Strona 122 z 368 PierwszyPierwszy ... 2272112120121122123124132172222 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 211 do 1 220 z 3671

Wątek: DLC/FLC/Legendarni Lordowie - spekulacje, dyskusja.

Szambelan Awatar Il Duce
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    163
    Otrzymał 384 podziękowań w 264 postach
    Nie no,to jakiś mało śmieszny żart,dostaliśmy na koniec dwa screeny,w tym jeden mocno średni(Morgiana kompletnie mi się nie podoba,do tego prędzej przypomina kapłankę leśnych elfów a tak być zdecydowanie nie powinno) a drugi należący do modelu postaci będącej już przecież w grze,żadnych konkretów,a do tego żadnej zniżki na DLC. No naprawdę,miły prezent na święta nam dało CA,nie ma co
    Keep your friends rich and your enemies rich and wait to find out which is which.

2. Użytkownicy którzy uznali post Il Duce za przydatny:

Podstoli Awatar Krwawy_Baron
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    65
    Otrzymał 50 podziękowań w 43 postach
    Cytat Zamieszczone przez Il Duce Zobacz posta
    Nie no,to jakiś mało śmieszny żart,dostaliśmy na koniec dwa screeny,w tym jeden mocno średni(Morgiana kompletnie mi się nie podoba,do tego prędzej przypomina kapłankę leśnych elfów a tak być zdecydowanie nie powinno) a drugi należący do modelu postaci będącej już przecież w grze,żadnych konkretów,a do tego żadnej zniżki na DLC. No naprawdę,miły prezent na święta nam dało CA,nie ma co
    To nie jest śmieszne, miałem nadzieję nabyć Zwierzoludzi w rozsądniejszej cenie... No ale w zamian za to nabyłem grę, gdzie strzela się do najeźdźców z ISIS

A co do tego całego żałosnego Festagu, miałem chichą nadzieję na jakiś gameplay Bretonnią a tu nic, tylko pojedyncze screeny albo zapowiedź tego programu na BBC. Same ochłapy. Jeżeli CA nie miało nic do pokazania to już lepiej byłoby aby siedzieli cicho i brali się do roboty, a nie robili złudną nadzieję. Aż chce się użyć paru niecenzuralnych tekstów z Wiedźmina i Gothica...

Szambelan Awatar Il Duce
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    163
    Zwierzoludzie są dość świeżym dodatkiem,więc więcej niż 25% i tak byś raczej nie dostał . Ja liczyłem na zakup wojowników chaosu za -75% ale na liczeniu się skończyło . Mnie bardziej dziwi ten marketingowy strzał w kolano,teraz dlc są droższe od podstawowej wersji gry,która doczekała się obniżki o 1/4 ceny a Festag to dno i sto metrów mułu,na gameplay co prawda nie liczyłem ale już na roster czy drzewko budynków i technologii jak najbardziej...
    Keep your friends rich and your enemies rich and wait to find out which is which.

Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    65
    Cytat Zamieszczone przez Il Duce Zobacz posta
    Zwierzoludzie są dość świeżym dodatkiem,więc więcej niż 25% i tak byś raczej nie dostał . Ja liczyłem na zakup wojowników chaosu za -75% ale na liczeniu się skończyło . Mnie bardziej dziwi ten marketingowy strzał w kolano,teraz dlc są droższe od podstawowej wersji gry,która doczekała się obniżki o 1/4 ceny a Festag to dno i sto metrów mułu,na gameplay co prawda nie liczyłem ale już na roster czy drzewko budynków i technologii jak najbardziej...
    Chaos jeszcze można kupić w normalnej cenie, w końcu to wizytówka Warhammera, a i cena 7 euro nie jest taka zła. No a te 25% to już zawsze coś

Szambelan Awatar Il Duce
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    163
    Dla mnie ponad 30 złotych za jedną nację,za którą szczególnie nie przepadam a do tego z zepsutym gameplayem to zła cena . Pewnie na porządne obniżki przyjdzie nam czekać dopiero do letnich wyprzedaży ale cóż,życie. Jeszcze pozostaje się łudzić że CA coś da jutro,na Boże Narodzenie,ale pewnie skończy się jak z festagiem.

Dowódca 101. Powietrznodesantowej Awatar Arroyo
    Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Otrzymał 1 041 podziękowań w 702 postach
    Rozbudzę w was apetyt. Dwie kolejne niewiadome na liście:
    https://steamdb.info/search/?a=app&q...r%3A+WARHAMMER

Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
    II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
    "Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo

8. Użytkownicy którzy uznali post Arroyo za przydatny:

Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    65
    Jedno z nich to na pewno Bretonnia. Może korzystając z okazji nowej edycji gry, panowie z CA będą próbowali jeszcze coś opchnąć? Może dojdą Middenland (z wojskami kultu Ulryka) i Moussilon? A może coś innego, wszak wszelkie możliwe opcje już chyba padły w tym wątku.

Zbanowany
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    8
    Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach
    Cytat Zamieszczone przez Krwawy_Baron Zobacz posta
    Jedno z nich to na pewno Bretonnia. Może korzystając z okazji nowej edycji gry, panowie z CA będą próbowali jeszcze coś opchnąć? Może dojdą Middenland (z wojskami kultu Ulryka) i Moussilon? A może coś innego, wszak wszelkie możliwe opcje już chyba padły w tym wątku.
    Nic tajemniczego w tym nie ma, jedno to Bretonia a drugie to FLC - "Old Friend".

Łowczy
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    3
    Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
    A jedno z nich to nie jest przypadkiem ta rebrandowa wersja podstawki?

Xeir
    Gość
    Jeżeli chcecie coś zobaczyć w przyszłości w grze, dziś jest dobry moment żeby o tym napisać bezpośrednio do developera.
    https://twitter.com/DarrenTotalWar/s...66586968801280

Strona 122 z 368 PierwszyPierwszy ... 2272112120121122123124132172222 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów