Świetnie, więc ten temat jest off topem, majsterku....
Świetnie, więc ten temat jest off topem, majsterku....
Śnieżnych trolli nie kojarzę z lore. Jeśli chodzi o goblińskich fanatyków - są tylko fanatycy nocnych goblinów. Uznaję w lore tylko to, co wiem z bitewniaków. Jeśli chodzi o te jednostki - nie kojarzę ich.
A cała sprawa sprowadza się do faktu że 24,05,2016 wyjdzie gra która będzie podstawką, która będzie pozwala pograć i pobawić się. Będzie ona rozwijana z czasem o nową zawartość (darmową i płatną). Ilość tej zawartości dodanej zależeć będzie od sprzedaży. Jeśli masz lub znasz wersje karcianą to powinieneś wiedzieć jak to wygląda.
Iturielu, nie do końca się z Tobą zgodzę. Akurat sprawy FLC nie będą zależeć od sprzedaży - prędzej DLC od tego będą zależne.
Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
"Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo
Moja pomyłka chodziło mi o:![]()
Si vis pacem, para bellum
"-Azhag Rzeźnik (Korona Zła - polepszone relacje dyplomatyczne z nieumarłymi)"
Ale Nagash nie ujawnia się przed Azhagiem, bo pewnie gdyby wiedział, że kieruje nim starożytnych wróg Zielonoskórych i ogólnie dzikości, rozwaliłby-zmiażdzyłby tę koronę...
Te "polepszone relacje dyplomatyczne z nieumarłymi" są potwierdzone?
Tak, proszę poczytać na wikii gry. 11 dzień Festag - tam jest opisane.
Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
"Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo
Wcale nie złamali. Proponuję poczytać armybooki Orków i Goblinów i wątek z Azhagiem. Dla Orków mimo, że Azhag zachowuje się dziwnie ze strategiami to jednak zachowuje się jak typowy zielonoskóry.
Marzy mi się,żeby dodali w Packach różne rodzaje Troll: kamienne, rzeczne. Byłoby zróżnicowana ciężka piechota potworów idealne uzupełnienie dla Arch..coś tam, plus czarne orki, na skrzydłach dzicy orkowie na dzikach i tylko magia, lub machiny mogłyby mnie zatrzymać. A tak w ogóle, to czy mi się tak zdaję, czy mapy bitewne są strasznie małe w stosunku do maksymalnej ilości wojaków?