Strona 64 z 267 PierwszyPierwszy ... 1454626364656674114164 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 631 do 640 z 2664

Wątek: Dyskusja ogólna o Total War: Warhammer

Łowczy
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    0
    Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
    Bla bla bla
    Jak ja lubię jak ktoś marudzi ze nie 100% Warhammera mapa jest ok, to najmniejszy problem jaki mogą zepsuć. Niech zrobią dobre AI i jednostki i będzie super.
    Sądzicie ze po filmiku ze będzie można grać pod ziemią? To by było coś. Czy tylko bitwy niby naziemne ale podziemne.

Proszę pisać z poprawną polszczyzną. Arroyo.
    Ostatnio edytowane przez Arroyo ; 21-09-2015 o 14:13

Dowódca 101. Powietrznodesantowej Awatar Arroyo
    Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Otrzymał 1 041 podziękowań w 702 postach
    Cytat Zamieszczone przez kauczuk999 Zobacz posta
    Bla bla bla
    Jak ja lubię jak ktoś marudzi ze nie 100% Warhammera mapa jest ok, to najmniejszy problem jaki mogą zepsuć. Niech zrobią dobre AI i jednostki i będzie super.
    Sądzicie ze po filmiku ze będzie można grac pod ziemia? To by było coś. Czy tylko bitwy niby naziemne ale podziemne.
    Zacznijmy od tego, że nie ma sensu łączyć pobliskie diukostwa w 1 prowincję, jak to zrobiono z Couronne i L'Anguille. Tym bardziej, że w 9 edycji WFB możliwej nie będzie Bretonnii i wielu nacji. To jest rażący błąd i nie, nie uważam, że mapa jest ok - parę małych doróbek mogli wnieść, zarówno CA jak i GW
    Dla Skavenów na bank będzie gra pod ziemią.

Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
    II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
    "Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo

Asuryan
    Gość
    Lepiej żeby zrobili L'Anguille wsią, niż stolicę państwa - Couronne. Po Syrakuzach bez murów mało mnie już zdziwi w tym temacie.

4. Następujących 2 użytkowników podziękowało Asuryan za ten post:

Sara Temer
    Gość
    Najlepiej jakby zrezygnowali z tego głupiego systemu... ciągle mam nadzieję, że po pokazaniu mapy kampanii okaże się, że każde miasto w prowincji jest naprawdę miastem, a nie jakąś dziurą, a po prostu w wokół nich są jeszcze dodatkowe wioski/porty... Pomarzyć zawsze można...

6. Następujących 2 użytkowników podziękowało Sara Temer za ten post:

Szambelan Awatar chochlik20
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    292
    Otrzymał 482 podziękowań w 340 postach
    Cytat Zamieszczone przez Temer Zobacz posta
    Pomarzyć zawsze można...
    i jest to rzeczą ludzką.
    Jednak nie łudźmy się, że mapa będzie dopieszczona. Na oficjalnej stronie totalwar.com było ogłoszenie, że szukają fanów Młotka chętnych by wspomóc swoją wiedzą projekt. I jak widać fani, którzy współpracują z twórcami nie wiele zdziałali, albo też zdziałali za wiele. Zależy jak patrzeć.
    Po drugie - co z tego, że będą bitwy pod ziemią? W modzie pod Medivala też to występowało, więc nie robi to na mnie wrażenia. Nie wiem, czy ktoś zwrócił uwagę na ostatni filmik i pole bitwy. Występowały zarówno motywy krasnoludów jak orków, co się gryzło ze sobą.
    Przepis na idealną kawę:

Grafik: Co to za lura!? Kawa powinna być czarna, mocna, ostra i aromatyczna. Zrób mi drugą.

Tytus: Rozkaz! Kawa powinna być czarna… Carbo medicinalis, czyli węgiel drzewny powinien ją doczernić. …mocna… Czy może być coś mocniejszego od spirytusu 95%? …ostra i aromatyczna… Reszty dokona papryka, pieprz, jodyna i… dezodorant „Brutal”.
    Grafik: O, teraz to jest kawa! To mnie postawi na nogi!
    Tytus: Szkoda, że nie dodałem jeszcze dynamitu.

Księga XVI

Łowczy
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    0
    Cytat Zamieszczone przez chochlik20 Zobacz posta
    . Nie wiem, czy ktoś zwrócił uwagę na ostatni filmik i pole bitwy. Występowały zarówno motywy krasnoludów jak orków, co się gryzło ze sobą.
    tzn?
    co do kolegi wyżej. nie będzie 9 edycji. WFB przestal istnieć.

Szambelan Awatar chochlik20
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    292
    Otrzymał 482 podziękowań w 340 postach
    Cytat Zamieszczone przez kauczuk999 Zobacz posta
    tzn?
    Tzn. tyle, że mamy zarówno posągi orków widać je na samym początku, a później w tle można ujrzeć wyrzeźbione w skale posągi twarzy krasnoludów. Gdyby to były tereny zajęte przez orki to rzeźby krasnoludów powinny być zniszczone lub podniszczone, i odwrotnie. A tak nie jest.
    Przepis na idealną kawę:

Grafik: Co to za lura!? Kawa powinna być czarna, mocna, ostra i aromatyczna. Zrób mi drugą.

Tytus: Rozkaz! Kawa powinna być czarna… Carbo medicinalis, czyli węgiel drzewny powinien ją doczernić. …mocna… Czy może być coś mocniejszego od spirytusu 95%? …ostra i aromatyczna… Reszty dokona papryka, pieprz, jodyna i… dezodorant „Brutal”.
    Grafik: O, teraz to jest kawa! To mnie postawi na nogi!
    Tytus: Szkoda, że nie dodałem jeszcze dynamitu.

Księga XVI

Łowczy
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    0
    Cytat Zamieszczone przez chochlik20 Zobacz posta
    Tzn. tyle, że mamy zarówno posągi orków widać je na samym początku, a później w tle można ujrzeć wyrzeźbione w skale posągi twarzy krasnoludów. Gdyby to były tereny zajęte przez orki to rzeźby krasnoludów powinny być zniszczone lub podniszczone, i odwrotnie. A tak nie jest.
    rzeźbili przed bitwą ;P

Dowódca 101. Powietrznodesantowej Awatar Arroyo
    Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Otrzymał 1 041 podziękowań w 702 postach

Artyleria Krasnoludzka. Zapraszam do oglądania.

Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
    II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
    "Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo

Podczaszy Awatar Kobrax
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    43
    Otrzymał 57 podziękowań w 38 postach
    http://wiki.totalwar.com/w/How_Lords_Work
    Trochę nowego info o gierce. Jak działają lordowie, itp. Okazuje się, że wybieramy jednego z dwóch Legendarnych Lordów dla każdej z frakcji zamiast samej frakcji. Bitwy morskie będą automatycznie rozgrywane. Fajnie, że herosów i lordów będzie można "perosonalizować" chyba bardziej niż w poprzednich częściach, np. wybieranie wierzchowca, broni, itp. No i gienkowie będą albo wojownikami albo magami z małymi wyjątkami

Strona 64 z 267 PierwszyPierwszy ... 1454626364656674114164 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów