I niech to będzie tytuł z okresu o jakim wspomniał KLA, czyli XVI-XVII (wtedy byśmy kosili wszystkich), Albo Empire II, bo z tego tytułu da się wyciągnąć więcej![]()
Panowie. Znowu wchodzimy w bardzo dobrze znane koleiny.![]()
"Będziemy walczyć na plażach, na polach, na ulicach. Będziemy walczyć na wzgórzach. Nigdy się nie poddamy!!!" Winston Churchill
"Godna śmierć wystarczy za nagrodę."
"Spartanie nie pytają ilu, tylko gdzie?" Agis II
Przecież to potwierdzone info że będzie Medek3! Po co ta cała dyskusja?
Przepis na idealną kawę:
Grafik: Co to za lura!? Kawa powinna być czarna, mocna, ostra i aromatyczna. Zrób mi drugą.
Tytus: Rozkaz! Kawa powinna być czarna… Carbo medicinalis, czyli węgiel drzewny powinien ją doczernić. …mocna… Czy może być coś mocniejszego od spirytusu 95%? …ostra i aromatyczna… Reszty dokona papryka, pieprz, jodyna i… dezodorant „Brutal”.
Grafik: O, teraz to jest kawa! To mnie postawi na nogi!
Tytus: Szkoda, że nie dodałem jeszcze dynamitu.
Księga XVI
Nadal sądzę, że to DLC do Attyli. Piszą o innej epoce, bo to 400 lat później, a nie kilkadziesiąt jak Last Roman. Postać siedząca przypomina Karola Wielkiego:
Total War @totalwar 22 godz.22 godziny temu
Prepare to receive important news tomorrow - it's the dawn of a new age...
105 podanych dalej176 polubionych
Odpowiedz
Podaj dalej
105
Polub
176
Więcej
Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
"Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo