Nie, nie staniesz.
Nie, nie staniesz.
"Madness you say! Do you fear me? Are you afraid of what I might do, of what I might say? What a fascinating reaction''
Ktoś pograł dłużej, znaczne różnice w stosunku do patcha 0.4 tego poprzedniego?
Lorien i Khand mają praktycznie nowe rostery. Nowe modele na mapie kampanii. Do kilku frakcji dodali po jednostce. Poprawiono dużo błędów z poprzedniej wersji. Jednostki z Umbaru mają inne głosy.
Niestety kampania krasnoludów z Morii jest dalej zabugowana.
"Madness you say! Do you fear me? Are you afraid of what I might do, of what I might say? What a fascinating reaction''
kopia TW TA 3.2 NA to wklejone rozpakowane DaC 5, i grajac ered luin nie moge rozegrac bitwy zadnej ;/ nawet stream mam z probami / dla ogladajacych +18 ~ przeklenstwa
edit
kazda frakcja wywala mi napotke gdy chce zrobic bitwe.. recznie a nie automatycznie
edit 2
wszystko dziala po spatchowaniu do 0.51
Ostatnio edytowane przez GRUHA ; 22-08-2015 o 14:40
- Jesteś.. - Tak szaleńcem -Więc.. -Nie, nie zabije cie, tylko bede się tobą bawił jak dziecko zabawką odrywając każdą cześć i czerpał z tego wielką przyjemność
Caedite eos! Novit enim Dominus qui sunt eius
Arnaud Amaury
Przepis na idealną kawę:
Grafik: Co to za lura!? Kawa powinna być czarna, mocna, ostra i aromatyczna. Zrób mi drugą.
Tytus: Rozkaz! Kawa powinna być czarna… Carbo medicinalis, czyli węgiel drzewny powinien ją doczernić. …mocna… Czy może być coś mocniejszego od spirytusu 95%? …ostra i aromatyczna… Reszty dokona papryka, pieprz, jodyna i… dezodorant „Brutal”.
Grafik: O, teraz to jest kawa! To mnie postawi na nogi!
Tytus: Szkoda, że nie dodałem jeszcze dynamitu.
Księga XVI
ktos chetny na coop? we dwoch podbic ciekawie srodziemie z jak potezni sojusznicy dla zabawy?
- Jesteś.. - Tak szaleńcem -Więc.. -Nie, nie zabije cie, tylko bede się tobą bawił jak dziecko zabawką odrywając każdą cześć i czerpał z tego wielką przyjemność
Arnaud Amaury
Arnaud Amaury
Czy ktoś ma to częściowe spolszczenie do wersji 0.4? Link w pierwszym poście wygasł.
Wyszła wersja 0.52! Poprawiono ponownie kilka rzeczy i dodano nowe jednostki! Zmienił się też wygląd elitarnych oddziałów Dol Gulduru.
Link: http://www.mediafire.com/download/9g.../DaC_V0.52.exe
2. http://www.moddb.com/mods/divide-and...quer-patch-052