Hej mam problem z plikiem cfg.
Jest linijka:
[log]
to = mods/BellumCrucis7/logs/system.log.txt
level = * trace
chcę zamienić trace na error niestety gdy próbuję zapisać wyskakuje błęd "odmowa dostępu" co mam zrobić?
Piter bo do działania Bellum nie trzeba tego zmieniaćPo prostu po tej zmianie w logu wyskakują tylko krytyczne błędy a nie wszystkie, co powoduje że log ma kilkaset liniejek, a nie setki tysięcy
![]()
w moim przypadku było odznaczone. Dalej nie wchodzi...
Witajcie ponownie, znalazłem taki oto tekst, po angielsku i rozumiem jako tako, jednak problem jest dla mnie złożony z racji nieposiadania umiejętności grzebania w tych całych zmianach skrótów czy co to tam. Proszę, wytłumaczcie mi po kolei co mam zrobić. A brzmi to tak: Hello,
Have installed but cannot start it. When I use the icon,it says something like : "update bat to exe converter to pro" then exit.
I have the steam version of MTWII.
What can I do to run this mod ?
Thanks
I have started manually the exe. I had the message that kingdoms.exe was not in the path.
In the steam installation, there is no kingdoms.exe. So I copied medieval.exe to kingdoms.exe and now I can play the mod.
I do not know if it is the good workaround but at least it works.
Ale to odnosi się do Steama, to w końcu jaką masz wersję pudełkową czy Steam?
Pudelkową, ale myślałem, że być może uda się coś z tym zrobić. No cóż, instaluje stainless steel![]()
A piernicze w sumie już belluma, ani 7.0 czy 6,3 nie działają. Reinstalowalem to wszystko dziś kilka razy, łącznie z samą grą. Jestem pewny, że wszystko instaluje dobrze. Po kliknięciu w skrót wyskakuje duży komunikat bat.exe ( jeszcze po bokach coś tam update), a na końcu na 1 s jakieś literki (niestety nie da rady odczytać czegoś z v=pr. światla). Ale spokojnie, nie opuszcze medievala i biore się za orient und okzident i planetwar total warCzołem towarzysze pola bitwy.