Wszystko się zmienia tylko koala pozostaje zawsze taka sama.![]()
Wszystko się zmienia tylko koala pozostaje zawsze taka sama.![]()
"Nie jest umarłym ten, który spoczywa wiekami, nawet śmierć może umrzeć wraz z dziwnymi eonami"
Lepsza Koala niż ten ghul z Grimma![]()
Niech żyje Gwardia!
Calire Coffe jest cudowna. Twój kebab na awku jest brzydki.![]()
"Nie jest umarłym ten, który spoczywa wiekami, nawet śmierć może umrzeć wraz z dziwnymi eonami"
Dobra dobra nie będę dyskutował z fanem ghuli.![]()
Niech żyje Gwardia!
Moja Nami jest z nami już tyle lat. Raz zmieniłem na widły podczas akcji z wieśkiem i tak się dziwnie czułem że musiałem szybko wrócić do mojej Nami i więcej jej nie zdradzę.![]()
Śmierć to Twoje przeznaczenie.
A poza tym sądzę, że Rzym należy zniszczyć.
KABANOS to taka kiełbaska i zespół muzyczny, oba polecam.
Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.
In quexquichcauh maniz camanahuatl ayc pollihuiz yn iteno yn itauhca in Mexico-Tenochtitlan
Jeśli avek to tylko z Indianką!
https://www.youtube.com/channel/UCo3...6M-C3c_Wc_57BQ
Był czas kiedy osobnika owego zwano @zajac.
Jeśli zobaczysz na polskich forach ten avatar i nick będzie mieć 32 to jest duże prawdopodobieństwo ze to moje konto.
A tak ogólnie to ludzi jest sporo więc możliwe że Nami w kimś innym wzbudziła takie uczucie że ją sobie upodobał i nie mam o to do nich pretensji.
Śmierć to Twoje przeznaczenie.
A poza tym sądzę, że Rzym należy zniszczyć.
KABANOS to taka kiełbaska i zespół muzyczny, oba polecam.
Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.
Rezolutna dziewczyna.Ma to po matce![]()
Nie Talleyrand,napatrz się pan,nasłuchaj i nawąchaj aż do mdłości.Żeby pertraktować o pokoju,trzeba znać jego cenę.- Napoleon ( film z 2002 roku)
- Czy to wystarczy?
- Nie. Ale widok jest wspaniały.- (Napoleon 2002) Napoleon obserwujący początek wielkiej szarzy pod Eylau.
A tam jakieś chińskie bajki![]()
Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
U mnie niewielka zmiana, oczywiście wokół amerykańskiego konfliktu.
Nie Talleyrand,napatrz się pan,nasłuchaj i nawąchaj aż do mdłości.Żeby pertraktować o pokoju,trzeba znać jego cenę.- Napoleon ( film z 2002 roku)
- Czy to wystarczy?
- Nie. Ale widok jest wspaniały.- (Napoleon 2002) Napoleon obserwujący początek wielkiej szarzy pod Eylau.