Strona 138 z 203 PierwszyPierwszy ... 3888128136137138139140148188 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 371 do 1 380 z 2024

Wątek: Islam - religia "pokoju", czy "wojny"?

Stolnik Awatar Piner
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    316
    Otrzymał 124 podziękowań w 97 postach
    Jesteś zaślepionym sympatykiem.przykre to ale nic tu nie poradzę.Prawica tak jak i inne ugrupowania niewygodne dla ZSRR były niszczone,co nie oznacza wyjątkowości tej jednej strony.Sądzisz że jestem niedoinformowany?Facebook rozumiem jest jedynym źródłem promowania RN?Ponieważ zrobił się offtop, powiem tylko tyle: Twoja święta prawica nie zrobiła nic aby wpłynąć na polskie społeczeństwo,więcej włączyła się w nurt populizmu,kłamstwa i fantazji.Nic mi w dyskusji nie udowodniłeś po za tym iż jesteś święcie przekonany o wspaniałości tego ruchu,oraz ze to wszyscy wokół są źli.Traktowanie mniejszości,religijnych,orientacji i narodowych,jako gorszych to jest wizytówka prawicy na która sama sobie zapracowała. To ty żyjesz w zakłamaniu przeświadczony o posiadaniu remedium na wszystkie problemy,oraz o tym ze jeśli ktoś się z tobą nie zgadza jest lemingiem,lub jeszcze gorzej.Zarzucasz mi brak obiektywizmu?To chyba nie umiesz czytać ze zrozumieniem moich postów.
    Nie Talleyrand,napatrz się pan,nasłuchaj i nawąchaj aż do mdłości.Żeby pertraktować o pokoju,trzeba znać jego cenę.- Napoleon ( film z 2002 roku)

- Czy to wystarczy?
    - Nie. Ale widok jest wspaniały
    .- (Napoleon 2002) Napoleon obserwujący początek wielkiej szarzy pod Eylau.

Podkomorzy Awatar Sam Fisher
    Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    24
    Otrzymał 10 podziękowań w 6 postach
    To chyba nie umiesz czytać ze zrozumieniem moich postów.
    Rzucasz ogólnikami, hasełkami ("włączyła się w nurt populizmu,kłamstwa i fantazji") i zero konkretów (nie odnosisz się do osiedlania imigrantów kosztem obywateli, nie odnosisz się do ruchów narodowych nawet w przeżartej przez tolerancję krajach zachodnich - Wielka Brytania, Dania, a także Australia i kraje Europy Środkowej). Dodatkowo kłamiesz świadomie lub nieświadomie (nie wiesz, że RN promuje to i to, wmawiasz, że RN popiera huligaństwo). Ja ci przedstawiam to co się dzieje na świecie. Wydarzenia, cytaty, filmy. Nie ma żadnego kontrargumentu z twojej strony (coż...z faktami się nie polemizuje). Mówisz, że nie ma prawdy biało czarnej, a mimo to nagle zaczynasz z niej korzystać w odniesieniu do prawicowców. Wciskasz mi słowa, których nie wypowiedziałem. Wciskasz mi w głowę myśli, których nie mam. Nie potrafisz prowadzić dyskusji.
    oraz ze to wszyscy wokół są źli
    Co napisałem o polskich tatarach? Co napisałem o imigrantach? Co napisałem o budowaniu relacji z sąsiadami? Co napisałem o Niemcach i moim pochodzeniu? Co napisałem o panu Biedroniu w temacie o homoseksualizmie? Ile jeszcze kłamstw z twojej strony padnie? Na pewno argumentów i faktów nie doczekam się.
    Nawet bez podziałow, sympatii i antypatii nie możesz zaprzeczyć, że rosną nastroje antyimigracyjne. Jest to naturalna reakcja na poczucie zagrożenia kulturowego. Dziwisz się narodowcom?
    https://www.youtube.com/watch?v=Z_1O...ctr=1436057442
    Bardzo znamienne pierwsze 10 sekund nagrania. Znowu GW w natarciu.
    Ponadto w drugiej części nagrania dokładnie to czego narodowcy chcą uniknąć:
    https://www.youtube.com/watch?v=3GySFACpswI
    "przemoc w miejscu pracy". pewnie, że nie morderstwo na tle religijnym. nie może być tak, że prawda jest biała lub czarna xd
    https://www.youtube.com/watch?v=35ZBt9oILvw

Twoja święta prawica nie zrobiła nic aby wpłynąć na polskie społeczeństwo
    Prawica jest spychana na margines, a mimo to osiągnęła sukces jako RUCH SPOŁECZNY. Coraz więcej młodych ludzi zaczyna mówić o tym jak jest naprawdę.
    Facebook rozumiem jest jedynym źródłem promowania RN
    Tak jak mówiłem- RN to przede wszystkim RUCH SPOŁECZNY. W Polsce odbywa się wiele spotkań, na których porusza się wiele tematów. Oczywiście nikt, poza Ruchem Narodowym, nie będzie o tym trąbił w mediach. Jeśli przyjrzałeś się sympatykom RN to na pewno dostrzeżesz, że są to głównie młodzi ludzie, którzy nie wychowali się w czasach PRL. Wychowali się w czasach internetu, gdzie każdy może konfrontować wiadomości. Nie są niewolnikami goebbelsów z telewizji. Facebook jest więc naturalnym sojusznikiem w dotarciu do sympatyków.
    Traktowanie mniejszości,religijnych,orientacji i narodowych,jako gorszych to jest wizytówka prawicy
    Wizytówką prawicy jest myślenie o narodowych interesach, a nie wypinanie dupy jak będzie tego chciała UE.
    Podałem już FAKTY, w przeciwieństwie do ciebie. RN nie żyje w świecie fantazji. RN informuje o tym co się naprawdę dzieje na Zachodzie. Już od jakiegoś czasu zachodnie kraje Europy zaczęły reagować na współczesne zagrożenia. To nie jest wymysł. To fakt. A ty nie podajesz tu ŻADNYCH faktów tylko swoje uprzedzenia i umyślne lub nieumyślne kłamstwa. GG was fun
    Ostatnio edytowane przez Sam Fisher ; 05-07-2015 o 07:54

Sam Fisher: [having grabbed one of the men torturing Morganholt] I already don't like you, so don't make this any worse for yourself.

Pampa
    Gość
    Czy wam się tematy nie pomyliły? Ostrzeżenie słowne.

Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    24
    No panie Pampalinex ja tutaj co rusz przedstawiam informacje związane bezpośrednio z problem islamu na świecie. Nie to co niektórzy "problem" narodowców w różnych krajach świata jest także mocno związany z tematem, bo jego rosnące poparcie jest skutkiem nieodpowiedzialności USA i UE.

Z tego co widzę to wyklocacie się o prawicę. Pampa

Sam Fisher: [having grabbed one of the men torturing Morganholt] I already don't like you, so don't make this any worse for yourself.

Dowódca 101. Powietrznodesantowej Awatar Arroyo
    Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Otrzymał 1 041 podziękowań w 702 postach
    http://www.kresy.pl/wydarzenia,wojsk...a-islamskiego#

Kolejna zbrodnia ISIS. Co ciekawe na zdjęciu wśród zabójców widać 13-14 latków. Czyżby islamiści w swej armii również wcielali dzieci?

Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
    II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
    "Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo

6. Użytkownicy którzy uznali post Arroyo za przydatny:

Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    24
    Cytat Zamieszczone przez Arroyo Zobacz posta
    http://www.kresy.pl/wydarzenia,wojsk...a-islamskiego#

Kolejna zbrodnia ISIS. Co ciekawe na zdjęciu wśród zabójców widać 13-14 latków. Czyżby islamiści w swej armii również wcielali dzieci?
    A to nie jest nic nowego. Nie chcę zamieszczać tutaj bezpośrednio linków, gdzie zamieszcza się drastyczne treści, ale już widziałem jak takie kajtki ucinają łby. Jakby ktoś chciał linka do takiej strony to PW proszę.

Stolnik Awatar Piner
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    316
    Pewnie kończą im się ludzie,lub jest to element wychowania nowego islamistycznego człowieka,lub obie te kwestie.
    Nie Talleyrand,napatrz się pan,nasłuchaj i nawąchaj aż do mdłości.Żeby pertraktować o pokoju,trzeba znać jego cenę.- Napoleon ( film z 2002 roku)

- Czy to wystarczy?

Dowódca 101. Powietrznodesantowej Awatar Arroyo
    Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Otrzymał 1 041 podziękowań w 702 postach
    Cytat Zamieszczone przez Piner Zobacz posta
    Pewnie kończą im się ludzie,lub jest to element wychowania nowego islamistycznego człowieka,lub obie te kwestie.
    W sumie może być prawdą to, co mówisz, ale skoro kończą im się ludzie, to trzeba by było jakoś wyjaśnić to:
    http://fakty.interia.pl/raporty/rapo...ja,nId,1846045
    Albo to kolejny chwyt rosyjskiej propagandy, próbującej wmówić, że islamiści są na Kaukazie, albo to jest jednak prawda i islamiści grasują w górach Kaukazu. A znając Rosjan, to może być w 99% propaganda.

Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
    II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
    "Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo

Stolnik Awatar Piner
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    316
    To nie fair ja to chciałem zamieścić .Niekoniecznie to musi być propaganda,bo potwierdzono ,,hołd'' niektórych ugrupowań partyzanckich:http://www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-sw...az,556875.html
    Ogółem sytuacja robi się ciekawa jeśli nie groźna,choć zastanawia mnie czy powtórzyliby ten numer na Bałkanach?

- Czy to wystarczy?

Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    24
    Biorąc pod uwagę jak wysoki jest u nich wskaźnik urodzeń trudno mi uwierzyć w brak ludzi.

Strona 138 z 203 PierwszyPierwszy ... 3888128136137138139140148188 ... OstatniOstatni