Cytat Zamieszczone przez Seba Fallus III Wielki Zobacz posta
Arroyo uważasz że narzekanie na dlc z chaosem do głupota ? Ciekawe jak byś zareagował gdyby przed wydaniem Rome 2 napisali że Rzym będzie w dlc albo Francja w Napoleonie . Nie jestem fanem uniwersum większość rzeczy dowiedziałem sie a propo Warhammer TW i dla mnie jak i dla większości symbolem warhammera jest chaos
Dla mnie to właśnie Imperium i Wampiry są symbolem Warhammera, Chaos parę razy zaatakował Imperium/próbował zaatakować, a i tak wszystko poszło się sypać.

Fan świetnego COW do mtw2?
Ogólnie czy określono już okres w jakim będzie się dziać I z trylogi? przed Chaos storm, czy może jeszcze wcześniej? bo jak zrozumiałem z każdym dodatkiem kampania będzie progressować o późniejsze eventy etc, czy może po prostu - ot dodamy 20 prowincji i 2 nowe rasy?

Tak, jestem fanem Call of Warhammer, co nie oznacza, że to, co w CoW jest, będzie w TW: Warhammer - w dziele CA będzie okres bezpośrednio przed End Times, nie Storm of Chaos. Te wydarzenie już minęło.
Wracając - skoro tak zrobili z Chaosem to pogódźmy się z tym, bo i tak tego CA nie zmieni. Tak już prawdopodobnie miało być, jest i będzie. Więc radzę fanom (jak to Kobrax napisał) poczekać do wyjścia edycji GOTY lub w pudełku pomarańczowym jak ETW i NTW i będziecie mieć wszystkie DLC w jednym pudełku Według mnie najlepsze wyjście, jeśli chcecie pełną grę - traktujcie premierę jak betę, a wszystko będzie dobrze