Strona 98 z 368 PierwszyPierwszy ... 488896979899100108148198 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 971 do 980 z 3671

Wątek: DLC/FLC/Legendarni Lordowie - spekulacje, dyskusja.

Zagubiony Teoretyk / Stara Gwardia Awatar Ituriel32
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    148
    Otrzymał 393 podziękowań w 292 postach
    Dla mnie to że cześć dlc pojawia się w grze nawet jak go nie kupiłeś to spory plus.
    - Po pierwsze można je zobaczyć w akcji (jednostki legendarne czy zwierzaki), daje to jakieś wyobrażenie czy warto.
    - Wszystko co wzbogaca ubogą kampanie jest odbierane przeze mnie bardzo pozytywnie.

Ja uważam że w grze powinni się pojawić wszyscy lordowie czy bohaterowie. W przypadku zielonoskórych powinni się pojawić przedstawicie wszystkich ras i pod ras z których składa się to zbiorowisko: Orki, dzikie orki, czarne orki; gobliny zwykłe, leśne czy nocne. Gdyż pozwoli to każdemu zagrać tą liczną armią po swojemu. Ja wolę małe Właaa składające się z goblinów (najlepiej leśnych).
    W przypadku dlc Króla i watażki, części składowe podporządkowane są pod gobliny (mnie to bardzo cieszy). Szkoda że flc Wurrzag nie dodał nic więcej dla dzikich orków. Natomiast Ci którzy lubią orki będą musieli poczekać do następnego lord paka.

Jakoś ten wczorajszy steam nie powalał. Nie wiem dlaczego liczyłem na ciekawe boje przeciwko imperium, a tu nic tylko nudne walki z brodaczami.

Biedny Azhag. Jego gwardia przyboczna może się schować za kamieniem, bo jest dużo słabsza od tej pozostałych lordów:
    Grimgor - czarne orki i katapulta strzelająca goblinami.
    Wurrzag - Olbrzym.
    Skarsnik - Wielki pająk.
    Śmiałbym się jakby jeszcze przegrywał walkę 1 na 1 ze Skarsnikiem. Co jest możliwe bo Azhag przegrywa z kretesem przeciw zwykłemu hersztowi orków.

- - - - - - - - - - - - - -

Chyba największym plusem tego dlc jest zagospodarowanie lewej części mapy, zanim pojawią się Leśne elfy i Bretonia. Bo prawa flanka jest aż przeładowana na ten czas nacjami i rasami: Chaos, wampiry, krasnoludy czy zieloni. Właśnie przez to Belegar i Skarsnik zaczynają w dziwnych miejscach i mogą pobawić się z Imperium.
    Ostatnio edytowane przez Ituriel32 ; 19-10-2016 o 09:08

Śmierć to Twoje przeznaczenie.
    A poza tym sądzę, że Rzym należy zniszczyć.

KABANOS to taka kiełbaska i zespół muzyczny, oba polecam.

Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.

Stolnik Awatar ( ͡º ͜ʖ ͡º)
    Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    96
    Otrzymał 47 podziękowań w 34 postach
    Wiadomo jak nowe pozycje startowe będą działać w kampanii multi? Obaj gracze będą mogli zagrać krasnoludami albo orkami?

Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    148
    Tak będą mogli. Nie wyłapałem tylko jak to będzie z konfederacjami i legendarnymi jednostkami. Ale spokojnie można grać i łączyć te nowe lokacje startowe. Właśnie dlatego to dlc jest takie dobre*.

LJ to chyba będzie trzeba się wtedy umówić że gracie bez nich.

* Opcja gry multi jedną rasą powinna być już na starcie, a nie dopiero teraz. Ale lepsze to niż wcale.

Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.

Stolnik Awatar ( ͡º ͜ʖ ͡º)
    Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    96
    Otrzymał 47 podziękowań w 34 postach
    Ale widziałeś jakąś konkretną informację na ten temat, czy to twoje domysły?

Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    148
    Na stemach mówili że można. Tak na tym Wurrzaga, jak i Skarsnika. Pierwsze 20-30 minut.

6. Użytkownicy którzy uznali post Ituriel32 za przydatny:

Sara Temer
    Gość
    Dla mnie to że cześć dlc pojawia się w grze nawet jak go nie kupiłeś to spory plus. - Po pierwsze można je zobaczyć w akcji (jednostki legendarne czy zwierzaki), daje to jakieś wyobrażenie czy warto.
    - Wszystko co wzbogaca ubogą kampanie jest odbierane przeze mnie bardzo pozytywnie.
    Wiecie, dla mnie to takie stałe przypominanie graczowi, że ma do czynienia z wykastrowanym produktem (Jakby setki ikonek mówiących o DLC w menu głównym nie wystarczało). Dlatego wgrałem sobie jednostki od Radiousa, przynajmniej wtedy te jednostki z DLC giną w tłumie i tak nie denerwują.

PS. Oczywiście mówię o jednostkach z lord packów, co do tego, że Chaos i Futrzaki są na mapie kampanii nawet w przypadku nie posiadania DLC nie mam zastrzeżeń specjalnych.

Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    148
    Cytat Zamieszczone przez ( ͡º ͜ʖ ͡º) Zobacz posta
    Ale widziałeś jakąś konkretną informację na ten temat, czy to twoje domysły?
    Dzisiejszy filmik z gry Belegarem minuta 40+

9. Użytkownicy którzy uznali post Ituriel32 za przydatny:

Szambelan Awatar Turek
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    323
    Otrzymał 525 podziękowań w 321 postach
    Chciałbym przypomnieć, że dzisiaj około godziny 16 nowe DLC zostaje odblokowane

Z tej okazji chciałbym wykorzystać popularność tego wątku i zaprosić Was wszystkich na Turniej o Karak Osiem Szczytów, który odbędzie się dzisiaj o godzinie 20:30. Szczegóły w sekcji "Regularne Spotkania - Turnieje o Tytuł Marszałka Imperium". Organizatorem i sędzią jest Arroyo. Widzimy się wieczorem na TeamSpeaku forumowym
    Coś się kończy, coś się zaczyna.

11. Użytkownicy którzy uznali post Turek za przydatny:

Stara Gwardia Awatar nazgool
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    108
    Otrzymał 134 podziękowań w 72 postach
    Można już pobierać DLC.

Szambelan Awatar Il Duce
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    163
    Otrzymał 384 podziękowań w 264 postach
    http://store.steampowered.com/app/506190/ - a tu Grombrindal,wychodzi na to że będzie do dostania za darmo w każdym sklepie GW a w przyszłości zostanie prawdopodobnie odblokowany na steam jako FLC

PS: Tak,będzie też na singlu
    Keep your friends rich and your enemies rich and wait to find out which is which.

Strona 98 z 368 PierwszyPierwszy ... 488896979899100108148198 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów