Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
"Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo
Coś mi się obiło o uszy-ale nie byłem pewny. W każdym razie, nie wierzę w więcej niż jedną jednostkę wampirów za darmo. Może dadzą coś- w paczce; z LL wampirów, bo przecież pisali, że samych LL nie będą dawali, tylko z obstawą. Chyba,że te paki LL będą płatne,bo coś mi się nie wydaję, żeby CA wydawała Paki z LL rasami czy mini kampaniami bezpłatnie.
Wydaje mi się że Lord Pack odnosi się tylko do DLC ale znowu z nimi nic nie wiadomo. Jak by dali mechanike uzupełniania jednostek dla Wampirów to bym w ciemno brał ten ścierwowóz, ale raczej sie na to nie zanosi :]
Si vis pacem, para bellum
No właśnie. Ja widzę to tak: 10 FLC- tych z obrazków; dają za darmo po premierze; reszta Packów- płatna do premiery drugiej części młotka ( elfy+jaszczuroludzie)
PS. Z machin dla wampirów mogą dać jeszcze upiorne relikwiarze lub trony sabatów. Macie jakieś pomysły na zastosowanie tych machin?
Ostatnio edytowane przez royal1410 ; 16-04-2016 o 11:36
Jeszcze jedna rzecz jest dla mnie interesująca. Mianowicie, pisali,że będą w Packach elitarne wersje jednostek z rosterów podstawki; dla imperium widzę dużo takich pojedynczych jednostek, a jak jest z pozostałymi rasami? -bo z tego co widziałem to nie ma jakiegoś specjalnego zróżnicowania np. w zombich czy w wybrańcach chaosu.
Trony Sabatów to zwykły mount, nie mam pojęcia czym może być Upiorny Relikwiarz chodzi o Mortis Engine. Te ulepszone wersje jednostek to będzie pewnie coś jak weterani/bohaterowie z poprzednich gier. Czyli zwykła jednostka z lepszymi statami i mniejszą ilością żołnierzy.
Si vis pacem, para bellum
Tak, Upiorny Relikwiarz to Mortis Engine.
Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
"Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo
Ja myślę, że te jednostki to jak np.Trupie główki, halabardnicy imperium; będzie coś takiego ja Brunszwiccy dragoni z dodatku Amerykańskiego do ETW. Dalej ponawiam poprzednie pytanie: jak to widzicie, jakie przykładowe jednostki mogą rozróżnić w pozostałych rasach?