Patch sie wgrywa ale gra nie chodzi, walczyłem z tym wiele godzin i dałem za wygraną. A koniecznie musimy patchować? Może każdy niech pobierze 1.0?
Dobra, zezwolimy na niezgodność plików bo inaczej nigdy nie ruszymy.
Szukasz mocnej i wyluzowanej ekipy do gry w Total Wary? Zapraszam do SUNTZU! Napisz do mnie na steam.
Odwiedź nasz kanał na YouTubie jeśli chcesz obejrzeć emocjonujące bitwy z Total Warów na najwyższym poziomie lub luźne zabawne materiały z udziałem naszych klanowiczów.
Działacz i główny koordynator polskiej sceny multiplayer w Arenie Polskiej Społeczności Klanowej. Organizator Piątków z Areną co tydzień od 20:00.
ta już lepiej nie zgodność.
Jedyną przeszkodą w osiągnięciu sukcesu jesteśmy my sami
Zapraszam osoby które lubią gry strategiczne na mój kanał na ytpóki jest tam głównie total war ale również coś innego się będzie pojawiać
https://www.youtube.com/user/MsRemix1992
Kanał YouTube Ashgan
Znajdziecie tam potyczki z Shoguna 2 TW multiplayer, obecną kampanię Polską w Medieval II, kilka kampanii w Rome II i Attila Total War. Ponadto jest tam też kilka innych produkcji, więc jeśli macie ochotę zajrzeć to zapraszam serdecznie
1.03 lub 1.52 one zapewne różnią się minimalnie. 1.0 i 1.02 nie przejdą
Szukasz mocnej i wyluzowanej ekipy do gry w Total Wary? Zapraszam do SUNTZU! Napisz do mnie na steam.
Odwiedź nasz kanał na YouTubie jeśli chcesz obejrzeć emocjonujące bitwy z Total Warów na najwyższym poziomie lub luźne zabawne materiały z udziałem naszych klanowiczów.
Działacz i główny koordynator polskiej sceny multiplayer w Arenie Polskiej Społeczności Klanowej. Organizator Piątków z Areną co tydzień od 20:00.
Skoro gramy na niezgodności plików i niektórzy będą grać na wersjach steamowych to rezygnujemy ze zmian w liczebności jednostek itp. Także nic nie trzeba zmieniać. Musicie się tylko upewnić, że macie wersję 1.03 w przypadku wersji pudełkowej.
Jeśli wersja pudełkowa nie będzie chciała wam się spatchować a steamowej nie macie to ponoć można na steamie aktywować medka używając klucza cd. Jeśli i to wam się nie uda to skontaktujcie się ze mną na steamie.
Kanał YouTube Ashgan
Znajdziecie tam potyczki z Shoguna 2 TW multiplayer, obecną kampanię Polską w Medieval II, kilka kampanii w Rome II i Attila Total War. Ponadto jest tam też kilka innych produkcji, więc jeśli macie ochotę zajrzeć to zapraszam serdecznie
To znaczy, że trzeba jeszcze raz przeczytać ze zrozumieniem![]()
Czyli nawet bez wprowadzania jakichkolwiek zmian w plikach, wersja Steam podstawki i tak jest niezgodna z wersją pudełkową
Wcześniej jakoś to do mnie nie dotarło, ale strasznie to dziwne... Na Kingdomsach chyba obie wersje się zgadzają.
Czekam jeszcze na jedną PW od WMM i później będziemy mogli zaczynać, ale nowego sejwa startowego wstawię.