Czytałeś, co napisałem przed chwilą? Czy tylko wziąłeś fragmencik z mojego postu? Proponuję zerknąć wstecz do postu 1275, gdzie wszystko opisałem, skąd te narzucenia.Dlaczego niby Warhammera nie można zmienićPrzecież zmienimy go grając, będzie można wypowiedzieć wojnę krasnoludom będąc imperium i wicewersa, będzie można zawiązać sojusz Imperium-Chaos i pewnie jeszcze inne takie rozwiązania by się znalazły. Czyli jak widzisz ta gra już Ci się nie będzie podobać bo nie będzie zgodna z Lor, zresztą po twoich wypowiedziach wnioskuje że zamiast gry byś bardziej wolał symulacje w której tylko obserwujesz co się dzieje na mapie i w bitwach, to wtedy byś był szczęśliwy bo wszystko było by zgodne z uniwersum i nic by nie można było zmienić. To jest gra i gdy w nią gram to ja mam władzę by wszystko zmieniać, a każde narzucenie które mi tą władzę ogranicza uznaję za minus.
Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
"Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo