64 i gra działa bez problemów aż milutko![]()
64 i gra działa bez problemów aż milutko![]()
to nie wiem bezsens ;/
- Jesteś.. - Tak szaleńcem -Więc.. -Nie, nie zabije cie, tylko bede się tobą bawił jak dziecko zabawką odrywając każdą cześć i czerpał z tego wielką przyjemność
Caedite eos! Novit enim Dominus qui sunt eius
Arnaud Amaury
"medieval 2 total war encountered an unspecified error and will now exit" nie daje spać po nocyWywala prawie po każdym zakończeniu tury Mam win 8 dotarłem do artykułu (link)że chodzi o uprawnienia do folderu system data jakieś głupie(jak to windzie
)zabezpieczenia folderu we właściwościach ale nic to nie daje ten sam komunikat i nie wiem co z tym dalej zrobić
po 24h
Wina windy - zainstalowałem na podobnym kompie tylko win 7 - dałem we właściwościach/zabezpieczeniach wszystkim "pełną kontrole" i 10 tur poszło i nie wywalił. Jutro jeszcze popykam i dam znać. Tak się zastanawiam czy nie zrobić uploadu całego folderu z grą na jakiś serwer i wrzucić tu linki coby każdy mógł zobaczyć co i jak, bo chyba tak najprościej. Wypakować i sobie popykać.
Po 48h
Dziabie na win 7 aż miłonie wywaliło do 100 tury nic
Ostatnio edytowane przez kielll ; 18-12-2015 o 00:31
Tak jak mówiłem, w trakcie przerwy świątecznej będę kontynuować prace.
Kiell ja mam tak przy niektórych osadach gdy chce walczyć.
I niestety nie wiem co mam z tym zrobić ;/
A teraz i innej beczki. Jest tutaj ktoś kto śledzi twcenter i wie może czy w najbliższym czasie bedzie jakiś kolejny patch ?
Konkretnej daty nie ma. Mogą się pojawić np. trujące strzały (obniżające morale), no i naprawiona kampania Morii
A to jest potwierdzone info z tymi trujacymi strzałami ?
Według mnie mogliby pododawać o wiele wiecej różnorodnych budynów, dodania odpowiednich ikonek do rodzaju kultury i mogliby dodać poziom "Extreme" gdzie komputer by na prawde myślał :3 bo w wielu bitwach komputer nie grzeszy madrymi zagraniami. A i mogli by edytować ulepszanie miast bo to jest w niektórych przypadkach pobugowane![]()
Potwierdzone info. Ba, tu jest nawet filmik https://www.youtube.com/watch?v=0MocaDYWGZo
Z nową wersją to niech się nie śpieszą mam kampanię Gondorem do skończenia.
"Madness you say! Do you fear me? Are you afraid of what I might do, of what I might say? What a fascinating reaction''
oooo to nice :3
To co mi sie podoba w DaC-u to że to jest tak jakby beta ale gdzie tam do oficialnego moda :3
Ale szkoda że nie mogą mieć wglądu w nasze ewentualne pomysłyBo niektóre pomysł są na prawde całkiem okej i marzenie o nich jest fajne
![]()
Ciekawe co tam jeszcze ciekawego dodadzą bo jak dobrze wiemy to jak robia patch to on jest konkretny :3