Strona 212 z 241 PierwszyPierwszy ... 112162202210211212213214222 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 111 do 2 120 z 2406

Wątek: Centrum humoru

Podkomorzy Awatar Bronti
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    257
    Otrzymał 118 podziękowań w 79 postach
    Wypowiedź młodego Stuhra na rozdaniu nagród na pewno słyszeliście

A oto odpowiedź na jego słowa -

Opowiem wam o moim wczorajszym spacerze. Założyłem Jedwabne (!) skarpety i już po chwilówce byłem gotowy do wyjścia.
    Jakiś pies, chyba suka, zaczęła na mnie szczukać. Zdębiałem jak posłanka Nowoczesnej na pytanie o kwotę wolną od podatku. No szczuka i szczuka, jak opętana! Nie wiedziałem jaka to rasa, ale z gęby trochę podobna do Bronka, więc albo pit-bul, albo bul-dog. Ze strachu puściłem cichego karolaka i zacząłem uciekać, dopóki bolka mnie nie złapała.
    Uratował mnie przechodzący obok marsz KOD-u. Pośród donośnego kwiku i agresywnego chrumkania usłyszałem głos Kijowskiego, który najgłośniej domagał się poszanowania demok(orpo)racji. ,,Cóż, komuna niby upadła, alimentalności Kijowskiego nie zmienisz" - pomyślałem. Kawałek obok znany aktor (nie będę podawał nazwiska) namawiał uczestników marszu do wzięcia kredytu na bardzo korzystne (kond)raty. Kilka metrów dalej, znana aktywistka, Joanna Grabarczyk usiadła na chodniku i moczyła w kałuży swoje tłuste HejtStopy. Grabowski, jak zwykle - sprzedawał idiotom garnki za kilka tysięcy. Dostrzegłem też Giertycha, ale na mój widok tylko zarżał z pogardą i pogalopował dostojnie na czoło marszu, tratując po drodze kilka świń.
    Dobra, bo uciekłem od tematu jak stuhr z tonącego okrętu. Minąłem brudny pojemichnik na śmieci. Jakiś pijaczyna, w spodniach dziurawych jak ponton imigrantów, rozpiął rozPOrek, wyjął peLisa i bezceromialnie odlał się na środku ulicy. Jego obleśna gęba wydała mi się znajoma. W pierwszej chwili myślałem, że to mój były kolega ze szkoły. ,,Przepraszam, czy pan Siołowski?" - zapytałem tego cuchnącego tanim winem żula. ,,Nie, nie Siołowski." - odpowiedział.
    Tak się zamyśliłem, że nie zauważyłem jak w coś wdepnąłem. Gówno? Taaa, chciałbym - ,,Gazeta Wyborcza". Ale ze mnie CiaWajda!
    Ok, może to nie było zbyt błysKODliwe przemówienie, no ale nie z każdym przemówieniem można trafić tak celnie jak Polański trafił w odbyt 13-latce. No, teraz to pojechałem po Jandzie... tzn bandzie! Jak Olbrychski autem po pijaku. Ale jak to się mówi, Petrupach do celu. Cóż - nie zawsze przemówienie wyjdzie tak lekko i swobodnie jak profesor Bartoszewski z obozu

Pampa
    Gość
    Żenujące, a przy okazji bardzo na pograniczu regulaminu. Radzę nie przesadzać.

Podkomorzy Awatar szwejk
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    219
    Otrzymał 371 podziękowań w 273 postach
    Internetowa grafomańska "poezja"

"Ej, cały oddział się uśmiał, aż niektórzy wołali "Ojeja!",
    Gdy srogi wachmistrz Luśnia pochwycił Tuhajbeja...
    ... przepraszam, jego syna, mrucząc: - Aż ty burasie,
    Ty ześ, wredna gadzino, porwał nam panią Basię.
    I chciałeś z nią figo-fago, aleś się wkopał w ambaras
    Coś ty jej uczynił, zgago, to my ci uczynim zaraz.
    Co rzekłszy na pal go nasadził, ustawił ten pal pionowo,
    Sumiaste wąsy przygładził, spojrzał i rzekł: - Prawidłowo.
    Tu z okrutnego bandyty zaczęli drwić całą paczką,
    Że niby taki przebity jak rolmops wykałaczką,
    Że może na flet futerał zrobić się z niego uda,
    A on wciąż nie umierał i ziewał - U, ale nuda.
    Potem się w konwersację wdał z kompanijnym kuchcikiem:
    - Hej, co tam na kolację? - Gorzałka i kaszka z mlikiem.
    Luśnia, widząc, ze coś nie klapuje, spytał z uszanowaniem:
    - Jak pan się właściwie czuje, wielce szanowny panie?
    A ów cynik i deprawator odrzekł bez zająknięcia:
    - Jak się czuję? Jak izolator linii wysokiego napięcia.
    - Czy to pana nie boli w ogóle? - jęknął zaczny wachmistrz w zdumieniu.
    - Nie, my nie takie rzeczy w Stambule przerabiali na szkoleniu."
    "A teraz słuchajcie wy, ludzie z NATO! Bombardujecie ścianę, co nie przepuszczała potoku afrykańskiej migracji do Europy, ścianę, co stopuje terrorystów . Tą ścianą była Libia. Rujnujecie ją. Wy - idioci. Za tysiące migrantów z Afryki, za wsparcie terrorystów będziecie płonąć w piekle. I tak będzie".

Mu'ammar al - Kaddafi

Troublemaker Awatar Nezahualcoyotl
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    373
    Otrzymał 893 podziękowań w 599 postach

In quexquichcauh maniz camanahuatl ayc pollihuiz yn iteno yn itauhca in Mexico-Tenochtitlan

Jeśli avek to tylko z Indianką!
    https://www.youtube.com/channel/UCo3...6M-C3c_Wc_57BQ

Był czas kiedy osobnika owego zwano @zajac.

Podkomorzy Awatar szwejk
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    219
    "A teraz słuchajcie wy, ludzie z NATO! Bombardujecie ścianę, co nie przepuszczała potoku afrykańskiej migracji do Europy, ścianę, co stopuje terrorystów . Tą ścianą była Libia. Rujnujecie ją. Wy - idioci. Za tysiące migrantów z Afryki, za wsparcie terrorystów będziecie płonąć w piekle. I tak będzie".

Mu'ammar al - Kaddafi

Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    373
    @Szwejku jak tak dalej pójdzie pod rządami Kurskiego to i TVP będzie mogło się pojawić w tej karykaturze .

Znalezione na necie:
    Z pamiętnika terrorysty
    Dzień 1
    Od miesiąca przygotowywaliśmy się zrobić atak na Polskę. Teraz jestem razem z wieloma innymi, którzy są gotowi oddać życie za wiarę. Na lotnisku, co prawda zgubiła się część naszych bagaży, ale dużo zostało. Przed lotniskiem pobili nas łysi panowie w spodniach z paskami. Wynajęliśmy pokój w hotelu.
    Dzień 2
    Razem z Al-Muzharedinem i Olazeherem podłożyliśmy bomba w samochodzie i poszliśmy oglądać Wiadomości. Ponieważ nic nie nie mówili o samochodzie-pułapce, poszliśmy sprawdzić co się stało. Z samochodu zniknęły - radio, wycieraczki, pokrowce na fotele, lusterka, blokada na kierownice oraz bomba. Na parkingu pobili nas łysi panowie w spodniach z paskami.
    Dzień 3
    Dzisiaj odpoczywamy po porażce. Pobili nas łysi panowie. Maja nam przysłać DODATKOWY SPRZĘT Z naszego Kraju. Wieczorem posłaliśmy 5 naszych oo najtwardszymi łbami zrobić Baru, Mieli zapić Polaków na Śmierć. Wszyscy polegli w boju, pomodliliśmy się za nich. Przed barem pobili nas łysi panowie.
    Dzień 4
    Ponieważ ukradli nam Telewizor z Hotelu, słuchamy radia. Chrześcijański, Polski przywódca duchowy jest jeszcze gorszy niż nasz! Nienawidzi Żydów i Masonów, którzy chcą zniszczyć Polski Naród. Czyżby ktoś nas ubiegł? Mamy nadzieje, że ten Rydzyk nie dowie się o nas, póki będziemy w tym Kraju. Nie pobili nas łysi panowie, siedzimy w domu.
    Dzień 5
    Trwają przygotowania zrobić zburzenia Pałacu Kultury. Miał przyjść dzisiaj sprzęt, ALE Wszystko zgubiło SIĘ na poczcie, doszła TYLKO paczka z instrukcjami Jak używać Broni, Która Nie doszła. Oglądaliśmy "M jak miłość", Alezhebar popłakał SIĘ.
    Dzień 6
    Wysłaliśmy kopertę z wąglikiem zrobić Polskiego Prezydenta. Nie doszła. Pobili NAS PRZED Poczty łysi Panowie.
    Dzień 7
    Dzisiaj kulminacyjny punkt, burzymy Pałacu Kultury. Z braku ładunków wybuchowych, kupiliśmy Dobre niemieckie Lopaty w supermarkecie i podkopujemy Fundamenty - Chyba ruskie bo twarde. Lopaty połamały SIĘ. Pobili nas łysi panowie koło jakiegoś ichnich Pomnika Nieznanego Bojownika.
    Dzień 8
    Dzisiaj Al-Quaherezejuan podjął SIĘ samobójczej misji! Wbiegnie oo Bomba zrobić jakiegoś niemieckiego supermarketa i zdetonuje ja. Wrócił po 6 godzinach. Najpierw ukradli mu bombe, pobili potem na przejściu dla pieszych łysi panowie.
    Dzień 9
    nic nas tu PO - Polacy podobno wybrali sobie w zejszłym Roku nowego Prezydenta.
    Wracamy zrobić Kraju. Na lotnisku pożegnali nas łysi panowie, chcący Chyba rozegrać z Nami ostatni Mecz w bejsbola.

In quexquichcauh maniz camanahuatl ayc pollihuiz yn iteno yn itauhca in Mexico-Tenochtitlan

Podkomorzy Awatar szwejk
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    219
    Cytat Zamieszczone przez zajac Zobacz posta
    @Szwejku jak tak dalej pójdzie pod rządami Kurskiego to i TVP będzie mogło się pojawić w tej karykaturze .
    A i owszem. To obrazek uniwersalny. Wystarczy podmienić logo, w zależności od koniunktury

Mu'ammar al - Kaddafi

Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    373
    Donald miażdży

9. Użytkownicy którzy uznali post Nezahualcoyotl za przydatny:

Podkomorzy Awatar szwejk
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    219
    Dialektyka postępu

Mu'ammar al - Kaddafi

Podkomorzy Awatar Bronti
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    257
    Otrzymał 118 podziękowań w 79 postach
    Kochani, nie możemy przejść obojętnie wobec tekstu z Gazety Wyborczej, gdzie podano nam do myślenia, iż Państwo Islamskie boi się Europy i idei europejskich. Jest to oczywiście "true story", dlatego też Europa powinna się zastanowić, co może zrobić, iżby przestać straszyć islamododatnich bojowników. Naszym zdaniem do Państwa Islamskiego powinna udać się europejska delegacja, która zorganizuje szereg konferencji, szkoleń, manif, marszów szmat i marszów równości, i która zainstaluje odpowiednie komisje i komitety, dzięki którym osobobojownicy przekonają się, że Europy nie trzeba się bać, a co więcej - należy szanować jej dorobek. Bardzo chętnie zobaczylibyśmy zwłaszcza warsztaty genderowe, w ramach których fallusododatni osobobojownicy przebieraliby się w hidżaby, a waginoosoby realizowały paradygmat nowoczesnej bojowniczki wymachującej kałasznikowem. Jesteśmy pewni, że w niejednym bojowniku odezwie się jego skryta natura i powie do kolegi: "Ahmed, odkryłem nową siebie, zostaję w tym hidżabie " Następnie zaimplementujemy im tam demokrację, prawa człowieka, regulacje, sprawdzimy, czy piasek na pustyni spełnia normy sypkości i grubości ziaren, a także czy wielbłądy sa zachipowane i czy został odprowadzony za nie podatek. I jak po tym wszystkim mieliby nie przestać się bać Europy? Przecież nic tylko ją pokochać!

Strona 212 z 241 PierwszyPierwszy ... 112162202210211212213214222 ... OstatniOstatni