w hoi3 bombowce strategiczne były bez sensu...
no chyba że nuke miałeś![]()
w hoi3 bombowce strategiczne były bez sensu...
no chyba że nuke miałeś![]()
No chyba że, ale inaczej to nawet nie było potrzeby żeby sobie nalotami głowę zawracać
Keep your friends rich and your enemies rich and wait to find out which is which.
http://www.hoi4wiki.com/Land_units
Modern tanks?![]()
Nie no to już przesada, w takim razie do kiedy ma trwać rozgrywka? W HOI3 najlepsze są super ciężkie a i one moim zdaniem już naciągane były
Keep your friends rich and your enemies rich and wait to find out which is which.
Naciągane. Po prostu Polska będzie mieć husarie, a Rosja ją będzie czołgami T-14 Armata rozjeżdżać.
No a tak na poważnie to czekam niecierpliwe na tą gierkę. Wydaje się być prostsza od poprzedniej części![]()
Do 1948
Wydaje mi sie że poza walką lotnicza i ogolnie lotnictwem to taka III +
ale III była świetna!!!!![]()
Herezje gadasz. III w wersji grywalnej to jest dopiero od Their Finest Hour, wcześniej trzeba było kilka modów, lek na uspokojenie i dużo cierpliwości. Jak chcesz się przekonać jak trójka naprawdę wyglądała to odpal sobie najzwyklejszą wersję sprzed pierwszego dodatku.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Stary nick: Drakensang
Co w III jest wg Ciebie takie złe?
Fakt ma minusy i nikt tego nie kryje. Chodźby w.w lotnictwo czy system budowy dywizji oparty na modelu brytyjskim. Ja gram w wersje thf wiec nie wiem jak wygląda podstawka taka w 100% czysta. Mody dodały tej grze miodnosci dzieki większej liczbie jednostek i eventow
Dla mnie w HoI III niegrywalny byl ten nowy system dywizji - zamiast robienia moze niehistorycznych ale grywalnych stackow po 12 (albo po 500 w HoI1), tutaj łacznie jednostek w jakies struktury i kierowanie caloscia bylo tak niewygodne, ze 3 razy podchodzilem do gry i nigdy sie nie moglem przekonac.