Jednak mielsicie racje
28 lipiec nowe DLC
Jednak mielsicie racje
28 lipiec nowe DLC
Kiedy życie Cię nie pieści,podnieś głowę w górę i zaciśnij pięści
To teraz jeszcze leśne elfy/bretka i można się zacząć zastanawiać nad kampanią dwu osobową.
28 lipiec to trochę późno.
Mam nadzieje że ich gra jako horda będzie się różnić od gry chaosem.
Śmierć to Twoje przeznaczenie.
A poza tym sądzę, że Rzym należy zniszczyć.
KABANOS to taka kiełbaska i zespół muzyczny, oba polecam.
Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.
Iturielu, nie będzie się różnić. Jedyna rasa, a raczej frakcja hordy, która mogłaby mieć inne budynki prócz militarnych to Arabia.
Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
"Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo
Ktoś wie może ile takie DLC może kosztować ? Tyle co wojownicy chaosu ?
Jeśli będzie to sama frakcja to tyle ile chaos, ale są przecieki że ma być to mini kampania co zwiększyłoby cenę podwójnie*. (* taka była polityka przy poprzednich grach,a tu może być różnie).
Powinno się to wyjaśnić 19,07 kiedy będzie steam z gry.
Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.
15 euro jest dość prawdopodobne.
Poza tym:
http://worthplaying.com/article/2016/7/13/news/99985/
I wygląda na to, że swego czasu zdementowany plan wydawniczy jednak się spełnia.![]()
Wiecie jedna jaskółka jeszcze wiosny nie czyni, to że pierwsze DLC zgadza się z wykopanym planem nie gwarantuje że reszta będzie się zgadzać. Oczywiście mam nadzieje że teraz będą Leśne Elfy, ale wole się raczej na to zbyt nie nastawiać, bo Murphy nie śpi.
Co do ceny to mam nadzieję że będzie to tylko Race Pack. Na minikampanie wydaje mi się że jest jeszcze za szybko.
Si vis pacem, para bellum
Mini kampania też mi się trochę nie podoba, bo nie będzie elfów leśnych, a później ich do niej nie dodadzą (jeśli wyjdą).
Ostatnio edytowane przez Ituriel32 ; 14-07-2016 o 13:48
Minikampanie bym własnie obstawiał że będzie z Elfami Leśnymi. Dostajemy wtedy nowego LL dla Bretonii (i może wampirów), nową rasę, nową magię itp. Beastmeni jak dla mnie nie spełniają wszystkich punktów wymienionych w blogpoście na temat minikampanii.
Si vis pacem, para bellum
Zapomniałbym o jednym, w FLC będzie Mistrz Inżynier - wystarczy na trailerze Zwierzoludzi zerknąć na jedno miejsce. Do jednego z Bestigorów strzela gość ze strzelbą powtarzalną. Tą bronią posługują się jedynie Mistrzowie Inżynierowie, bohaterowie Imperium.
Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
"Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo