Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
"Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo
Sporo błędów jest taki których ci przeglądarka nie wykryje, składniowych złych odmian itp
Si vis pacem, para bellum
Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
"Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo
Jak jest z optymalizacją i wymaganiami gry? Słyszałem że CA przeszło ze swoim silnikiem na 64 bity. A wszystkie poprzednie Total Wary korzystały tylko z jednego rdzenia CPU, czy to prawda?
Strasznie się cieszę, że wreszcie wyszedł ten Warhammer. Nareszcie powiedzą co będzie dalej.
Z recenzji Warhammera na onecie: ''Rome II był przesadnie skomplikowany....'', i na tym porzuciłem dalszą lekturę onetowych specjalistów od Total War.
Tyberiusz wrócił na Capri..
czyli co macie już grę, ciekawe kiedy ja będę grał zamówiłem w media markt w steel boxie.
Dx 12 nie jest póki co dostępny, na Ppc jest wzmianka ze na i7 4770k 4.5 @ + 1080gtx w bitwie 4x4 gra krztusi się w 20 fsach .Nowy Tw interesował mnie wyłącznie w kwestii optymalizacji, być moze dx12 przyniesie lekki wzrost ale mial byc na dzień premiery a nie z którymś tam patchem.Ca obrało droge prostego koszenia siana i chyba na tej drodze zostaną
Kurcze, ja juz zamowilem bo w sumie i tak bym zamowil nawet jakby bylo slabe ( mam wszystkie Total War ) ale wasze opinie nie napawaja optymizmem. Widze ze znowu dostajemy niedokonczony produkt. Pewnie razem z loadem juz jakis patch bedziefajnie ze piszecie obiektywnie a nie wychwalacie ta gre nie wiadomo jak
bo niektorzy youtuberzy zagraniczni to prawie ze w samych superlatywach opisali. Az mnie porwali, ale wasze recenzje sprowadzily mnie na ziemie
![]()