Strona 54 z 267 PierwszyPierwszy ... 444525354555664104154 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 531 do 540 z 2664

Wątek: Dyskusja ogólna o Total War: Warhammer

Cześnik Awatar ares354
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    2
    Otrzymał 13 podziękowań w 11 postach
    Cytat Zamieszczone przez Drakensang Zobacz posta
    Chcesz wszystkie rasy, ale zrobione tak jak w M2TW czy mniejszą ilość a bardziej dopracowaną?

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
    Złe porównanie, bo Medieval 2 nie miał nawet wszystkich narodów jakie w tamtym czasie były w Europie to po pierwsze. Po 2 nie widzę problemu zrobienia ich porządnie, jeśli już sobie założyli że rozkładają to na podstawkę plus 2 dodatki. Poza tym jeśli by udostępnili narzędzia do modowania, na pewno ktoś się znajdzie kto zrobi z nich użytek, tylko wtedy nie zarobią na DLC....więc chyba raczej nie dadzą takiej możliwości.

Dowódca 101. Powietrznodesantowej Awatar Arroyo
    Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Otrzymał 1 041 podziękowań w 702 postach
    Aresie, TW: Warhammer nie będzie miało narzędzi do modowania - wiele razy było to mówione. Wystarczy czytać ze zrozumieniem. Dwa, to jakby nie patrzeć DLC to już norma w dzisiejszych grach i trzeba się do tego przyzwyczaić, choćby nie wiadomo jak.

Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
    II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
    "Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo

Asuryan
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez ares354 Zobacz posta
    czy jest stricte ograniczona do 8 edycji i w sumie poza Imperium mapa nie wykroczy.
    Wykroczy w dlc. Mapy z dlc mają się łączyć w jakiś sposób z mapą z podstawki. Czyli dojdą na 100% Królestwa Ogrów i Lustria. Do tego pewno Athel Loren (najbardziej logiczne jest dodanie leśnych, skoro mapy się mają łączyć, choć byłbym wniebowzięty jakby dali elfy rozbite na trzy podrasy i dodali jeszcze Ulthuan i Naggaroth).

Dowódca 101. Powietrznodesantowej Awatar Arroyo
    Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Otrzymał 1 041 podziękowań w 702 postach
    Raczej ich nie połączą - logiczne w okresie przed EoT jest to, że są 3 rasy Elfów. W EoT się Wysokie z Mrocznymi łączą. Choć Bretonnią (mimo tego, która to edycja) nie wzgardziłbym. Ba, nawet bym nią zagrał.

Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
    II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
    "Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo

Cześnik Awatar ares354
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    2
    Otrzymał 13 podziękowań w 11 postach
    Cytat Zamieszczone przez Arroyo Zobacz posta
    Aresie, TW: Warhammer nie będzie miało narzędzi do modowania - wiele razy było to mówione. Wystarczy czytać ze zrozumieniem. Dwa, to jakby nie patrzeć DLC to już norma w dzisiejszych grach i trzeba się do tego przyzwyczaić, choćby nie wiadomo jak.
    Jakoś to ominąłem. Znaczy że gra będzie żyć tak długo jak życzą sobie tego deweloperzy, póki zarobią. Po prostu bomba. Czas pokaże jak to będzie wyglądać. Pokazali jedną bitwę, wygląda to ok. Przyjdzie czas na mapę i rozgrywkę na niej. Wtedy będzie można oceniać.

Zagubiony Teoretyk / Stara Gwardia Awatar Ituriel32
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    148
    Otrzymał 393 podziękowań w 292 postach
    Jedną z największych zalet Młotka była duża liczba zróżnicowanych ras i frakcji/stronnictw/klanów/szczepów w tych rasach. Mnie 4 nacje na start jakoś bardzo nie rajcują.

Śmierć to Twoje przeznaczenie.
    A poza tym sądzę, że Rzym należy zniszczyć.

KABANOS to taka kiełbaska i zespół muzyczny, oba polecam.

Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.

7. Użytkownicy którzy uznali post Ituriel32 za przydatny:

Asuryan
    Gość
    Którego Młotka? Chyba nie masz na myśli COW?
    Wyjaśnijmy sobie jedno, COW nie był Młotkiem, tylko modem, który bardzo nieudolnie próbował go odwzorować.

Chłop
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    3
    Otrzymał 1 podziękowanie w 1 poście
    Przeglądając screeny z TWW natrafiłem na ten:

Mógłby mi ktoś powiedzieć co to za postać w lewym-dolnym rogu? Mi to wygląda na krasnoluda z laską, ale w takim razie: co robi on z laską(?), sam na polu bitwy

Podczaszy
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    62
    Otrzymał 35 podziękowań w 30 postach
    Cytat Zamieszczone przez Phoenix Zobacz posta
    Przeglądając screeny z TWW natrafiłem na ten:

Mógłby mi ktoś powiedzieć co to za postać w lewym-dolnym rogu? Mi to wygląda na krasnoluda z laską, ale w takim razie: co robi on z laską(?), sam na polu bitwy
    Dla mnie to wygląda na jakiegoś maga/kapłana

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
    Stary nick: Drakensang

sadam86
    Gość
    To szaman goblinów

Strona 54 z 267 PierwszyPierwszy ... 444525354555664104154 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów