Cytat Zamieszczone przez Temer Zobacz posta
@Samick
CD Projekt RED jest według mnie dobrym przykładem, teoretycznie ich jedyną produkcją jest Wiedźmin, ale praktycznie każda z trzech części jest zupełnie inną grą I chyba dobrze, że od 2007 roku wydali trzy dobre, a nawet według mnie świetne gry, a nie strzelają kolejnymi częściami rok w rok jak do niedawna choćby Ubisoft Assassynami (których między 2007 a 2015 rokiem wyszło 9 jeśli się nie machnąłem w liczeniu, plus cała masa mniejszych gierek na telefony, kuchenki i czajniki elektryczne)
To samo mogę powiedzieć o każdej serii gier, w których coś się zmienia w kolejnej części. Wydali trzy tytułu z tej samej serii, czyli wydali tyle co nic. Pisałem: poczekaj aż wydadzą więcej, a i oni wydadzą chłam który nie sprzeda się albo zajmą się zbyt wieloma projektami i będą starali się pokryć koszty produkcji w różny sposób.

No i pytanie, w jakim kontekście napisałeś o EA?
Doczytaj.

Bo ja o nich nie pisałem
Nikt nie pisał i CDPRED, ale i tak o nich pisałeś. ;>

Cytat Zamieszczone przez Aryann Zobacz posta
Jak dla mnie bullshit.
Wielokrotnie pisałem dlaczego uważam, że TW: Warhammer to jak dotąd Total War z największą zawartością (1 rasa Warhammera = 10 ras z innych Total Warów) i nie chce mi się wdawać w szczegóły.
Nie wdając się w szczegóły akurat się mylisz, bo w każdym innym TW graliśmy zawsze jedną rasą.

Cytat Zamieszczone przez Piner Zobacz posta
Arroyo: Dodam inny przykład konkurencji, jeśli znasz- Imperial Glory. Swego czasu reklamowano ją jako ,,Rome Total War z muszkietami.. tyle że lepszy''.
Pomijam fakt, że została zmiażdżona marketingowo, ale jeśli chodzi o samą grę, tylko w jednym przewyższyła Szajspire czy Napozgreda od CA - optymalizacją.

Co do WoT, to CA i tutaj chce zrobić konkurencję pod postacią wspomnianej już Areny.