Strona 216 z 267 PierwszyPierwszy ... 116166206214215216217218226266 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 151 do 2 160 z 2664

Wątek: Dyskusja ogólna o Total War: Warhammer

Dowódca 101. Powietrznodesantowej Awatar Arroyo
    Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Otrzymał 1 041 podziękowań w 702 postach
    Dział na mody utworzony - Szkoła Inżynieryjna. Także możecie już zakładać tematy w tamtym dziale odnośnie modów

Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
    II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
    "Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo

Sara Temer
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez Bartolomeo Zobacz posta
    Hę, jak to nie ma animacji walki? To jak to wygląda ?
    No machają sobie bronią przed sobą, wymiany ciosów czy animacji "wykańczania" wroga nie uświadczysz ;-;

Troublemaker Awatar Nezahualcoyotl
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    373
    Otrzymał 893 podziękowań w 599 postach
    Zatem to faza końcowa czy przejściowa w tej grze?

In quexquichcauh maniz camanahuatl ayc pollihuiz yn iteno yn itauhca in Mexico-Tenochtitlan

Jeśli avek to tylko z Indianką!
    https://www.youtube.com/channel/UCo3...6M-C3c_Wc_57BQ

Był czas kiedy osobnika owego zwano @zajac.

Cześnik Awatar Defungor
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    48
    Otrzymał 33 podziękowań w 21 postach
    Animacje są jak w Rome 1, czyli wymachiwanie bronią i postacie same się przewracają.
    Jam jest Defungor, Pierwszy co Żubra wypił, Władca Pastwisk i Żubrów Wszystkich, Zrodzony z Puszki Wielkiej, Przyjaciel Wszystkich Prażubrów, Jedyny Gazowany i Niepasteryzowany, Obrońca Pijanych, Pogromca Trzeźwych.....

Szambelan Awatar K A M 2150
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    12
    Otrzymał 52 podziękowań w 45 postach
    Walka wygląda jak w medievalu 2, więc nie ma synchronizowanych animacji między wojakami, czyli nie ma miejsca na np: animacje odcinana ręki, wynika to z tego, że w grze jest zbyt dużo różnych modeli używających innych szkieletów i taki imperialny szermierz musiałby mieć inną animację jak walczy z goblinem, krasnoludem, orkiem, wojownikiem chaosu, wojownikiem chaosu z mieczem i tarczą, wojownika chaosu z halabardą itd.

Moderatorzy Lokalni Awatar DonVega
    Tournaments Joined
    4
    Tournaments Won
    1
    Podziękował
    2
    Otrzymał 57 podziękowań w 45 postach
    Jednym z plusów jest to że oddziały nie da się rozciągnąć w sznurki - kurcze ze tez dopiero teraz na to wpadli................

Nie wiem jaka broń będzie użyta w trzeciej wojnie światowej, ale czwarta będzie na maczugi.
    Albert Einstein

7. Użytkownicy którzy uznali post DonVega za przydatny:

Cześnik Awatar Bartolomeo
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    62
    Otrzymał 58 podziękowań w 39 postach
    http://www.purepc.pl/karty_graficzne...x_11?page=0,18

Dla zainteresowanych, test wydajności na Purepc

Troublemaker Awatar Nezahualcoyotl
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    373
    Otrzymał 893 podziękowań w 599 postach
    Jak się prezentuje dyplomacja w najnowszej odsłonie TW?

Podczaszy Awatar Memnon[pl]
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    46
    Otrzymał 85 podziękowań w 52 postach
    Cytat Zamieszczone przez zajac Zobacz posta
    Jak się prezentuje dyplomacja w najnowszej odsłonie TW?
    Dla mnie po 160 turach grania imperium dyplomacja to chyba najwiekszy plus tego nowego TW.
    Mianowicie -sojusznik ptrafi przyjsc z polowy mapy zeby pomoc w obornie twoich ziem.Kilka razy Bretonia ratowala mi juz tyly wycinajac w pien armie Chaosu.To samo zrobila Estalia a nawet Krasnoludy sciagnely armie zeby odeprzec Wampiry.
    Wskazanie celu dla sojusznikow tez dziala bardzo dobrze-po wskazanii ataku na Norske w nastepen j turze 4 moich sojusznikow poslalo tam 6 armi .Da sie zrobic cos dobrze-ano da sie..Jak dla mnie dyplomacja dostaje 11/10...
    Szkoda tylko ze jak juz wspomniano animacje sa lekko skopane,bitwy tez trwaja zbyt krotko-ciezko o jakakoliwek taktyke.
    Mam tez nadzieje ze natsepne DLC i FLC zmienia troche wyglad jednostek poniewaz na razie cala Norska to kopiuj/wklej Chaosu.To samo tyczy nacji Bretoniskich-wszytskie wygladja jak Bretonia i nacji imperialnych-a taki np Kislev powinien miec inne wojska itp.
    Ogolnie gra jak na obecny sklad CA wypadla w miare dobrze.
    Kiedy życie Cię nie pieści,podnieś głowę w górę i zaciśnij pięści

Dowódca 101. Powietrznodesantowej Awatar Arroyo
    Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Otrzymał 1 041 podziękowań w 702 postach
    Cytat Zamieszczone przez Memnon[pl] Zobacz posta
    Dla mnie po 160 turach grania imperium dyplomacja to chyba najwiekszy plus tego nowego TW.
    Mianowicie -sojusznik ptrafi przyjsc z polowy mapy zeby pomoc w obornie twoich ziem.Kilka razy Bretonia ratowala mi juz tyly wycinajac w pien armie Chaosu.To samo zrobila Estalia a nawet Krasnoludy sciagnely armie zeby odeprzec Wampiry.
    Wskazanie celu dla sojusznikow tez dziala bardzo dobrze-po wskazanii ataku na Norske w nastepen j turze 4 moich sojusznikow poslalo tam 6 armi .Da sie zrobic cos dobrze-ano da sie..Jak dla mnie dyplomacja dostaje 11/10...
    Szkoda tylko ze jak juz wspomniano animacje sa lekko skopane,bitwy tez trwaja zbyt krotko-ciezko o jakakoliwek taktyke.
    Mam tez nadzieje ze natsepne DLC i FLC zmienia troche wyglad jednostek poniewaz na razie cala Norska to kopiuj/wklej Chaosu.To samo tyczy nacji Bretoniskich-wszytskie wygladja jak Bretonia i nacji imperialnych-a taki np Kislev powinien miec inne wojska itp.
    Ogolnie gra jak na obecny sklad CA wypadla w miare dobrze.
    Z tym, że co do frakcji Bretonnii nie winno się dawać im innych jednostek - gdyż jak mówiłem to frakcje Bretonnii, które łączysz w konfederacje + nie ma w żadnym AB jednostek, którymi się oddzielne diukostwa wyróżniają. To samo z Imperium - jedyne, co do zamiany by było to:
    rostery Estalii, Tilei i Kislevu
    zwiększenie rosteru Księstw Granicznych o podstawowe jednostki Bretonnii.

Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
    II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
    "Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo

Strona 216 z 267 PierwszyPierwszy ... 116166206214215216217218226266 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów