Strona 6 z 368 PierwszyPierwszy ... 456781656106 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 3671

Wątek: DLC/FLC/Legendarni Lordowie - spekulacje, dyskusja.

Dowódca 101. Powietrznodesantowej Awatar Arroyo
    Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Otrzymał 1 041 podziękowań w 702 postach
    Wait wait wait, sprawa wygląda tak, że wierzchowiec to część "ekwipunku" bohatera/lorda/legendarnego lorda.

Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
    II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
    "Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo

Zbanowany
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1
    Otrzymał 5 podziękowań w 5 postach
    Tzn.że nie można ich traktować jako samodzielne jednostki bojowe, więc wracam do swojej tezy, że nie ma jednostek latających,poza krasnoludami.

Asuryan
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez Arroyo Zobacz posta
    Chodziło mi o takie, które nie byłyby ujeżdżane przez Orki, tylko wypuszczone siałyby chaos wśród wrogów.
    Te, które nie były by ujeżdżane, pozostały by dzikie. Wypuszczone, równie dobrze mogły by siać chaos wśród Twej armii.

Cytat Zamieszczone przez royal1410 Zobacz posta
    Ok,ale wierzchowce będą dla generałów. Co daję co najwyżej świtę. Same jako jednostki bitewne nie będą występować
    I bardzo dobrze, z powodu wymienionego powyżej.

Dowódca 101. Powietrznodesantowej Awatar Arroyo
    Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Otrzymał 1 041 podziękowań w 702 postach
    Asuryan, chyba, że tak. W końcu o ile pamiętam to Gorbad wypuścił podczas oblężenia Altdorfu wywerny, jedna wpadła do sali tronowej Sigismunda i go pożarła, a Wielkie Miecze załatwiła ogonem. Ale trzeba przyznać, że równie co mogłyby naszym zielonoskórym przetrzebić tyłek.

Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
    II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
    "Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo

Zbanowany
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1
    ok,więc lataczy mam już z głowy. Teraz sprawa DLC wiadomo czy i jakie będą podziały wśród elfów?

Szambelan Awatar chochlik20
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    292
    Otrzymał 482 podziękowań w 340 postach
    Co do wywern zastosowałbym jak to było w romku czy w medivalu 2 szał bojowy. Rany, zwiększony poziom agresji, starty wśród oddziału spowodowałby, że bestii nie możemy już kontrolować. To samo dodałbym w przypadku trolli, które mogłyby zaatakować w szale walki własne oddziały.
    Przepis na idealną kawę:

Grafik: Co to za lura!? Kawa powinna być czarna, mocna, ostra i aromatyczna. Zrób mi drugą.

Tytus: Rozkaz! Kawa powinna być czarna… Carbo medicinalis, czyli węgiel drzewny powinien ją doczernić. …mocna… Czy może być coś mocniejszego od spirytusu 95%? …ostra i aromatyczna… Reszty dokona papryka, pieprz, jodyna i… dezodorant „Brutal”.
    Grafik: O, teraz to jest kawa! To mnie postawi na nogi!
    Tytus: Szkoda, że nie dodałem jeszcze dynamitu.

Księga XVI

Asuryan
    Gość
    Trolle czy też giganci chyba będą mogli to zrobić. Nie przez szał, a przez wrodzoną głupotę.

Teraz sprawa DLC wiadomo czy i jakie będą podziały wśród elfów?
    Nie wiadomo.

Zbanowany
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1
    Czytałem ostatnio Army book 8 i co się tyczy leśnych elfów to nie ma tam jednorożców, a przecież CA czepie głównie z tej księgi. Ciekawe, czy będą leśne elfy, a jeśli tak, czy wystąpią jednorożce, tak jak w imperium demigryfy

Wojski
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    10
    Otrzymał 13 podziękowań w 13 postach
    Czytałem ostatnio Army book 8 i co się tyczy leśnych elfów to nie ma tam jednorożców, a przecież CA czepie głównie z tej księgi. Ciekawe, czy będą leśne elfy, a jeśli tak, czy wystąpią jednorożce, tak jak w imperium demigryfy
    Przepraszam, ale jakie jednorożce ! Skąd taki pomysł? Czy ja ominąłem jakiś wątek, bo jestem zmieszany...
    Jedyny jednorożec jaki mógł by się pojawić moim zdaniem to wierzchowiec Pani Jeziora, ale mam wątpliwości czy ta "postać" pojawi się w grze.

Asuryan
    Gość
    We wcześniejszych edycjach bitewniaka cała armia była podzielona na grupy. Jedną z takich grup były potwory, na którą można było wydać do 25% punktów. W tej grupie w 5 edycji leśne elfy mają miedzy innymi jednorożce.

Strona 6 z 368 PierwszyPierwszy ... 456781656106 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów