Strona 112 z 267 PierwszyPierwszy ... 1262102110111112113114122162212 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 111 do 1 120 z 2664

Wątek: Dyskusja ogólna o Total War: Warhammer

Asuryan
    Gość
    http://wiki.totalwar.com/w/Building_blog

Czyli wiadomo że jedną z frakcji AI będzie Norska.
    Cieszy też spaczenie spustoszonego przez armię Chaosu terenu i wpływ spaczenia na okolicę. Podobną zdolność mają mieć też wampiry.
    Maksymalnie 5 miejsc na budynki w stolicy prowincji i 3 w mniejszych miastach (tak jak w R2 i Attyli).
    Możliwość spustoszenia regionu (tak jak w Attyli).

2. Następujących 3 użytkowników podziękowało Asuryan za ten post:

Dowódca 101. Powietrznodesantowej Awatar Arroyo
    Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Otrzymał 1 041 podziękowań w 702 postach
    Mam nadzieję, że Norskę wypuszczą w DLC. Z chęcią bym zagrał taką nacją.

PS. Oczywiście o ile podstawka mnie wciągnie i przykuje do kompa. Na razie zapowiada się nieźle, mimo paru uwag z mojej strony.

Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
    II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
    "Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo

Podkomorzy
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    271
    Otrzymał 153 podziękowań w 108 postach
    A to nie było tak że nacji z poza armybooków nie dadzą jako grywalnych? Na Norske bym nie liczył w takim razie
    Mój poprzedni nick to Adrian15o

Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Ekhem... oglądałeś wywiad z Alem z CA? Mówił "Gdy skończymy rasy z armybook wydawać to może wydadzą rasy bez AB".

Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
    II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
    "Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo

Szambelan Awatar chochlik20
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    292
    Otrzymał 482 podziękowań w 340 postach
    Cytat Zamieszczone przez Arroyo Zobacz posta
    Ekhem... oglądałeś wywiad z Alem z CA? Mówił "Gdy skończymy rasy z armybook wydawać to może wydadzą rasy bez AB".
    A, jak ma się to do licencji? Równocześnie z tymi nacjami wydadzą nowe AB czy też oprą się na tych fanowskich?
    Przepis na idealną kawę:

Grafik: Co to za lura!? Kawa powinna być czarna, mocna, ostra i aromatyczna. Zrób mi drugą.

Tytus: Rozkaz! Kawa powinna być czarna… Carbo medicinalis, czyli węgiel drzewny powinien ją doczernić. …mocna… Czy może być coś mocniejszego od spirytusu 95%? …ostra i aromatyczna… Reszty dokona papryka, pieprz, jodyna i… dezodorant „Brutal”.
    Grafik: O, teraz to jest kawa! To mnie postawi na nogi!
    Tytus: Szkoda, że nie dodałem jeszcze dynamitu.

Księga XVI

Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Nie wiem, czy wiesz, ale w 3 edycji mieliśmy jednostki Norsmenów - wystarczy połączyć je z podstawowymi jednostkami kultystów Chaosu i mamy nację. Ewentualnie na potrzeby gry GW może się cofnąć do 8 edycji, wymyślić coś nowego jak Norskę i Estalię i mamy. Oczywiście o ile TW: Warhammer przyniesie zyski i spodoba się graczom i fanom lore (nie figurek, a historii uniwersum).

Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    292
    No nie, wiem czy takie połączenie - kultyści Chaosu i Norska to dobre wyjście. Norksa została stworzona jako odpowiednik Wikingów i ich kultury powinna mieć bardziej klimatyczne jednostki, nawet te podstawowe.
    Ja się zastanawiam, czy CA i GW skorzystają z fanowskich opracowań. Jeżeli tak to moim zdaniem ich twórcom powinno coś skapnąć, bo odwalili za kogoś robotę, i też firma powinna zacząć współpracować z takimi ludźmi, ale pewnie ich oleją znając życie
    Przepis na idealną kawę:

Grafik: Co to za lura!? Kawa powinna być czarna, mocna, ostra i aromatyczna. Zrób mi drugą.

Tytus: Rozkaz! Kawa powinna być czarna… Carbo medicinalis, czyli węgiel drzewny powinien ją doczernić. …mocna… Czy może być coś mocniejszego od spirytusu 95%? …ostra i aromatyczna… Reszty dokona papryka, pieprz, jodyna i… dezodorant „Brutal”.

Księga XVI

Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Raczej ich oleją, bo fanowskie twory GW uważa za zło A szkoda, bo można byłoby poprawić błędy fanowskich AB i wcielić je do oficjalnych tworów i wtedy byłoby git jak na 8 edycję (oczywiście nacji, które na to zasługują, bo jak widzę AB Niziołków czy Bretonnii na 8 edycję, to ja podziękuję )

Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    292
    Chyba ostatnio na topie jest polityka firm polegająca na olaniu ludzi do, których skierowanych jest produkt. Czekam jednak na chichot losu, który przypomni im, że od fanów zależy ich praca i pensje
    Przepis na idealną kawę:

Księga XVI

11. Użytkownicy którzy uznali post chochlik20 za przydatny:

Megas Basileus / Młoda Gwardia Awatar Polemajos
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    251
    Otrzymał 374 podziękowań w 290 postach
    ,,Vae Victis"

Strona 112 z 267 PierwszyPierwszy ... 1262102110111112113114122162212 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów