Do pierwszej części mogą dodać jeszcze Leśne Elfy np kilka miesięcy przed premierą części z Elfami. Najbardziej mnie niestety martwi że wielkość mapy dla samego dodatku z Elfami i Jaszczurkami spowoduję że wydadzą to jako ostatnią.
Do pierwszej części mogą dodać jeszcze Leśne Elfy np kilka miesięcy przed premierą części z Elfami. Najbardziej mnie niestety martwi że wielkość mapy dla samego dodatku z Elfami i Jaszczurkami spowoduję że wydadzą to jako ostatnią.
Si vis pacem, para bellum
Nie mogą, będą pewnie w 1 dodatku.
Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
"Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo
Oczywiście że mogą. Po pierwsze bez pierwszej części nie będziesz miał Athel Loren więc Leśne Elfy będą musieli dodać jako w pewnym sensie DLC do pierwszej części. Tutaj wg mnie mają dwie sensowne opcje albo dać je jako bonus za combo (kupienie pierwszej części i części z Elfami) lub wydać je jako DLC do pierwszej części w trakcie prac nad częścią z Elfami. Pierwsza opcja zachęca do kupienia obu części gry, a druga zapewnia im dodatkowy zastrzyk gotówki pomiędzy kolejnymi częściami gry. Na przykładzie tej części gry zauważ że Krasnoludy i Greenskini byli już praktycznie gotowi 3 miesiące temu czyli ponad 4 miesiące przed premierą gry. Nic nie stoi na przeszkodzie by przy okazji robienia Elfów skupili się na Leśnych w pierwszej kolejności i nijako "wycieli" ich z gry.
Si vis pacem, para bellum
Nie wyobrażam sobie by wydali elfy jako jedną frakcję; jak wydadzą to jako trzy lub dwie nację. Najbardziej mnie ciekawi jakie jednostki-jeśli będą takie rozszerzenia; wydadzą dla nacji do podstawki. Co najbardziej brakuję dla konkretnych frakcji-co mogliby wydać, bo nie wierzę,żeby wydali np wszystkich LL dla krasnoludów, czy orków.
Jastrząb, a choćby Matt Ward w swoim żałosnym End Times![]()
Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
"Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo
Napisałem,że nie chciałbym by tak było
Problem jest tylko z leśnymi, bo są w starym świecie, a DLC będzie o nowym, więc będą musieli pogłówkować jak je wydać. Co u orków, krasnoludów i w chaosie najbardziej brakuje?
W Wojownikach Chaosu patrząc tylko i wyłącznie na 8 edycję to maruderów miotających toporkami i maruderów na rumakach Slaanesha.