No i z Temerem jest też właśnie bałagan. Ale on jak ćwiok skasował swoje odcinki, a Ty nadal je masz. Lepsze wstrzymanie na dwa tygodnie niż kompletna desynchronizacja w serii. Już robi się niezły bałagan dla widzów.
No i z Temerem jest też właśnie bałagan. Ale on jak ćwiok skasował swoje odcinki, a Ty nadal je masz. Lepsze wstrzymanie na dwa tygodnie niż kompletna desynchronizacja w serii. Już robi się niezły bałagan dla widzów.
Po prostu wstawię później moje odcinki w odpowiednie miejsce na playliście.
Szukasz mocnej i wyluzowanej ekipy do gry w Total Wary? Zapraszam do SUNTZU! Napisz do mnie na steam.
Odwiedź nasz kanał na YouTubie jeśli chcesz obejrzeć emocjonujące bitwy z Total Warów na najwyższym poziomie lub luźne zabawne materiały z udziałem naszych klanowiczów.
Działacz i główny koordynator polskiej sceny multiplayer w Arenie Polskiej Społeczności Klanowej. Organizator Piątków z Areną co tydzień od 20:00.
To jest nasza pierwsza kampania, poza tym projekt w ktorym bierze udzial 8 osob ustalajacych wszytstko przez net nie ma szans zeby wyszedl bez wpadek.
I tak traktujemy go eksperymentalnie.
Oby doszedl do konca. Chociarz koniec jest bliski wiec sa duze szanse ze sie uda![]()
Ale to że jest eksperymentalny to nie upoważnia nas byśmy robili to na odwal. Wstawienie tych odcinków później tego nie naprawi chodzi o kolejność dla widzów. To tak jakby wrzucałbym odcinki z jakiejś serii od 1-16, potem wrzucał co czwarty do 30-teggo i na końcu dorąbał brakujące. Mniej nieprofesjonalne jest wstrzymanie chwilowo serii niż wrzucanie odcinków jak żywnie się podoba.
Nie dokonca, on wrzucil odcinek ktory byl z odpowiedniej tury, tyle ze przed wmm.
Ja tez tak raz zrobilem, bo musialem wrzucic przed weekendem bo wyjezdzalem i nie chcialo mi sie czekac az Temer wrzucic i dobrze zrobilem bo Temer do tej pory tego nie zrobil
Wazne zeby chronologia tur byla zachowana.
BTW ktos wie co ze Strategosem bo sie nie odzywa...
dzisiaj mówił że zrobi
Jedyną przeszkodą w osiągnięciu sukcesu jesteśmy my sami
Zapraszam osoby które lubią gry strategiczne na mój kanał na ytpóki jest tam głównie total war ale również coś innego się będzie pojawiać
https://www.youtube.com/user/MsRemix1992
7 tura film
Czy mi sie wydaje czy mistrzu jeszcze z 6 tury filmu nie wrzucil?
Polska - Tura 7
Kanał YouTube Ashgan
Znajdziecie tam potyczki z Shoguna 2 TW multiplayer, obecną kampanię Polską w Medieval II, kilka kampanii w Rome II i Attila Total War. Ponadto jest tam też kilka innych produkcji, więc jeśli macie ochotę zajrzeć to zapraszam serdecznie