeszcze nie wstawił swojego filmu
Bo mój net jest tak wolny teraz ze nawet w 144p mi laguje. Jak sie ogarnie to wysle
Szukasz mocnej i wyluzowanej ekipy do gry w Total Wary? Zapraszam do SUNTZU! Napisz do mnie na steam.
Odwiedź nasz kanał na YouTubie jeśli chcesz obejrzeć emocjonujące bitwy z Total Warów na najwyższym poziomie lub luźne zabawne materiały z udziałem naszych klanowiczów.
Działacz i główny koordynator polskiej sceny multiplayer w Arenie Polskiej Społeczności Klanowej. Organizator Piątków z Areną co tydzień od 20:00.
dodałem już wczoraj
Szukasz mocnej i wyluzowanej ekipy do gry w Total Wary? Zapraszam do SUNTZU! Napisz do mnie na steam.
Odwiedź nasz kanał na YouTubie jeśli chcesz obejrzeć emocjonujące bitwy z Total Warów na najwyższym poziomie lub luźne zabawne materiały z udziałem naszych klanowiczów.
Działacz i główny koordynator polskiej sceny multiplayer w Arenie Polskiej Społeczności Klanowej. Organizator Piątków z Areną co tydzień od 20:00.
Polska tura 6
Kanał YouTube Ashgan
Znajdziecie tam potyczki z Shoguna 2 TW multiplayer, obecną kampanię Polską w Medieval II, kilka kampanii w Rome II i Attila Total War. Ponadto jest tam też kilka innych produkcji, więc jeśli macie ochotę zajrzeć to zapraszam serdecznie
Proponuję zaczekać z publikacja dalszą filmów, dopóki WMM nie wrzuci swoich filmów z 6 i 7 tury. Rozumiem, że ma teraz słabego neta, ale robi się bałagan w serii, zaczekajmy więc na nadrobienie luk.
Z Temerem jest też jedna wielka luka. W okolicach 22 mi się net ogarnie więc trzeba by było się wstrzymać na 2 tygodnie całkowicie.