Strona 204 z 267 PierwszyPierwszy ... 104154194202203204205206214254 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 031 do 2 040 z 2664

Wątek: Dyskusja ogólna o Total War: Warhammer

Dowódca 101. Powietrznodesantowej Awatar Arroyo
    Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Otrzymał 1 041 podziękowań w 702 postach
    Cytat Zamieszczone przez Jsatrzab Zobacz posta
    Arroyo następnym razem radzę przeczytać tekst przed opublikowaniem bo strasznie dużo błędów.
    Dziwne, błędów raczej wielu nie zauważyłem. To samo może potwierdzić Temer, jak i Polemajos. Pokaż mi może 1 błąd, który mógłby być możliwy.

EDIT: Zaledwie kilka drobnych błędów, więc "strasznie dużo błędów" to przesadzona opinia.

Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
    II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
    "Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo

Podstoli Awatar Jsatrzab
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    39
    Otrzymał 89 podziękowań w 59 postach
    Sporo błędów jest taki których ci przeglądarka nie wykryje, składniowych złych odmian itp
    Si vis pacem, para bellum

Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Sporo błędów jest taki których ci przeglądarka nie wykryje, składniowych złych odmian itp
    Akurat odmian i składniowych nie zauważyłem, jeśli chcesz wiedzieć.

EDIT: Fakt, wyłapałem trochę błędów. Już je poprawiam.

Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
    II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
    "Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo

Chłop
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    0
    Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
    Jak jest z optymalizacją i wymaganiami gry? Słyszałem że CA przeszło ze swoim silnikiem na 64 bity. A wszystkie poprzednie Total Wary korzystały tylko z jednego rdzenia CPU, czy to prawda?

Podczaszy Awatar LEGION
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    2
    Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
    Strasznie się cieszę, że wreszcie wyszedł ten Warhammer. Nareszcie powiedzą co będzie dalej.
    Z recenzji Warhammera na onecie: ''Rome II był przesadnie skomplikowany....'', i na tym porzuciłem dalszą lekturę onetowych specjalistów od Total War.
    Tyberiusz wrócił na Capri..

Asuryan
    Gość
    Ma być opcja preloadu dla preorderów ale więcej szczegółów nie podawali.
    Już jest dostępna.

Chłop
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    0
    Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
    czyli co macie już grę, ciekawe kiedy ja będę grał zamówiłem w media markt w steel boxie.

Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Cytat Zamieszczone przez LEGION Zobacz posta
    Strasznie się cieszę, że wreszcie wyszedł ten Warhammer. Nareszcie powiedzą co będzie dalej.
    Z recenzji Warhammera na onecie: ''Rome II był przesadnie skomplikowany....'', i na tym porzuciłem dalszą lekturę onetowych specjalistów od Total War.
    Najśmieszniejsze w ich recenzji jest to, że uznali animacje za plus

Cześnik Awatar Bartolomeo
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    62
    Otrzymał 58 podziękowań w 39 postach
    Dx 12 nie jest póki co dostępny, na Ppc jest wzmianka ze na i7 4770k 4.5 @ + 1080gtx w bitwie 4x4 gra krztusi się w 20 fsach .Nowy Tw interesował mnie wyłącznie w kwestii optymalizacji, być moze dx12 przyniesie lekki wzrost ale mial byc na dzień premiery a nie z którymś tam patchem.Ca obrało droge prostego koszenia siana i chyba na tej drodze zostaną

Łowczy
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    6
    Otrzymał 12 podziękowań w 11 postach
    Kurcze, ja juz zamowilem bo w sumie i tak bym zamowil nawet jakby bylo slabe ( mam wszystkie Total War ) ale wasze opinie nie napawaja optymizmem. Widze ze znowu dostajemy niedokonczony produkt. Pewnie razem z loadem juz jakis patch bedzie fajnie ze piszecie obiektywnie a nie wychwalacie ta gre nie wiadomo jak bo niektorzy youtuberzy zagraniczni to prawie ze w samych superlatywach opisali. Az mnie porwali, ale wasze recenzje sprowadzily mnie na ziemie

Strona 204 z 267 PierwszyPierwszy ... 104154194202203204205206214254 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów