Dwóch LL'ów. Kup lepiej tę grę, bo wg mnie pytasz ciągle o najdrobniejsze rzeczy gry.
Dwóch LL'ów. Kup lepiej tę grę, bo wg mnie pytasz ciągle o najdrobniejsze rzeczy gry.
Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
"Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo
To zle? sorry 169 zł drogą nie chodzi. Jak już pisałem nie zamierzam wydawać prawie 200 zł na podstawkę z jednym DLC.
Złe jest to, że o najdrobniejsze rzeczy w grze pytasz![]()
Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
"Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo
To przepraszam bardzo o co mam pytać?
Zerkać na filmy i przyglądać się grze. Poza tym zbierać hajs na grę. Rozumiem, że możesz się pytać o coś ważnego, ale o najdrobniejsze rzeczy?
Już pisałem, dlaczego teraz nie kupię.
Oglądam właśnie filmiki Remixa z kampanii chaosem i północ jest olbrzymia. Nie wyobrażam sobie że zostawią tyle tereny niegrywalnym, na oko wielkością dorównuje imperium.
Śmierć to Twoje przeznaczenie.
A poza tym sądzę, że Rzym należy zniszczyć.
KABANOS to taka kiełbaska i zespół muzyczny, oba polecam.
Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.
Były może jakieś informacje albo przecieki jakie płatne dlc najpierw wypuszczą?
Myśląc jeszcze raz o FLC wpadł mi do głowy pewien pomysł - może właśnie zamiast Krella dostaniemy Walacha Harkona, przywódcę Krwawych Rycerzy? W sumie możliwe, skoro w pierwszym FLC mogą być Krwawi Rycerze![]()