Strona 33 z 368 PierwszyPierwszy ... 2331323334354383133 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 321 do 330 z 3671

Wątek: DLC/FLC/Legendarni Lordowie - spekulacje, dyskusja.

Dowódca 101. Powietrznodesantowej Awatar Arroyo
    Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Otrzymał 1 041 podziękowań w 702 postach
    Dobra, ułożyłem karty. Z tego wynika, że za tydzień, max 2 tygodnie dowiemy się o pierwszym DLC. Pytanie tylko, jakie:
    1. Krew
    2. Dwóch Lordów dla Imperium/Krasnoludów.
    3. Norska

Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
    II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
    "Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo

Zbanowany
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1
    Otrzymał 5 podziękowań w 5 postach
    Mnie to na przykład ciekawi kiedy pojawią się informacje o pierwszym DLC, starego świat. W przyszłym tygodniu, czy pózniej. Jak myślicie?

Cześnik Awatar Defungor
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    48
    Otrzymał 33 podziękowań w 21 postach
    Oby jak najszybciej, bo bez krwi nie da się praktycznie grać
    Jam jest Defungor, Pierwszy co Żubra wypił, Władca Pastwisk i Żubrów Wszystkich, Zrodzony z Puszki Wielkiej, Przyjaciel Wszystkich Prażubrów, Jedyny Gazowany i Niepasteryzowany, Obrońca Pijanych, Pogromca Trzeźwych.....

Asuryan
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez Aryann Zobacz posta
    Precyzowali gdzieś co za elfy mają być w drugiej części? Moim zdaniem będą to tylko HE i DE bo leśne niespecjalnie są na Ulthuanie potrzebne.
    Nie precyzowali. Na dobrą sprawę nawet nie wiadomo czy dodadzą Ulthuan w tym zapowiadanym dodatku lub/i Naggaroth. Nawet Lustria nie jest pewna, bo mogą dać jaszczury daleko na południu Czarnego Lądu, które zapuściły się tam w pogoń za skavenami. Mogą dać tylko HE, tylko DE lub tylko WE - tym bardziej że Loren już jest w grze, tylko że jak na razie jako teren niedostępny (lity las do którego nie można wejść). Spokojnie można dać tam jakąś 2-3 regionową prowincję.

Cytat Zamieszczone przez Ituriel32 Zobacz posta
    Nie wiem dlaczego ale takie paczki nie pasują mi jako rasowe. Powodów jest kilka:
    - Wyobraź sobie paczkę dla każdej rasy by każda miała po 4 lordów... Wiesz ile by to kosztowało.
    - Liczba agentów na rasę była by kosmiczna.
    Nie, nowi agenci byli by tylko do nowych ras grywalnych. Np paladynów i kapłanki Pani Jeziora dla Bretonni. Przecież danie im agentów Imperium by było zupełnie bezsensowne (zabijające klimat). Skrytobójców/mnichów plagi/mistrzów stad dla skavenów, etc.

Cytat Zamieszczone przez Arroyo Zobacz posta
    Załóżmy, że będzie to Lord Pack dla Krasnoludów. Dostalibyśmy zapewne:
    Josefa Bugmana
    Thoreka Żelazną Brew
    Zabójcę Smoków
    Zabójcę Demonów
    Krasnoludzkich Strażników/Balistę
    Wojowników Bugmana i Piratów Dronga Drągala z Psów Wojny.
    Bugman to tylko dowódca regimentu, a nie król. Nie nadaje się na generała całej armii, czyli LL. Ale wraz ze swoimi wojownikami na unikalną jednostkę już jak najbardziej. Co innego taki król Kazador (co z tego, że to król istniejącego w grze Karak Azul, skoro dali do krasnoludów Ungrima, faktycznie króla Karak Kadrin...) czy mistrz gildii inżynierów Burlok Damminson, lub nawet lord run Kragg Ponury (dane mam z 4 edycji, więc te stanowiska może już piastować ktoś inny, choć taki krasnoludzki cyborg jako generał byłby fajny. Zamiast zabójców jako zwykłych lordów mogą dać mistrzów gildii inżynierów i lordów run (u wampirów jako agenci są między innymi wampirzyce i nekromanci, a jako generałowie lordowie wampirów i mistrzowie nekromanci).

Cytat Zamieszczone przez Arroyo Zobacz posta
    Dalej - na pewno dostaniemy Wysokie Elfy, Leśne Elfy, Mroczne Elfy i Jaszczuroludzi. W FLC Zwierzoludzi, a w DLC Demony Chaosu. Potem Skavenów i Ogry - w DLC Królów Grobowców i w FLC Krasnoludy Chaosu. Jak to wyjdzie? Zobaczymy.
    Na pewno to dostaniemy w pierwszym dodatku kampanii jakieś elfy (nie wiadomo jakie i czy wszystkie) i Jaszczuroludzi. W drugim kampanii Skavenów i Ogry. Wielce prawdopodobne, że dostaniemy wcześniej FLC rasy Bretonni. Reszta to tylko nasza gdybanina i mniej lub bardziej pobożne życzenia
    Ostatnio edytowane przez Asuryan ; 01-06-2016 o 23:16

Zbanowany
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1
    Otrzymał 5 podziękowań w 5 postach
    Jedno jest pewne, pierwszym FLC będzie dla Wampirów, miejmy nadzieję, że jak najszybciej. Choć moim zdaniem to FLC powinno być wydane wraz z premierą, w końcu info. o nim znalazło się już przy rosterze wampirów, więc powinni to potraktować jako zawartość już przygotowaną na premierę.

Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Cytat Zamieszczone przez Asuryan Zobacz posta
    Bugman to tylko dowódca regimentu, a nie król. Nie nadaje się na generała całej armii, czyli LL. Ale wraz ze swoimi wojownikami na unikalną jednostkę już jak najbardziej. Co innego taki król Kazador (co z tego, że to król istniejącego w grze Karak Azul, skoro dali do krasnoludów Ungrima, faktycznie króla Karak Kadrin...) czy mistrz gildii inżynierów Burlok Damminson, lub nawet lord run Kragg Ponury (dane mam z 4 edycji, więc te stanowiska może już piastować ktoś inny, choć taki krasnoludzki cyborg jako generał byłby fajny. Zamiast zabójców jako zwykłych lordów mogą dać mistrzów gildii inżynierów i lordów run (u wampirów jako agenci są między innymi wampirzyce i nekromanci, a jako generałowie lordowie wampirów i mistrzowie nekromanci).
    Na pewno Kazadora nie dostaniemy, raczej albo Thoreka (Mistrza Kowali Run z Karak Azul), albo Belegara - króla Karak Osiem Szczytów.

Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
    II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
    "Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo

Podstoli Awatar Krwawy_Baron
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    65
    Otrzymał 50 podziękowań w 43 postach
    Patrzcie co znalazłem: http://whenc.totalwar.com/#/faction/wh_main_ksl_kislev

Czyżby pierwszym DLC frakcyjnym był Kislev?

Szambelan Awatar Il Duce
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    163
    Otrzymał 384 podziękowań w 264 postach
    Jak Ty to znalazłeś? Jak się wchodzi w rasy to Kislevu brak...
    Keep your friends rich and your enemies rich and wait to find out which is which.

Podstoli Awatar Krwawy_Baron
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    65
    Otrzymał 50 podziękowań w 43 postach
    Zaczęło się od tego, że przez google'a szukałem Bretonni na warhammerowej encyklopedii - znalazłem link (poniżej) na jakimś forum. Wtedy też pomyślałem, że może CA zaczęła już coś grzebać na encyklopedii więc zacząłem kombinować z różnymi frakcjami analogicznie do istniejących już stron - najpierw próbowałem z Norską ale nic nie wyszło. Drugi poszedł Kislev

Niżej macie działającą Bretonnię (choć oczywiście strona jest póki co okrojona w porównaniu np. do Chaosu czy Imperium)
    http://whenc.totalwar.com/#/faction/..._brt_bretonnia

Estalii i Tilei póki co nie ma

Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Albo Kislev, albo Lords Pack będzie pierwszy. Ew. krew.

Strona 33 z 368 PierwszyPierwszy ... 2331323334354383133 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów