Strona 85 z 161 PierwszyPierwszy ... 3575838485868795135 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 841 do 850 z 1605

Wątek: Seriale

Pan Koala Awatar Shay Ruan
    Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    189
    Otrzymał 126 podziękowań w 91 postach
    Za to moja osoba poleci ta ta ta ta tadaaaam Daredevil sezon drugi.
    Sezon ten może wydawać się trochę gorszy od poprzedniego głównie poprzez brak tak wyrazistego głównego złego jakim był Fisk w sezonie pierwszym. Serial nadrabia to genialnym wątkiem Punishera, który co tu dużo mówić jest największym wygranym tego sezonu. Nic więc dziwnego, że dużo się mówi o własnym serialu jaki dostanie ten bohater.

"Nie jest umarłym ten, który spoczywa wiekami, nawet śmierć może umrzeć wraz z dziwnymi eonami"

Asuryan
    Gość
    Wątek Elektry też ładnie się rozwija

Holy Father Awatar Volomir
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    173
    Otrzymał 265 podziękowań w 166 postach
    Cytat Zamieszczone przez zajac Zobacz posta
    Natomiast moja skromna osoba poleca jako odskocznię od wszelkich telewizyjnych rąbanek,strzelanek i spisków stare poczciwe Sex,drugs and Rock'n'roll

Kurde, zacząłem oglądać tego Vinyla. Świetny serial ale mam wrażenie, że im dalej tym bardziej twórcy się gubią. Może to moje oczekiwania są błędne, ale liczyłem na lepsze ukazanie czasów. Po pierwszych odcinkach widziałem fajną wizję czasów 70/80 lat, taką fajną przekrojówkę. A później? Na pierwszy plan wysuwa sie bezsensowny wątek rodzinny, jak w hollywódzkiej produkcji. Zespół z synem Jaggera... Fajny wątek - ale jako wątek, a nie głowni bohatertowie! Do tego liczyłem na jakieś muzyczne odkrycia. A tu bida. Ani starych, mało znanych perełek, ani nowych, młodych zespołów wykonujacych stare numery w nowych aranżacjach. Na plus za to na pewno glpwny bohater! Świetnie zagrany!

PS: Daredeavila widziałem, pierwszy odcinek, pierwszego sezonu. W ogóle mnie nie zainteresował. Niby każdy się spuszcza że taki inny, że lepszy. Może kiedyś się przekonam.

Pampa
    Gość
    Ktoś wie czyja to była głowa w Wikingach? Floki?

Troublemaker Awatar Nezahualcoyotl
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    373
    Otrzymał 893 podziękowań w 599 postach
    Cytat Zamieszczone przez Pampa Zobacz posta
    Ktoś wie czyja to była głowa w Wikingach? Floki?
    Spoiler: 
    Podobna do Flokiego chociaż nieudekorowana charakterystycznym dla niego makijażem.Oczywiście to tylko kolejna narkotyczna halucynacja Ragnara i lepiej żeby pozbył się skośnookiej dilerki bo już zaczyna mu nie dość że padać na umysł to dodatkowo na ciało (krwawienie z ust).Daleko jemu do tego samego wojownika z pierwszej serii bo teraz jest jego cieniem.
    Sami Wikingowie dali się podejść niczym dzieci.Nie mam tutaj na mysli łańcucha ale samą koncepcję przepłynięcia obok fortów bez ich zniszczenia a jedynie zaabsorwowania uwagi załogi pozorowanym atakiem od strony lądu.Pozostawienie obozowiska bez żadnej ochrony to już kolejny przykład głupoty zwłaszcza jeśli się wspomni że wcześniej mniejszymi siłami penetrując angielskie wybrzeże zawsze zabezpieczali się ostrokołem.
    Plus jedynie dla Rollo,Bjorna i Eckharta chociaż ten trzeci zaczyna zbyt mocno obrastać w pychę.

In quexquichcauh maniz camanahuatl ayc pollihuiz yn iteno yn itauhca in Mexico-Tenochtitlan

Jeśli avek to tylko z Indianką!
    https://www.youtube.com/channel/UCo3...6M-C3c_Wc_57BQ

Był czas kiedy osobnika owego zwano @zajac.

Pampa
    Gość
    Spoiler: 
    Moim zdanie Rollo rośnie na najlepsza postać w tym sezonie. Ogólnie też podoba mi się że Frankowie jako dużo bardziej zaaawansowani leją wikingów techniką. Bo jeżeli chodzi o Brytanię to była po prostu żenua. Teraz fajnie się ogląda te zmagania. Co do Chinki to faktyczne mnie denerwuje, ale w sumie wątek ze zdradziecką żoną Ragnara też nie jest najlepszy.

Stolnik Awatar Aztec
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    35
    Otrzymał 44 podziękowań w 37 postach
    VIKINGS
    Spoiler: 
    U mnie odcinek trwa około 30 minut, wątki z królową i tym dupczywłóczęgą oglądam na podwójnej, a bywa, że i na potrójnej szybkości, do fabuły nic nie wnosi, za to zajmuje czas. Co do postaci, prawda Rollo bardzo na plus, rośnie konkurencja dla Jeffreya z "Gry o tron", gdyż denerwuje mnie równie mocno. Teraz wiem jak wiele łączy CA i serial Vikingowie, ubogie AI zajac już wypisał wszystkie "smaczki" związane z bitwą, więc nie będę się powtarzał, bo zgadzam się zupełnie. Dodam tylko, że te "forty", a raczej strażnice na prawdę imponujące
    Popraw podpis

Troublemaker Awatar Nezahualcoyotl
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    373
    Otrzymał 893 podziękowań w 599 postach
    Ktoś wcześniej rekomendował serial "Marco Polo" i przyłączam się do tego głosu gdyż pomimo że obejrzałem zaledwie połowę pierwszego sezonu to jestem pozytywnie zaskoczony światem,charakterami,wydarzeniami oraz fabułą ukazanymi w tym serialu:

In quexquichcauh maniz camanahuatl ayc pollihuiz yn iteno yn itauhca in Mexico-Tenochtitlan

Jeśli avek to tylko z Indianką!
    https://www.youtube.com/channel/UCo3...6M-C3c_Wc_57BQ

Był czas kiedy osobnika owego zwano @zajac.

9. Użytkownicy którzy uznali post Nezahualcoyotl za przydatny:

Podkomorzy Awatar Bronti
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    257
    Otrzymał 118 podziękowań w 79 postach
    Cytat Zamieszczone przez zajac Zobacz posta
    Ktoś wcześniej rekomendował serial "Marco Polo" i przyłączam się do tego głosu gdyż pomimo że obejrzałem zaledwie połowę pierwszego sezonu to jestem pozytywnie zaskoczony światem,charakterami,wydarzeniami oraz fabułą ukazanymi w tym serialu:

To pewnie byłem ja

Rzeczywiście jest to świetny i wciągający serial

Jakoś chyba w czerwcu będziemy mieli premierę 2 sezonu

Asuryan
    Gość
    Tymczasem ruszył ostatni sezon Banshee. Zapowiada się bardzo ciekawie.

Strona 85 z 161 PierwszyPierwszy ... 3575838485868795135 ... OstatniOstatni