Strona 233 z 267 PierwszyPierwszy ... 133183223231232233234235243 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 321 do 2 330 z 2664

Wątek: Dyskusja ogólna o Total War: Warhammer

Dowódca 101. Powietrznodesantowej Awatar Arroyo
    Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Otrzymał 1 041 podziękowań w 702 postach
    Cytat Zamieszczone przez Ituriel32 Zobacz posta
    W końcu mogę grać i wrażenia mam mieszane.

Gra jest dużo trudniejsza co jest olbrzymim plusem. Niestety różnica między średnim a trudnym jest za duża.

Te konfederacje u zielonych są zbyt śmieszne. Co 8 tur przyłączają jakieś inne plemię. Po 40 mają w zasadzie cały dół mapy.

Ale największy minus jest za bitwy, czuje się jakbym dowodził chłopami i milicją miejską...
    1. Dlatego tym bardziej przyjemnie gra mi się na vh - głównie dlatego, że uwielbiam wyzwanie, jakie AI mi stawia
    2. Co z tego, skoro i tak Grimgora i Zielonoskórych często Krasnoludy łatwo eliminują?
    3. Początkowe jednostki tak mają, ale jak u Zielonoskórych dojdziesz do monstrów, debeściaków Orków/Czarnych Orków itd. to klękajcie narody.

Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
    II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
    "Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo

Skaveński Spacz-Inżynier, Sługa Lorda Chaosu Thorgara Okrwawionego Awatar Kasquit
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    8
    Otrzymał 38 podziękowań w 29 postach
    Zrobili tak, że Chaos i Orkowie nie mogą handlować...
    Ale przecież to nieco niefajne...
    Zamknęli już z góry możliwość, a w tym lore handlowali nieraz z Krasnoludami Chaosu...

Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Nie wyobrażam sobie, by frakcja, będąca hordą, miałaby handlować z innymi. To po raz. Po dwa - Krasnoludy Chaosu będą pewnie w drugim dużym dodatku.

Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
    II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
    "Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo

Zbanowany
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1
    Otrzymał 5 podziękowań w 5 postach
    Nie chcę wbijać kija w mrowisko, ale CA mogłaby jakieś zapowiedzi puścić. W końcu nie po to nie kupiłem WTW, żeby nie ekscytować się jakie DLC/FLC dostane wraz z podstawką.

Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Moment, mój mózg musi ogarnąć, o co Tobie chodzi. Masz na myśli to, że nie kupiłeś Warha, ale jednak na zapowiedzi DLC czekasz? Bez sensu...

Łowczy
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    9
    Otrzymał 29 podziękowań w 23 postach
    Cytat Zamieszczone przez Jsatrzab Zobacz posta
    Belki doświadczenia były jak dotąd w każdym TW więc i tu pewnie będą.

Jako że zaraz dostanę bana, chciałbym korzystając z okazji pożegnać się ze wszystkimi ogarniętymi użytkownikami tego forum, mam nadzieję że Warhammer TW sprawi wam wiele radości i nie zawiedzie pokładanych w nim nadziei. Pozdrawiam Jsatrzab.

W Shogunie 1 był HONOR, który nie był doświadczeniem bo można go było stracić
    "********* ***** ********** ******, *************" - Zbigniew Stonoga (cenzura na prośbę moderacji )

Zbanowany
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1
    Otrzymał 5 podziękowań w 5 postach
    Jak to nie ma sensu nie kupiłem i czekam, aż wyjdą DLC/FLC które do kupna mnie zachęcą. Nie mam zamiaru wydawać ponad 100 zł za podstawkę jednostki wydawane w FLC jako pojedyńcze.

Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    A wiesz, że przecież w same DLC i FLC nie pograsz bez podstawki? Argument obalony.

Podstoli Awatar Jsatrzab
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    39
    Otrzymał 89 podziękowań w 59 postach
    Cytat Zamieszczone przez Arroyo Zobacz posta
    A wiesz, że przecież w same DLC i FLC nie pograsz bez podstawki? Argument obalony.
    Chodzi mu o to, że nie zapłaci za grę normalnej ceny, tylko poczeka aż gra będzie w przecenie/pakiecie z DLC. Oczywiście nie przeszkodzi mu to męczyć nas głupimi pytaniami przez najbliższe 2 lata aż uzbiera pieniądze od zębowej wróżki...
    Si vis pacem, para bellum

10. Następujących 3 użytkowników podziękowało Jsatrzab za ten post:

Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Oczywiście pewnie nim taka edycja wyjdzie, minie z 5-10 lat, jak przy ETW i NTW z pomarańczowego pudełka Czyli będzie co zbierać (If You know, what I mean)

Strona 233 z 267 PierwszyPierwszy ... 133183223231232233234235243 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów