XD i po czymś takim liczysz, że ktoś Cię weźmie na poważnie? Podajesz jeden przykład, że sprawa zakończyła się inaczej niż mówiło oskarżenie (inna sprawa, że i tak jest oskarżony o coś innego), co zresztą nie ma NIC WSPÓLNEGO Z JAKĄKOLWIEK PROWOKACJĄ. Pewnie policja sama wyrywała kostki brukowe i drzewkaSzkoda tylko, że jednocześnie ta policja sama wywołuje burdy, oskarża młodego człowieka o coś czego nie zrobił (pisałem już o tym).Ba! Nawet organizatorzy marszu oddzielają się od chuliganów i nic nie wspominają o tym, że były jakieś prowokacje, ale jak wiemy Ty masz monopol na prawdę. ŻENADA i polecam przejrzeć na oczy. Albo nie, bo dzięki takim zaślepionym ludziom prawica nigdy nie dojdzie do władzy
Co do samych prowokacji to pamiętam film z jakimś typkiem z marszu. Mówił o prowokacjach policji, dziennikarz dopytywał więc jak ta policja prowokuje uczestników marszu. Dostał odpowiedź w stylu: no stoją z tymi pałkami i to mnie prowokuje. I tym humorystycznym akcentem dziękuję za poprawę humoru w tym dniu.
Stanisław Lem: "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" tak tutaj zostawiam z bólem serca, że w internecie więcej jest zaślepionych głupców niż ludzi, którzy mają coś do powiedzenia. Chyba nikt się tym nie poczuje urażony bo zostawiam to tak w "przestrzeni". Takie tam luźne dywagacje![]()

Odpowiedz z cytatem