Chodzi o tą tablicę z zestawieniem armii? Akurat w czwartek przygotowałem to do powtórek z Mistrzostw to i w bitwie historycznej postanowiłem wykorzystać![]()
Chodzi o tą tablicę z zestawieniem armii? Akurat w czwartek przygotowałem to do powtórek z Mistrzostw to i w bitwie historycznej postanowiłem wykorzystać![]()
Nawet ja muszę to przyznać, tablica z zestawieniem armii jest MEGA ^^
Tablica z zestawieniem armii to ogromny plus dla tego. Skoro to się sprawdza to wg mnie winno się to wprowadzić do każdego filmu z bitwą z Czwartków z AntykiemI podoba mi się też wprowadzenie ikonek nacji z innych kampanii, które pasują idealnie.
Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
"Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo
Ale są o tyle lepsze, że są z dodatków do Rome II i odpowiadają nacjom. Proponuję dorobić adnotacje w filmie.
Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
"Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo
Symbole pochodzą z Wrath of Sparta.
Bo CA się nie chciało pracować nad zmianą tego![]()