Lech po 7 meczach z dorobkiem 4pkt. jak tak dalej będzie grał to zacznie się bronić przed spadkiem albo przynajmniej załapaniem się do drugiej ósemki.
Lech po 7 meczach z dorobkiem 4pkt. jak tak dalej będzie grał to zacznie się bronić przed spadkiem albo przynajmniej załapaniem się do drugiej ósemki.
In quexquichcauh maniz camanahuatl ayc pollihuiz yn iteno yn itauhca in Mexico-Tenochtitlan
Jeśli avek to tylko z Indianką!
https://www.youtube.com/channel/UCo3...6M-C3c_Wc_57BQ
Był czas kiedy osobnika owego zwano @zajac.
Nawet w tamtym sezonie nie było tak źle. Ja nie wiem co się z nimi dzieje ale jak tak dalej pójdzie to 1 ligo witaj.
Wy się Panowie martwicie o Lecha Poznań, a ja nie mogę się doczekać kiedy wrócą czasy gdy Wisła Kraków znów będzie święcić triumfy...Gdzie te czasy, gdy Kosa, Żuraw i Franek zdobywali dla Białej Gwiazdy gola za golem? Ech...
![]()
"Aby pisać historię, trzeba być więcej niż człowiekiem, ponieważ autor trzymający pióro wielkiego sędziego powinien być wolny od wszelkich uprzedzeń, interesów lub próżności." - Napoleon Bonaparte
Real Madrid się ładnie skompromitował, ale jeszcze lepsze jest Monaco. Królewscy nie dali dokumentów na czas i transfer DDG stoi pod znakiem zapytania, podobnie z Navasem. Monaco nie umiało otworzyć pliku z dokumentami z Utd
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Stary nick: Drakensang
@Drakensang![]()
![]()
![]()
![]()
Mówisz poważnie
To jakim kodowaniem ten plik był robiony?
![]()
"Aby pisać historię, trzeba być więcej niż człowiekiem, ponieważ autor trzymający pióro wielkiego sędziego powinien być wolny od wszelkich uprzedzeń, interesów lub próżności." - Napoleon Bonaparte
Fani tureckiego Fenerbache zgodnie ze swoim zwyczajem zaczęli grozić sympatykom szkockiego Celtic którzy odpowiedzieli wyborną ripostą:
Do akcji przyłączyli się kolejni fani ośmieszając oszołomów:
Heniek mi tam Amica koło ucha lata bo tylko Jaga się liczy.Co do Wisły to fakt że za Kasperczaka był to piękny epizod w polskiej piłce klubowej.Inne czasy,inna mentalność oraz...inne zarobki.
In quexquichcauh maniz camanahuatl ayc pollihuiz yn iteno yn itauhca in Mexico-Tenochtitlan
Jeśli avek to tylko z Indianką!
https://www.youtube.com/channel/UCo3...6M-C3c_Wc_57BQ
Był czas kiedy osobnika owego zwano @zajac.
A o co chodzi z tymi fanami Fenerbacze vs Celtik?
Sam Fisher: [having grabbed one of the men torturing Morganholt] I already don't like you, so don't make this any worse for yourself.
Ma być mecz pomiędzy tymi drużynami w LE a fani Tureckiego klubu standardowo grożą kibicom przyjezdnej drużyny śmiercią........ Ale riposta genialna![]()
Keep your friends rich and your enemies rich and wait to find out which is which.
Riposta byłaby genialna gdyby ktoś trzymał kiełbasę, golonkę czy też małego prosiaczka, choćby pluszowego
Racja zajac, to były inne czasy...