Strona 31 z 70 PierwszyPierwszy ... 21293031323341 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 301 do 310 z 694

Wątek: Czwartki z Antykiem - ZAPRASZAMY

Szambelan Awatar Gajusz Mariusz
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 067
    Otrzymał 1 057 podziękowań w 710 postach
    Machnij na to ręką. Jak widzisz błędy to punkt dla Ciebie. Ja przestałem zapisywać największe bitwy w moich kampaniach (zwykłem tak robić by obejrzeć te najcięższe na spokojnie) gdy zobaczyłem jak mając za przeciwnika słabiutki program potrafię dokonywać haniebnych manewrów czy zwrotów. Po prostu mistrzostwo...

"Będziemy walczyć na plażach, na polach, na ulicach. Będziemy walczyć na wzgórzach. Nigdy się nie poddamy!!!" Winston Churchill
    "Godna śmierć wystarczy za nagrodę."
    "Spartanie nie pytają ilu, tylko gdzie?" Agis II

Moderatorzy Globalni
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    734
    Otrzymał 726 podziękowań w 478 postach
    Ja mimo wszystko zapraszam do udziału w turnieju. Nawet dla zabawy, a na pewno dla sprawdzenia, jak się single przekłada na drużynową rozgrywkę. Osobiście, parę razy w turniejach potrafili mnie nieźle zaskoczyć gracze singlowi, którzy jednak patrzą zupełnie inaczej na bitwę.

Gracze multi poruszają się zwykle utartymi szlakami. Można ich nieźle czasem zaskoczyć.

Wpadnij na Czwartek Gajusz i zobacz, czy Ci się spodoba. To samo się tyczy oczywiście Ciebie ituriel - dawaj do turnieju.

3. Użytkownicy którzy uznali post Pirx za przydatny:

Cześnik Awatar Defungor
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    48
    Otrzymał 33 podziękowań w 21 postach
    Ja niestety chyba nie dołączę do wesołej czwartkowej gromadki gdyż mojego sparing partnera Remixa nie będzie ;P

Moderatorzy Globalni
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    734
    Będzie trochę osób "bez pary", także spokojnie kogoś się dobierze. Nie warto tracić okazji do dobrego treningu.

Krwawy Kardynał Awatar Samick
    Tournaments Joined
    9
    Tournaments Won
    1
    Podziękował
    171
    Otrzymał 427 podziękowań w 262 postach
    Oficjalne stanowisko mojej drużyny: damy z siebie wszystko, sukcesem będzie odpaść po pierwszym meczu i to stawiamy sobie za cel.

Dowódca 101. Powietrznodesantowej Awatar Arroyo
    Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Otrzymał 1 041 podziękowań w 702 postach
    Miniturniej się zakończył. Co ciekawe, mamy nowe objawienie na początku tego miesiąca - Polemajos i Idh zajęli 3 miejsce. Drugie miejsce zajęła drużyna Tyberiusza i Twojego Mistrza z Chorągwi Rycerskiej, a pierwsze miejsce zajęli Pirx i Kaszanka z SacredBandu.
    http://challonge.com/Min2v2
    Do zobaczenia w przyszłych turniejach i w Drużynowych Mistrzostwach Polski 2vs2.

Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
    II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
    "Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo

Konny falangita rakietowy
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    231
    Otrzymał 168 podziękowań w 115 postach
    Następny proponuje prefekta 1v1

Krwawy Kardynał Awatar Samick
    Tournaments Joined
    9
    Tournaments Won
    1
    Podziękował
    171
    Otrzymał 427 podziękowań w 262 postach
    Cytat Zamieszczone przez Samick Zobacz posta
    Oficjalne stanowisko mojej drużyny: damy z siebie wszystko, sukcesem będzie odpaść po pierwszym meczu i to stawiamy sobie za cel.
    Śpieszę poinformować, że swój cel zrealizowaliśmy. Dziękujemy fanom za wsparcie i gorący doping, organizatorom za pracę, przeciwnikom za umożliwienie nam zrealizowania naszego celu.

Moderatorzy Globalni
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    734
    Byłem w szoku, jak o 21 zobaczyłem i usłyszałem 16 osób na ts. Niezły był miszmasz.

Dzięki Panowie za stawiennictwo. Mam nadzieję, że nikt nie żałuje. Ja na pewno nie. Było trochę uwag do testowanych zasad MP, szczególnie w kwestii limitu na piechotę. Wypowiadajcie się proszę w temacie Dyskusja ogólna MP. Odniesiemy się do nich i przedyskutujemy w ramach grona sędziowskiego. Osobiście jednak uważam, że limit urozmaica bitwę, ponieważ w miejsce spamu piechoty mamy zrównoważone armie (no dobra, my z Kaszanką głównie rushowaliśmy piechotą i jazdą ).

Osoby, które jeszcze się nie zapisały zachecam również do ... zapisania się do MP.

Generalnie, turniej pokazał, że 2v2 daje sporo przyjemności i jest świetnym prognostykiem przed MP.

Jeżeli chodzi o kolejne Czwartki w styczniu, również byłbym za formatem 2v2. MP to nie żarty i wszyscy chętni powinni mieć okazję przetestować swoje taktyki w najbliższym czasie.

11. Użytkownicy którzy uznali post Pirx za przydatny:

Moderatorzy Globalni
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    734
    Panowie, dzisiaj Arroyo będzie nieobecny. Zgodził się jednak, żeby wystartować z kolejnym turniejem 2v2.

Także zapraszamy wszystkich chętnych na szlifowanie formy o 21 na ts orgowy. Ponownie podzielimy się na drużyny i rozegramy turniej systeme pucharowym (eliminacji). Oczywiście na zasadach z Mistrzostw Polski.

Do boju!
    Ostatnio edytowane przez Pirx ; 21-01-2016 o 11:33

13. Użytkownicy którzy uznali post Pirx za przydatny:

Strona 31 z 70 PierwszyPierwszy ... 21293031323341 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów