Po prostu z 1 tury Papieża nie zrobicie filmiku (zresztą ja już wykonałem pierwszą turę). Papież będzie rozpoczynał każdą nową kolejkę zamiast kończyć każdą poprzednią ale to w gruncie rzeczy nie robi żadnej różnicy - bo i tak Papież ma turę po Francji. Po prostu 2 tura Papieża będzie podsumowaniem 1 kolejki, 3 tura Papy podsumowaniem 2 kolejki, itd. Tak jest nawet lepiej, bo Papież będzie miał turę po buntownikach (AI), więc gdyby buntownicy odbili któremuś z graczy oblężenie, to Papież uwzględni to już w swoim filmiku podsumowującym.Lepiej, żeby papież był na końcu, wtedy to lepiej będzie wyglądało na playliscie bo 1 tura papy będzie podsumowaniem 1 tury reszty, jeśli będzie na początku to będzie przesunięcie a 1 filmik pozbawiony jakichkolwiek ruchów.
Jasne ustawiłem im imiona. Parę razy miałem napotkę bo nie zauważyłem, że imiona się powtarzają. Ale teraz wszystko śmiga.a jak robiłem pliki to umieściłem dyplomatów na saharze ale to bez różnicy, ustawiles im imiona?
OK to już nic nie zmieniam w takim razie. Możecie grać.Co do ameryki i prochu to nic nie zmieniamy.

Odpowiedz z cytatem