No to pojawi się jako bohaterWiem, wiem, zdarza się że wycina się content dostępny na artworkach i trailerach, ale chyba na eteryczną formę Gillesa możemy liczyć, zwłaszcza że Bretonnia jest mniejszą frakcją
No to pojawi się jako bohaterWiem, wiem, zdarza się że wycina się content dostępny na artworkach i trailerach, ale chyba na eteryczną formę Gillesa możemy liczyć, zwłaszcza że Bretonnia jest mniejszą frakcją
"Mniejszą". Tak naprawdę to jest jedną z głównych frakcji/ras w Warhammerze poniekąd. Osobiście liczę, że dodadzą jak najwięcej tego, czego brakuje im dotychczas.
Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
"Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo
Mniejszą mniejszą
Typowy laik od razu wypali Chaos czy Imperium jak już coś będzie wiedział o tym uniwersum. Jak już bawimy się w dzielenie nacji na znane i mniej znane to Bretonia będzie mniej znaną![]()
Dobra, to Bretonnia jest nacją "średnią" - i wilk syty i owca cała. Bretonnia nie ma aż tylu jednostek i legendarnych lordów co główne armie. Również jej rola w całym uniwersum jest mniejsza niż głównych nacji - główne walki to północna granica Imperium/Kislev i Góry Krańca Świata. Do tego nie ma jej we wszystkich edycjach bitewniaka.
W mojej edycji bitewniaka (5ta) Bretonia była nacją startową razem z Lizardmenami ;-)
Fifth_ed.jpg
Ale fakt, że nawet w WFRP o Bretonni było tyle co kot napłakał.
hoho takiej startówki to ja na oczy nie widziałem![]()
Andrij, bo to piąta edycja, bardzo dawno temu wyszła. A co do WFRP to akurat w drugiej edycji masz "Rycerzy Graala" - świetny podręcznik, nie licząc tam paru rażących błędów moim zdaniem![]()
Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
"Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo
http://wiki.totalwar.com/w/Ninth_Day_of_Festag_2016
Ktoś chce wygrać roślinkę i wyhodować swoje Leśne Elfy/Szczury?![]()
http://wiki.totalwar.com/w/Tenth_Day_of_Festag_2016 Ktoś chce wygrać edycję High King ze wszystkimi DLC?
Kolejny dzień i znowu nic ciekawego,chyba nie muszę mówić jakie są szanse na wygranie tego zestawu...
Keep your friends rich and your enemies rich and wait to find out which is which.