@up Zając i Sam
znowu używacie dowodów tak jak to Wam jest wygodnie, wyciągacie zdjęcia gdzie w/w jegomość ma wyciągniętą dłoń, pytanie co z tego? Jak wyciągnę dłoń np w celu pomachania komuś a fotograf akurat uchwyci moment gdzie ręka jakby wykonywała nazistowskie pozdrowienie, to też nazwiecie mnie nazistą i będziecie chcieli mnie zjechać? Poproszę filmik, na którym wyraźnie będzie pokazane jak wykonuje ten gest bo zdjęcia to żaden dowód.
A propos linku
http://usa.mfa.gov.ua/en/press-cente...iv-u-lugansyku
@Sam - naprawdę za chiny ludowe nie wiem o co Ci chodzi z tym linkiem...być może masz problemy z angielskim, nie wiem. Wyraźnie jest napisane, że tu chodzi o żołnierzy, którzy zginęli w obecnych działaniach zbrojnych.
Wyraźnie Ci teraz podkreśliłem do jakich osób się odnosi. (Składa kondolencje rodzinom i przyjaciołom żołnierzy, którzy zginęli ostatniej nocy w Ługańsku)
Wytłumacz mi, co tu niby jest takiego gorszącego albo nazistowskiego?
Patrzmy na to obiektywnie a nie jak nam jest wygodnie.
@HellVardzie mnie nie chodzi o to żeby się czepiać czy coś, po prostu nie mogę zrozumieć czemu do promocji własnego pomysłu(coś tam chciał zaproponować) trzeba używać symboliki nazistowskiej na oczach całej Europy kompromitując nas wszystkich, tak jak tu stoimy bo w końcu ktoś na niego głosował w wyborach do PE.